Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Akutina @ 2017 04 08, 13:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="xernesta" data-cid="71558212" data-time="1491583493"><div><p>Akutina, pažystamas jauduliuko jausmas vartotojo įkelta nuotraukaLT apie blakstukus tik pasvajoti galėjom vartotojo įkelta nuotrauka
Oi būsit daugiavaike vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Xernesta, priminkite savo skaiciukus. Kiek atsimenu, tai jums uzsalde 7 blastutes, o kiek apsivaisino is 14?  4u.gif Siandien 3-a diena po apvaisinimo sulaukem ziniu is embriologu. Is 8 kolkas ir turime 8  wub.gif  7 puikios kokybes, 1 vdutines. Labai tikiuosi, kad visi datrauks iki blastuciu  4u.gif </p><p>Pirmadieniui po piet turime bilietus i lektuva. Jaudinuos labai, ar viska spesim. Bet Emre dar pries savaite patikino, kad viskas bus gerai  hmm.gif </p><p></p>

Niugi puikios naujienos pas Jus wub.gif
Man išpunktavo 15 kiaušialaščių, tinkamų buvo 14, visos ir apsivaisino bigsmile.gif 3d buvo vis dar 14, 10 labai gerų, 1 vidutinės ir 3 blogos kokybės 4u.gif 4d buvo 9 geros kokybės 1 vidutinės 4u.gif ir 5d užšaldė 7 blakstukus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 08 balandžio 2017 - 20:59
QUOTE(Akutina @ 2017 04 08, 20:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Wiliux" data-cid="71559406" data-time="1491652746"><div><p>Akutina, o Jums perkels šį ciklą? Man nesusiskaičiuoja, jei perkelinės. Šiandien šeštadienis trečia diena, perkels pirmadienį po pietų, skrydžio tą pačią dieną nerekomenduoja. Ar Jums kažkoks kitas planas sudėliotas? Sveikinu labai su nuostabiu rezultatu!</p></div></blockquote><p>Po pirmos apziuros profesore mums dave nemenka sansa pastoti tik to atveju, jei turesime likusias blastutes po PGD. </p>

Aš irgi galvoju, kad tiks PGD. Mums taip buvo, kad sakė kels, jei netiks pgd darymui, bet užaugo. Sėkmės kuo didžiausios!
Atsakyti

Aš irgi galvoju, kad tiks PGD. Mums taip buvo, kad sakė kels, jei netiks pgd darymui, bet užaugo. Sėkmės kuo didžiausios!

KriuKriu priminkite del savo PGD. Bijau susimaisyti. Jums liko blastuciu po tyrimo?  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 04 08, 19:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Wiliux" data-cid="71559406" data-time="1491652746"><div><p>Akutina, o Jums perkels šį ciklą? Man nesusiskaičiuoja, jei perkelinės. Šiandien šeštadienis trečia diena, perkels pirmadienį po pietų, skrydžio tą pačią dieną nerekomenduoja. Ar Jums kažkoks kitas planas sudėliotas? Sveikinu labai su nuostabiu rezultatu!</p></div></blockquote><p>Po pirmos apziuros profesore mums dave nemenka sansa pastoti tik to atveju, jei turesime likusias blastutes po PGD. Musu amzius, 20 metu nevaisingumas ir 2 nepavyke IVF, pastumejo manyti, kad ji visiskai teisi.</p><p>Taigi ir bandome visi kartu siekti numatytu tikslu  rolleyes.gif </p><p>Tik jau abejones neapleido ne tik mane, bet ir daktarus. Aptarem, kad si cikla isodinsime blastutes tik to atveju, jei jos netiks PGD tyrimui. Naudoju crinona ir kitus vaistus del visa ko. Bet labai tikiuosi, kad blastutes tiks tyrimui.  rolleyes.gif </p><p>Be to Emre sake, kad jei pirmadieni ryte isodins blastute, po pietu jau galiu keliauti namo  wub.gif </p>

