Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Marga2 @ 2017 03 30, 12:27)
p.s. vakar ieskojau internete info apie kaisialasciu gerinima ir pan,tai atradau dau idomiu dalyku kaip savu mitochondiju panaudojimas  http://www.independe...k-a6831736.html

o vat dar naujove -ar girdejote apie PRP injekcijas su savo kamieninemis lastelemis ,LT jos daromos veido atjauninimui,taip pat sanariu gydymui ir pan, o Amerikoj ir jau netgi Graikijoj yra daromos toj injekcijos i kiasides vadinasi ovarian rejunevation http://www.bionews.o...page_679223.asp  ,cia tai atradimas !!!!

O stai ir Graiku vaisinguvo klinika,reiks parasyt jiems  http://www.genesisathens.gr/en/

https://www.newscien...s-fertile-eggs/  -o cia rasoma kad su PRP injekcijomis padeda pastoti ir ne tik vyresniom pacientems

Tai tiek dziugiu naujienu smile.gif
Papildyta:
3 diena po 225 gonalio ir menogono ,o paskui dar 6 dienas po 300 abieju
Papildyta:
Kodel sudomino Graikai-pries vaziuojant I TR buvau sutikusi zmones is Atenu,kuriu giminaite gyvenanti Amerikoj  budama 52 m pasidare Grakijoj IVF su donoro sperma (jinai neturi partnerio, o norejo vaikuciu ) ir augina jau 2 mergytes smile.gif pries tai daresi 3 IVF Amerikoj ir buvo nesekmingi.

Atsakyti

Cia gal irgi bus kam idomu :

http://gizmodo.com/t...fy-t-1793011031
Atsakyti
Sveikos! Na ką, šiandien startuoju biggrin.gif tik baisiai jau įdomiai viskas pas mane - iš pradžių normalių mm nesulaukiau, pasakė kad tai normalu po KT, o ir dozes mažas paskyrė - po 112,5 Gonal unsure.gif po penkių dienų žiūrės ar kas auga, jei ne-namo unsure.gif bet aš optimistė, tikiu kad viskas bus ok tongue.gif
Beje mes bahceci smile.gif
Atsakyti
QUOTE(heditt @ 2017 03 30, 14:43)
Sveikos! Na ką, šiandien startuoju  biggrin.gif tik baisiai jau įdomiai viskas pas mane - iš pradžių normalių mm nesulaukiau, pasakė kad tai normalu po KT, o ir dozes mažas paskyrė - po 112,5 Gonal  unsure.gif po penkių dienų žiūrės ar kas auga, jei ne-namo  unsure.gif bet aš optimistė, tikiu kad viskas bus ok  tongue.gif
Beje mes bahceci  smile.gif

Sekmes!!!Laikom kumstukus!!!
Atsakyti
Sveikos smile.gif Noriu pranest, kad 04,18 d. vyksime i Memorial pirmai konsultacijai , sirdis dreba - tikekimes geriausio smile.gif ivf planuojame geg. menesi smile.gif Siuo metu planuojame apsistot big box, o jau Ivf ilgesnem laikui kur patartumet?
Atsakyti
Sveikos merginos
turiu klausimėlį ir būsiu labai dėkinga už pagalbą 4u.gif
Skrendant su turkijos avialinijom, ar sudėtinga pakeisti bilietus? kiek tai kainuoja? prieš kiek laiko reikia susisiekti su jais? help.gif
Atsakyti
QUOTE(heditt @ 2017 03 30, 15:43)
Sveikos! Na ką, šiandien startuoju  biggrin.gif tik baisiai jau įdomiai viskas pas mane - iš pradžių normalių mm nesulaukiau, pasakė kad tai normalu po KT, o ir dozes mažas paskyrė - po 112,5 Gonal  unsure.gif po penkių dienų žiūrės ar kas auga, jei ne-namo  unsure.gif bet aš optimistė, tikiu kad viskas bus ok  tongue.gif

Didelės sėkmės! Augs kuo puikiausiai wub.gif kumštukai už jus wub.gif
Atsakyti

Merginos, gal kas ryt- poryt griztat i vilniu? Blin kai israse kazkokio CYCLOPROGYNOVA tai net nesuprantu, kur gaut, o reikia max iki 5 ciklo dienos pradet vartot..

