Mergaites, sos
Uz 1.5 val. turiu susileisti ovitreli. Pasiziurejau, kad jis visai kitoks nei Lietuvoje. Mastura sake, kad oro nereik nuleisti, bet cia to oro puse svyrksto.
Padekit ar tikrai ta visa ora po oda su vaistais leistis?
Akutina, nesijaudink del to oro. Jo labai nedaug ir jis tam, kad vaistai pilnai susileistu jei gerai atsimenu. As va leidziuosi kas antra diena skystinancius i pilva ir ten irgi oro yra bei parasyta neisleisti jo dar vaikstau ant zemes bet kiek pamenu ten labai aiski instrukcija yra, viskas parodyti, jei nepainioju ko sekmes, laukiam tavo punkcijos ir foliuku
Akutina sėkmės ir su ovitreliu ir su punkcija! Ar gerai suskaičiuoju, kad net trečiadieniui nukėlė? Aš irgi su visu oru susileidau...
Heditt kaip Jums stimuliacija vyksta?
Pagre, Kramune kaip sveikatos? Pasidalinkit smagiais potyriais jau ir pirmas trimestras į pabaigą eina?
Akutina sėkmės ir su ovitreliu ir su punkcija! Ar gerai suskaičiuoju, kad net trečiadieniui nukėlė? Aš irgi su visu oru susileidau...
Heditt kaip Jums stimuliacija vyksta?
Pagre, Kramune kaip sveikatos? Pasidalinkit smagiais potyriais jau ir pirmas trimestras į pabaigą eina?
Aciu jums visoms, mergaites
Stresuoju del smulkmenu Perkele mano punkcija treciadieniui. Is isores vakar rezultatas atrode neblogai 6-8 subrende ir 2 besivyjantys foliukai. Pirmi apie 18.5 - 20.5 mm. Kurie atsilieka po 14 - 15 mm. Abejoju, kad dasivys, bet ir ne pergyvenu del to. Uzteks ir tu, kurie jau subrendo Svarbu, kad kokybiski butu
Ryt 9 val. turiu buti klinikoj. Jaudinuos, kaip pirma kart. Bet visa Stambulo aplinka ipareigoja tiketis geriausio
P.S. heditt sekmes jums didziausios.