Sveikos TR merginos, jungiuosi ir as jau prie jusu nes pagaliau tariuosi pirmajai konsulacijai Memorial, balandzio 25 dienai. Labai jaudinuos, labai ikvepia jusu istorijos, nes mums Lt nepavyko 2 IVF, ir abu kartus isvis ispunktavo tik po 4 tinkamus apvaisinimui, po 2 apvaisino ir dedavo juos 2 dienu. Matau kad yra pvz kam panasiai LT budavo, o TR sugeba kazkaip visai kitoki derliu isgaut ir isauginti, tai
Smagu, kad prisijungete.
Turkija - stebuklu salis. Pasakiskai grazi. Tik islipusi is lektuvo pajutau jos palankuma sau. Tai sunku paaiskinti, bet jausmas nuostabus. Labai tikejau, kad cia man pasiseks. Kolkas viskas klostosi taip pat pasakiskai. Siuo metu as tik procese, bet turiu jau kelis skaiciukus, kurie patvirtina, kad as nesuklydau
Lietuvoje turejau 2 IVF. Abu kartus ispunktodavo 12 kiausialasciu. Is ju tik 7 buvo tinkami, o apsivaisindavo po 4. Dejo pirma karta 2 embrionus 2-eju dienu, o antra karta visus 4 2-eju dienu embrionus. Naudos jokios. Net implantacijos nebuvo. Apmaudu, kad abu kartus nieko nekeite ir dare ta pati.
3 metai ismesti veltui, nekalbant apie pinigus. Cia viskas kitaip. Sudare plana atitinkanti mano atveji. T.y. 2 nepasisekusius IVF, amziu ir 20 metu nevaisinguma. Laikantis jo ispunktavo 12 kiausialasciu. Tinkamu buvo 10 ir apsivaisino 8
. Man tai didziulis skaicius
. O svarbiausia, kad ir siandiena 4 diena, jie visi puikiai auga ir dalinasi.
. Sia diena esu be galo laiminga, bent jau uz suteikta sansa tiketi stebuklu. Tikiu, kad nors ir sena, bet tapsiu mama
.