Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Mergaites, sos  :help: 

Uz 1.5 val. turiu susileisti ovitreli. Pasiziurejau, kad jis visai kitoks nei Lietuvoje. Mastura sake, kad oro nereik nuleisti, bet cia to oro puse svyrksto. 

Padekit :help:  ar tikrai ta visa ora po oda su vaistais leistis?  :help:​ 

Atsakyti

Akutina, nesijaudink del to oro. Jo labai nedaug ir jis tam, kad vaistai pilnai susileistu jei gerai atsimenu. As va leidziuosi kas antra diena skystinancius i pilva ir ten irgi oro yra bei parasyta neisleisti jo  :) dar vaikstau ant zemes  :D  bet kiek pamenu ten labai aiski instrukcija yra, viskas parodyti, jei nepainioju ko  :4u:  sekmes, laukiam tavo punkcijos ir foliuku  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 03 balandžio 2017 - 20:11

Akutina sėkmės ir su ovitreliu ir su punkcija! Ar gerai suskaičiuoju, kad net trečiadieniui nukėlė? Aš irgi su visu oru susileidau...

Heditt kaip Jums stimuliacija vyksta?

Pagre, Kramune kaip sveikatos? Pasidalinkit smagiais potyriais :) jau ir pirmas trimestras į  pabaigą eina?

Atsakyti
Akutina sėkmės 4u.gif laikau kumštukus biggrin.gif

Pas mus viskas šaunu, atostogaujam biggrin.gif ryt keliausim į kliniką ir bus matyt ar kas auga
Atsakyti
Akutina ir heditt sėkmės jums didžiausios !!!
Atsakyti
Akutina ir heditt, sėkmės!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti

Akutina sėkmės ir su ovitreliu ir su punkcija! Ar gerai suskaičiuoju, kad net trečiadieniui nukėlė? Aš irgi su visu oru susileidau...

Heditt kaip Jums stimuliacija vyksta?

Pagre, Kramune kaip sveikatos? Pasidalinkit smagiais potyriais :) jau ir pirmas trimestras į  pabaigą eina?

Aciu jums visoms, mergaites  :4u: 

Stresuoju del smulkmenu  :D  Perkele mano punkcija treciadieniui. Is isores vakar rezultatas atrode neblogai 6-8 subrende ir 2 besivyjantys foliukai. Pirmi apie 18.5 - 20.5 mm. Kurie atsilieka po 14 - 15 mm. Abejoju, kad dasivys, bet ir ne pergyvenu del to. Uzteks ir tu, kurie jau subrendo  :4u:  Svarbu, kad kokybiski butu  :4u: 

Ryt 9 val. turiu buti klinikoj. Jaudinuos, kaip pirma kart. Bet visa Stambulo aplinka ipareigoja tiketis geriausio  :wub: 

P.S. heditt sekmes jums didziausios. :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 04 03, 21:37)
Pagre, Kramune kaip sveikatos? Pasidalinkit smagiais potyriais smile.gif jau ir pirmas trimestras į  pabaigą eina?</p>

Visaip - labai jau pavargstu greit rolleyes.gif nors isoriskai nieko dar nesimato, gal tik labiau pilvas issipucia vakarais nuo maisto. Gerai man tiek, kad bent jau pykinimo neteko patirti kol kas biggrin.gif
turbut cia pirmuju kartu bruozas, o gal nuo zmogaus priklauso, bet as sikalioju del kiekvieno pojucio ir vis raminu save, kad ne nuo manes daug kas visgi priklauso ir gal esu siek tiek pajautrinta, nes nebuvo gi toks paprastas pastojimas rolleyes.gif tai apie maziuka/e dar nedrasu garsiai kalbeti wub.gif bet sirdimi, mintimis ir zodziais myluoju, kaip moku wub.gif

Stipriai stipriai laikau kumscius ir siunciu silciausius pavasariskus linkejimus visoms, kurios kelyje mirksiukas.gif laikykites ir tikekite, mergaites! 4u.gif
Atsakyti
Na ką, prisiduodu - foliai auga greitai ir jų daug. Gonal paliko po 112,5 ir dar pridėjo orgalutran, pirmas kartas, tai nežinau kas per daiktas biggrin.gif
Atsakyti
Superinės naujienos iš lietuvaičių saulėtoj Turkijoj! Taip ir toliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 04 balandžio 2017 - 17:40
Sveikos 4u.gif

Ar buvo kuriai, kad FET būtų 17-18 cd? ax.gif Ar dažiausiai 19-21cd kaip ir lapuose parašyta bigsmile.gif man apskitai įdomu kaip jie parenka datą įkėlimo, jei naudiji estrofem ir nebūną O, bei dominuojančio folio unsure.gif
Gal kas pasidalinsite savo patirtimis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Akutina, saldaus miegelio 4u.gif kumštukai, suraityti wub.gif
Atsakyti