QUOTE(Artima01 @ 2017 04 01, 07:43)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Aisaliukas" data-cid="71541090" data-time="1490883289"><div><p>Sveikos merginos
turiu klausimėlį ir būsiu labai dėkinga už pagalbą
Skrendant su turkijos avialinijom, ar sudėtinga pakeisti bilietus? kiek tai kainuoja? prieš kiek laiko reikia susisiekti su jais?
</p></div></blockquote><p></p><p>Reikia pirkti semi-flexible, pakeitimo kaina 50 eur. Gal įmanoma pakeisti ir nekeičiamus bilietus, bet aš nerizikavau, pirkau semi-flexible. Keisti dar neteko, bet yra nurodytas laikas, kiek laiko prieš reikia kreiptis. Galite parašyti dėl šio klausimo info.lt@thy.com - greitai atrašo, tai atstovybė LT (lt kalba).</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="IloonaVi" data-cid="71540955" data-time="1490878960"><div><p>Sveikos
Noriu pranest, kad 04,18 d. vyksime i Memorial pirmai konsultacijai , sirdis dreba - tikekimes geriausio
ivf planuojame geg. menesi
Siuo metu planuojame apsistot big box, o jau Ivf ilgesnem laikui kur patartumet?</p></div></blockquote><p></p><p>Aš teiravausi rekomendacijų čia mergaičių, tai pasirinkau Baklava Suites. Taip pat dar yra Atlas ir Lodos apartamentai, bet man reikalingomis datosmis užbookinti. Sėkmės!
</p>
Mes pirkom bilietus su galimybe keisti, tik del hyper gavosi, kad rupejo ne sie dalykai, o kai prisiminem, tai jau buvo per greit skrydis. Susimokejo vyras bauda ir pakeite data, nuvaziavo su mano pasu (as gulejau ligoninej) i Taksim aiksteje esancia ju bustine ir greit, nesudetingai viska susitvarke
Nepamenu kiek ta bauda, bet tikrai nedaug, kad vistiek pigiau gavosi negu butumem tik i viena pusr pirke