Akutina kokios geros naujienos!!!viskas bus gerai!!!
Atsakyti

KriuKriu, Tamsi bijune, kaip jus merginos? :4u:  Kada vaziuojate savo snaiguciu? Labai linkiu jums sekmes ir grizti ne vienoms!  :oro_buckis:  :oro_buckis: Laikau uz judvi kumscius stipriai stipriai  :friends: 

Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 04 09, 10:23)
<p><strong>KriuKriu</strong>, <strong>Tamsi bijune</strong>, kaip jus merginos? 4u.gif  Kada vaziuojate savo snaiguciu? Labai linkiu jums sekmes ir grizti ne vienoms!  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif Laikau uz judvi kumscius stipriai stipriai  friends.gif </p>

Neisivaizduoju kodel man neleidzia dazniausiai cia uzeit - too much redirections raso ar kazka tokio.. Net nezinau ar ir sia zinute leis issiusti.. :/

Seniai norejau prisiduoti, kad 03.31 isodino viena blastuka, 5dp5dt aisku vaiduokli nt radau, uzvakar 7dpt hcg 57.5, pgn - 6.17ng. Leidziuos progestana, bet sveikinimu nepriimu kol kas, praverkiau akis jau.. 6 diena uzejo ryte didziulis skausmas, o kita diena crinone buvo kresuliukas mazytis, siandien rudu isskyru, bet cia gal nuo to praeito karto, nes bijojau pilnai pravalyti crinona.. Sutapo, kad pojuciai dingo, bet siandien testukas nt ryskesnis negu uzvakar, tai vilties neprarandu, kad rytoj skaiciukas bus grazesnis.. cray.gif
Atsakyti

Tamsi Bijūne, laikykis, viskas turi buti gerai, tavo hcg labai grazus ir didelis kaip 7dpi. Tik naudok leidziama, jis tikrai nepakenks ir nesinervuok kiek tik imanoma, bet ramiai pagulinek :oro_buckis:  jei nepradeda kraujas ryskus eiti del crinone nereik jaudintis, jis gali iseiti visokiu spalvu nuo svelniai rausvo iki tamsiai tamsiai rudo, nes gali buti dirginama maksties gleivine. viskas bus gerai! Labai lauksiu tavo rytdienos ziniu  :friends:

p.s. Del crinone man turkai pasake nieko nekrapstyti ir nelysti vidun, nes maksties gleivine nestumo metu labai pabrinkus buna ir krapstydama gali pazeisti ir paskui gali kraujo pasirodyti. Crinone pats pasisalins kiek reikia. Bent taip man paaiskino TR.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 09 balandžio 2017 - 11:10
Crinonas tai zinau, kad visoks buna, bet siandien kaip gleives rudos, ne crinonas.. Man labai baisu del to progesterono, todel prasivalydavau ji, nes jei ten pilna pilna, tai kaip isisavina ta naujaji? Kai nera geltonkunio, tai grynai nuo pridetinio progesterono priklauso.

Mastura del pgn atrase, kad nereikia nieko daryti blink.gif Tik pasveikino ir pasake, kad labai patinka toks grazus hcg. Eina sau toks savaitgalis.. bet jau dauguma laiko pralaukiau. Aciu, uz palaikyma.

Atsakyti

Tamsi Bijūne, crinone pasisavina, tik pajudek 15-20 min isidejus, pavaikstinek, bet nekrapstyk  :mirksiukas: pasiklausk Masturos del crinone salinimo.

o del Prg leidimosi, man TR irgi sake, nereik, bet pasitarus su Karpenko, leidausi ir dabar tik mazinu. Prg nepakenks, bet gali pagelbeti. Mano buvo prie zemutines ribos. Nesuprask neteisingai, neikalbineju, tik dalinuosi savo patirtim  :ax: gal bus naudinga.

laukiam kartu su tavim rytdienos hcg! Sekmes!

Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 04 09, 11:43)
<p><strong>Tamsi Bijūne</strong>, crinone pasisavina, tik pajudek 15-20 min isidejus, pavaikstinek, bet nekrapstyk  mirksiukas.gif pasiklausk Masturos del crinone salinimo.</p><p></p><p>o del Prg leidimosi, man TR irgi sake, nereik, bet pasitarus su Karpenko, leidausi ir dabar tik mazinu. Prg nepakenks, bet gali pagelbeti. Mano buvo prie zemutines ribos. Nesuprask neteisingai, neikalbineju, tik dalinuosi savo patirtim  ax.gif gal bus naudinga.</p><p></p><p>laukiam kartu su tavim rytdienos hcg! Sekmes!</p>

Sveikos TR merginos, jungiuosi ir as jau prie jusu nes pagaliau tariuosi pirmajai konsulacijai Memorial, balandzio 25 dienai. Labai jaudinuos, labai ikvepia jusu istorijos, nes mums Lt nepavyko 2 IVF, ir abu kartus isvis ispunktavo tik po 4 tinkamus apvaisinimui, po 2 apvaisino ir dedavo juos 2 dienu. Matau kad yra pvz kam panasiai LT budavo, o TR sugeba kazkaip visai kitoki derliu isgaut ir isauginti, tai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikos TR merginos, jungiuosi ir as jau prie jusu nes pagaliau tariuosi pirmajai konsulacijai Memorial, balandzio 25 dienai. Labai jaudinuos, labai ikvepia jusu istorijos, nes mums Lt nepavyko 2 IVF, ir abu kartus isvis ispunktavo tik po 4 tinkamus apvaisinimui, po 2 apvaisino ir dedavo juos 2 dienu. Matau kad yra pvz kam panasiai LT budavo, o TR sugeba kazkaip visai kitoki derliu isgaut ir isauginti, tai 4u.gif4u.gif4u.gif4u.gif
Smagu, kad prisijungete.  :4u:  Turkija - stebuklu salis. Pasakiskai grazi. Tik islipusi is lektuvo pajutau jos palankuma sau. Tai sunku paaiskinti, bet jausmas nuostabus.  Labai tikejau, kad cia man pasiseks. Kolkas viskas klostosi taip pat pasakiskai. Siuo metu as tik procese, bet turiu jau kelis skaiciukus, kurie patvirtina, kad as nesuklydau  :wub:  Lietuvoje turejau 2 IVF. Abu kartus ispunktodavo 12 kiausialasciu. Is ju tik 7 buvo tinkami, o apsivaisindavo po 4. Dejo pirma karta 2 embrionus 2-eju dienu, o antra karta visus 4 2-eju dienu embrionus. Naudos jokios. Net implantacijos nebuvo. Apmaudu, kad abu kartus nieko nekeite ir dare ta pati.  :hmm:  3 metai ismesti veltui, nekalbant apie pinigus. Cia viskas kitaip. Sudare plana atitinkanti mano atveji. T.y. 2 nepasisekusius IVF, amziu ir 20 metu nevaisinguma. Laikantis jo ispunktavo 12 kiausialasciu. Tinkamu buvo 10 ir apsivaisino 8  :4u: . Man tai didziulis skaicius  :) . O svarbiausia, kad ir siandiena 4 diena, jie visi puikiai auga ir dalinasi.  :rolleyes: . Sia diena esu be galo laiminga, bent jau uz suteikta sansa tiketi stebuklu. Tikiu, kad nors ir sena, bet tapsiu mama  :nestuke​ .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutina: 09 balandžio 2017 - 17:38
QUOTE(heditt @ 2017 04 07, 19:24)
Akutina super naujienos  bigsmile.gif laikom kumščius kad tai ir toliau  4u.gif

Gal atsiras kas patartu pas ka ir kur Klaipėdoje histeroskopija darytis? Dariausi pas Salygiene, bet daugiau nebenoriu.

Domėjaisi vaisingumo klinikoje Klaipėdoje? aš ankščiau lankiausi ten tai man patiko gyd. Gražienė, labai maloni moteris, pas ją teko darytis gimdos nuotrauką ir laparoskopiją mirksiukas.gif
Atsakyti