Akutina, nuostabus turtas viskas bus gerai! Laukiam tolimesniu naujienu ir laikom kumscius uz jus ant palaikymo soliuko cia LT
Gal atsiras kas patartu pas ka ir kur Klaipėdoje histeroskopija darytis? Dariausi pas Salygiene, bet daugiau nebenoriu.
Sveikinimai !!!labai dziaugiuosi del taves !!!
Papildyta:
Gal atsiras kas patartu pas ka ir kur Klaipėdoje histeroskopija darytis? Dariausi pas Salygiene, bet daugiau nebenoriu.
Galiu tik patarti Vilniuje labai gera gydytoja -Mecejus ,antakalnio gin sk vedejas,dirba dar Diagnostikos centre Grybo g. Ir Neliga Rudninku g.
O tau turkai pasake darytis hystero?
As dariausi pas Drulyte. paprasius padare net nuotrauku, isirasiau i usb ir nusiunciau sumazintas turkams.
o kas netiko pas Salygiene? na kitos labai giria Dirzauska.
Taip, nepatiko GN, ir dabar sakė endometriumas labai keistas
o kas netiko pas Salygiene? na kitos labai giria Dirzauska.
Ačiū apie Drulyte kaip tik ir galvojau.
Dėl Salygienes - na turi ji savo interesu... Ir dar šiaip nuoskaudos-ji man darė LP, paliko pakitusius kiaušintakius, painiojo visalaik kuris kiaušintakis blogesnis, žodžiu šiaip nuoskaudos, bendrauja ji maloniai, bet nesu tikra dėl profesianalumo.
Akutina, pažystamas jauduliuko jausmas LT apie blakstukus tik pasvajoti galėjom
Oi būsit daugiavaike
Xernesta, priminkite savo skaiciukus. Kiek atsimenu, tai jums uzsalde 7 blastutes, o kiek apsivaisino is 14? Siandien 3-a diena po apvaisinimo sulaukem ziniu is embriologu. Is 8 kolkas ir turime 8 7 puikios kokybes, 1 vdutines. Labai tikiuosi, kad visi datrauks iki blastuciu
Pirmadieniui po piet turime bilietus i lektuva. Jaudinuos labai, ar viska spesim. Bet Emre dar pries savaite patikino, kad viskas bus gerai
Prasinešu ir aš - jau po punkcijos, išpunktavo 21 foliuka
Akutina, o Jums perkels šį ciklą? Man nesusiskaičiuoja, jei perkelinės. Šiandien šeštadienis trečia diena, perkels pirmadienį po pietų, skrydžio tą pačią dieną nerekomenduoja. Ar Jums kažkoks kitas planas sudėliotas? Sveikinu labai su nuostabiu rezultatu!
Po pirmos apziuros profesore mums dave nemenka sansa pastoti tik to atveju, jei turesime likusias blastutes po PGD. Musu amzius, 20 metu nevaisingumas ir 2 nepavyke IVF, pastumejo manyti, kad ji visiskai teisi.
Taigi ir bandome visi kartu siekti numatytu tikslu
Tik jau abejones neapleido ne tik mane, bet ir daktarus. Aptarem, kad si cikla isodinsime blastutes tik to atveju, jei jos netiks PGD tyrimui. Naudoju crinona ir kitus vaistus del visa ko. Bet labai tikiuosi, kad blastutes tiks tyrimui.
Be to Emre sake, kad jei pirmadieni ryte isodins blastute, po pietu jau galiu keliauti namo
heditt, oho koks turtas! Super! Linkiu, kad kuo daugiau apsivaisintu ir isaugtu
o kaip jusu savijauta? Jums ne hyper? Ar numatytas jusu sodinimas si cikla ar saldys?
Akutina, grazus jusu embrionukai - issilaikys ir bus tinkami pgd, kazkaip neabejoju tuom! Laikykites, vos kelios dienos beliko
Linkiu stipriu balstučiu
Šį cikla nesodins, įsosinimui grįšim vasara hyper lyg ir nėra, jaučiuosi liuks palyginus su vakar diena
Akutina super naujienos
Prasinešu ir aš - jau po punkcijos, išpunktavo 21 foliuka
Super Laabai grazus skaiciai
Linkiu, kad ko didesnis skaicius butu tinkamu ir apsivaisintu kaip galima daugiau
P.S. Aciu, Pagre, kad esi kartu ir nepamirsti musu