Atsakyti

Merginos, gal kas ryt- poryt griztat i vilniu? Blin kai israse kazkokio CYCLOPROGYNOVA tai net nesuprantu, kur gaut, o reikia max iki 5 ciklo dienos pradet vartot..

Mairgi buvo išrašę šitą. Kai pasakiau, kad nėra LT išrašė Klimanorm (ar kažkaip panašiai). Receptinis, bet pilna vaistinėse, kaina 7 iki 10 eur. FSH numušė nuo 14,8 iki 11 per mėnesį.

Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2017 03 30, 11:17)
Aš irgi pasirodysiu bjauri, bet nesu tokia optimistiška turint žemą AMH rodiklį. Du kartus darėm IVF ir turkai nesukontroliavo dominuojančio folio augimo. Pirmą kartą - pateisinu, bet antrąkart - tai jau profesionalumo stoka. Jie atidžiau stebi tas kurioms gresia hiperstimuliacija, nes čia tiesioginis pavojus moters sveiktai ir net gyvybei, o mažarezervės tikrai jiems nėra taip aktualu verysad.gif. Ir tai labai liūdna...

Man gresė hyperstimuliacija, bet apžiūros buvo tik kas 3d 4u.gif plius tai pat turėjau net du folius kurie šovė į priekį unsure.gif bet pakoregavus vaistus viskas susilygino 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 30, 13:27)
3 diena po 225 gonalio ir menogono ,o paskui dar 6 dienas po 300 abieju

Mano nuomone, kad tikrai labai ilgai stimuliavo 4u.gif tiesiog nebuvo atsako, bandyti kitą ciklą 4u.gif turi juk pasisekti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(heditt @ 2017 03 30, 15:43)

Uh su startu bigsmile.gif aišku, kad bus viskas OK 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IloonaVi @ 2017 03 30, 16:02)
Sveikos smile.gif Noriu pranest, kad 04,18 d. vyksime i Memorial pirmai konsultacijai , sirdis dreba - tikekimes geriausio smile.gif ivf planuojame geg. menesi smile.gif Siuo metu planuojame apsistot big box, o jau Ivf ilgesnem laikui kur patartumet?

Nebeužkalnų ir konsultacija wub.gif kiek esu girdėjusi big box labai jaučiasi rūkalų kvapas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2017 03 30, 18:46)
Man gresė hyperstimuliacija, bet apžiūros buvo tik kas 3d  4u.gif plius tai pat turėjau net du folius kurie šovė į priekį  unsure.gif bet pakoregavus vaistus viskas susilygino  4u.gif
Papildyta:
Mano nuomone, kad tikrai labai ilgai stimuliavo  4u.gif tiesiog nebuvo atsako, bandyti kitą ciklą  4u.gif turi juk pasisekti  mirksiukas.gif
Papildyta:
Uh su startu  bigsmile.gif aišku, kad bus viskas OK  4u.gif
Papildyta:
Nebeužkalnų ir konsultacija  wub.gif kiek esu girdėjusi big box labai jaučiasi rūkalų kvapas  4u.gif

Big box rukalu kvapas gal truputi ir jauciasi, bet, kai cia dazniausiai beveik visur leidziama rukyti, tai klausimas ar kitame viesbutyje rukalu kvapo irgi nebus..
Mes buvom Big box'e pora kartu apsistoje - kaip trumpam laikui, kainos atzvilgiu, sakyciau labai visai normaliai. Beje, kai buvom grynai ant IVF atvyke, apartamentuose ziauriai jautesi rukalu kvapas, matyt jau baldai prisigere netgi to kvapo, o be to, jeigu kas pradedavo rukyti aplinkiniuose apartamentuose ar pro langus, tai neduok tu D.kaip jautesi tas kvapas... blink.gif blink.gif blink.gif Kadangi irgi ziurejom, kad pigiau, o pigiau nelabai ka ir beradom tuo metu, tai teko kenteti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 03 30, 18:36)
<p>Merginos, gal kas ryt- poryt griztat i vilniu? Blin kai israse kazkokio <span>CYCLOPROGYNOVA tai net nesuprantu, kur gaut, o reikia max iki 5 ciklo dienos pradet vartot..</span></p>

Turiu šių vaistuku (CYCLOPROGYNOVA ), galiu perleisti 4u.gif , kreipkites i AZ
Atsakyti