Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveikos mergaites  :) 

Mes vis dar stimuliojames. Taip norejau tiketis, kad sekmadieni jau bus punkcija, bet siandiena ja pastume i antradieni  :huh2:  Siandien Emre apziurejo foliukus. Trys soko i preki po 14-15 mm., o kiti penki atsilieka 11-13 mm. Taip graziai visi kartu augo iki siandien  :unsure:  Siek tiek pradejau jaudintis, bet tikiuosi geros baigties.  :4u:  Liepe stimuliotis dar dvi dienas. Taip ilgai stimulioju pirma karta is triju IVF. Siandiena bus 10 stimuliacijos diena. Bet turkai tvirtina, kad viskas einasi puikiai. Labai noreciau jais tiketi  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 03 31, 13:18)
<p>Sveikos mergaites  smile.gif </p><p>Mes vis dar stimuliojames. Taip norejau tiketis, kad sekmadieni jau bus punkcija, bet siandiena ja pastume i antradieni  huh.gif  Siandien Emre apziurejo foliukus. Trys soko i preki po 14-15 mm., o kiti penki atsilieka 11-13 mm. Taip graziai visi kartu augo iki siandien  unsure.gif  Siek tiek pradejau jaudintis, bet tikiuosi geros baigties.  4u.gif  Liepe stimuliotis dar dvi dienas. Taip ilgai stimulioju pirma karta is triju IVF. Siandiena bus 10 stimuliacijos diena. Bet turkai tvirtina, kad viskas einasi puikiai. Labai noreciau jais tiketi  rolleyes.gif </p>

Labai nedaug išsiveržė dar 4u.gif pas mane buvo 18 ir 16 issisokeliai kiti kiek pamenu po ~11-12mm unsure.gif dvi dienas dar stimuliavo nežinau kaip jie susilygino biggrin.gif bet iš 15 kiaušialaščių 14 buvo subrendusios 4u.gif
Aukštyn nosiuką, viskas bus ok wub.gif
Laukiam antradienio 4u.gif
Atsakyti

Labai nedaug išsiveržė dar 4u.gifpas mane buvo 18 ir 16 issisokeliai kiti kiek pamenu po ~11-12mm unsure.gifdvi dienas dar stimuliavo nežinau kaip jie susilygino biggrin.gifbet iš 15 kiaušialaščių 14 buvo subrendusios 4u.gif
Aukštyn nosiuką, viskas bus ok wub.gif
Laukiam antradienio 4u.gif

Aciu uz palaikima  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos merginos.Noriu prisijungti prie jusu smile.gif Ruosiames ir mes pirmam IVF.Visur ieskau,bet niekur nerandu.Gal turi kuri parduoti leidziamo progesterono?Buciau labai labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Jova11 @ 2017 03 31, 22:23)
Sveikos merginos.Noriu prisijungti prie jusu smile.gif Ruosiames ir mes pirmam IVF.Visur ieskau,bet niekur nerandu.Gal turi kuri parduoti leidziamo progesterono?Buciau labai labai dekinga.

Labas,
Atlikinesi IVF Turkijoje? Merginos leidziama Progestana vezasi is ten 😉
Atsakyti

Sveikos merginos
turiu klausimėlį ir būsiu labai dėkinga už pagalbą 4u.gif
Skrendant su turkijos avialinijom, ar sudėtinga pakeisti bilietus? kiek tai kainuoja? prieš kiek laiko reikia susisiekti su jais? help.gif

Reikia pirkti semi-flexible, pakeitimo kaina 50 eur. Gal įmanoma pakeisti ir nekeičiamus bilietus, bet aš nerizikavau, pirkau semi-flexible. Keisti dar neteko, bet yra nurodytas laikas, kiek laiko prieš reikia kreiptis. Galite parašyti dėl šio klausimo info.lt@thy.com - greitai atrašo, tai atstovybė LT (lt kalba).

Sveikos smile.gifNoriu pranest, kad 04,18 d. vyksime i Memorial pirmai konsultacijai , sirdis dreba - tikekimes geriausio smile.gifivf planuojame geg. menesi smile.gifSiuo metu planuojame apsistot big box, o jau Ivf ilgesnem laikui kur patartumet?

Aš teiravausi rekomendacijų čia mergaičių, tai pasirinkau Baklava Suites. Taip pat dar yra Atlas ir Lodos apartamentai, bet man reikalingomis datosmis užbookinti. Sėkmės!  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2017 04 01, 05:15)
Labas,
Atlikinesi IVF Turkijoje? Merginos leidziama Progestana vezasi is ten 😉

Tai va,kad ne Turkijoj.Galvojau gal kas turi,arba parvezt galetu.Niekur neina kitur jo gauti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu atlikusio:
* Crinone (3 dėžutės)
* leidžiamo Progestan (3 dėžutės)
* Folbiol 1 dėž.
* Estrofem (4 dėž.)
* Prednol
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 30, 11:57)
kaip suprast nesukontroliavo,papasakok truputi daugiau.

Mes darėm 2 IVF ir abu kartus vienas dominuojantis folis stipriai išsiverždavo į priekį, t. y. augdavo greičiau nei visi kiti. Kad jis neovuliuotų, tai darydavo anksti punkciją, todėl kiti foliai būdavo nesubrendę ir netinkami verysad.gif. Bandžiau po to aiškintis, bet man profesorė Semra tepasakė, kad džiaukis, nes pas jus yra viena 6AA blastutė, kuri kaip paaiškėjo po PGD buvo chromosomiškai bloga verysad.gif. Būtų bent keli foliai tinkami, tai tikimybė, kad bus daugiau embrionų būtų buvus didesnė. O gal ir po PGD būtų tenkama blastutė atsiradus.
Amerikiečių forumuose išskaičiau, kad kai yra dominuojantis folis, tai galima kitus folius auginti iki reikiamo dydžio. Jei dominuojantis folis ir ovuliuotų, tai pasak amerikiečių tame cikle negalima įsodinti folio, reiktų viską užšaldyti. Bet profesorė man vis aiškino, kad ovuliavus dominuojančiam foliui visas IVF būtų netinkamas. Tai tokios mano patirtys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Artima01 @ 2017 04 01, 07:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aisaliukas" data-cid="71541090" data-time="1490883289"><div><p>Sveikos merginos
turiu klausimėlį ir būsiu labai dėkinga už pagalbą vartotojo įkelta nuotrauka
Skrendant su turkijos avialinijom, ar sudėtinga pakeisti bilietus? kiek tai kainuoja? prieš kiek laiko reikia susisiekti su jais? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Reikia pirkti semi-flexible, pakeitimo kaina 50 eur. Gal įmanoma pakeisti ir nekeičiamus bilietus, bet aš nerizikavau, pirkau semi-flexible. Keisti dar neteko, bet yra nurodytas laikas, kiek laiko prieš reikia kreiptis. Galite parašyti dėl šio klausimo info.lt@thy.com - greitai atrašo, tai atstovybė LT (lt kalba).</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IloonaVi" data-cid="71540955" data-time="1490878960"><div><p>Sveikos vartotojo įkelta nuotraukaNoriu pranest, kad 04,18 d. vyksime i Memorial pirmai konsultacijai , sirdis dreba - tikekimes geriausio vartotojo įkelta nuotraukaivf planuojame geg. menesi vartotojo įkelta nuotraukaSiuo metu planuojame apsistot big box, o jau Ivf ilgesnem laikui kur patartumet?</p></div></blockquote><p></p><p>Aš teiravausi rekomendacijų čia mergaičių, tai pasirinkau Baklava Suites. Taip pat dar yra Atlas ir Lodos apartamentai, bet man reikalingomis datosmis užbookinti. Sėkmės!  4u.gif </p>

Mes pirkom bilietus su galimybe keisti, tik del hyper gavosi, kad rupejo ne sie dalykai, o kai prisiminem, tai jau buvo per greit skrydis. Susimokejo vyras bauda ir pakeite data, nuvaziavo su mano pasu (as gulejau ligoninej) i Taksim aiksteje esancia ju bustine ir greit, nesudetingai viska susitvarke smile.gif Nepamenu kiek ta bauda, bet tikrai nedaug, kad vistiek pigiau gavosi negu butumem tik i viena pusr pirke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 30, 13:42)

Ačiū Marga2, kad dalinatės informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 03 30, 18:36)
<p>Merginos, gal kas ryt- poryt griztat i vilniu? Blin kai israse kazkokio <span>CYCLOPROGYNOVA tai net nesuprantu, kur gaut, o reikia max iki 5 ciklo dienos pradet vartot..</span></p>

Pas mane irgi pora dėžučių užsilikę dar 4u.gif

Mergaitės, nepykit, kad apleidau jus.. pavasario darbai ir kolegų ligos darbe, dėl ko turiu dirbti ir už juos, atima iš manęs visą laisvą laiką, nėra kada ir forumo paskaityti unsure.gif Bet matau, kad laikotės puikiai, ir nenustojat važiuoti pas turkus laimės parsivežti wub.gif

Akutina, Heddit - grįžkit ne vienos nestuke.gif

Prie to pačio noriu paklausti, gal yra norinčių perimti temos pirmos žinutės kuravimą? Esu pareigingas žmogus, todėl labai nesmagu, kad negaliu vykdyti savo pareigų tinkamai ax.gif
Atsakyti