Tiesiog pavyzdys. Man įsodinimą (ne FET) darė Lenkijoje 2 kartus. Po įsodinimo - ~valandą gulėjau ramiai klinikoje. O paskui iš karto keliavom reikalų tvarkyti, vaikščiojau tikrai labai, labai daug, o vėliau laukė 3,5 val kelionė namo Kaunan. Ir vieną ir kitą kartą implantacija buvo sėkminga. Pirmą kartą - embriono kokybė pavedė, nėštumas nutrūko anksti, antras kartas atrodo sėkmingas - dvi mergytės pilvuke, kurias jau ojojoi kaip jaučiu Viena pažįstama po įsodinimo čia Lietuvoje, ėjo tiesiai į darbą, rezultatas - sėkmingai pastojo ir pagimdė. Taip, kad vieningai teigti, apie lovos režimą matyt negalima žinojau, kad embrionas iškristi iš gimdos negali, todėl ramiai vaikščiojau kiekvieną dieną po įsodinimo
Famili, man režimas nusimato toks pat 😊 tikėkimės, ir rezultatas toks pat 😊😊
Sėkmingo tau nešiojimo! Gero gimdymo 😍😍 labai džiaugiuosi už jus!!
Sėkmingo tau nešiojimo! Gero gimdymo 😍😍 labai džiaugiuosi už jus!!
Persikute123, o kaip tau sekasi? Ar darai ką nors dėl FET šį mėnesį?
Sveikos
Ankščiau būdavau šitos temos didžioji skaitytoja, bet dabar labai retai kada užsuku paskaityti Merginos ar klinika Memorial naudoja embryoglue klijus? tokios info tinklapyje nerandu
Ačiū
Ankščiau būdavau šitos temos didžioji skaitytoja, bet dabar labai retai kada užsuku paskaityti Merginos ar klinika Memorial naudoja embryoglue klijus? tokios info tinklapyje nerandu
Ačiū
QUOTE(xernesta @ 2017 01 26, 14:15)
Sveikos
Ačiū
Ačiū
Man prieš 2 metus kai sodino,sakė naudoja 😊
QUOTE(Kramune @ 2017 01 26, 14:38)
Man prieš 2 metus kai sodino,sakė naudoja 😊
Įdomu, kokia statistika su tais klijais. Man Vilniuj Vaisingumo klinikoj sakė, kad pagal klinikos patirtį nieko gero tie klijai, jokios naudos
Merginos, gal kas turite ir nereikia jums:
Diphereline depot 3mg arba Decapeptyl depot 3,75mg, arba Lupron depot 3,75mg, arba Enanton depot 3.75???
Mielai nupirkciau
Diphereline depot 3mg arba Decapeptyl depot 3,75mg, arba Lupron depot 3,75mg, arba Enanton depot 3.75???
Mielai nupirkciau
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 26, 15:15)
Įdomu, kokia statistika su tais klijais. Man Vilniuj Vaisingumo klinikoj sakė, kad pagal klinikos patirtį nieko gero tie klijai, jokios naudos
Man Aylin irgi sakė, kad jie nemano, jog tai turi įtakos kokios nors, tačiau tuo metu dar naudojo 😊
Galėsiu dabar paklausti, kai nuvaziuosiu 😊
busincios vaistines http://www.istanbuls...dex_Nobetci.asp
QUOTE(Bernadeta77 @ 2017 01 26, 21:04)
Ačiū!!
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 26, 12:10)
Persikute123, o kaip tau sekasi? Ar darai ką nors dėl FET šį mėnesį?
Na, kad jau paklausei..
Šiandien mačiau savo pilvelio gyventoją jam jau 8 savaitės ir jo širdelė plaka!!
Atleiskit, kad neprisipažinau anksčiau, tačiau tiek nerimavau, kaip jis augs, kad daugiau buvau užsiėmus panikavimu nei dalijimusi džiaugsmu
Trumpai mano istorija - 4 ciklus bandžiau užauginti gleivinę, ir ji vis būdavo per plona.. 4-am cikle užaugo "daugiausiai" - apie 7 mm, turkai palaimino (nes tikriausiai suprato, kad užauginti daugiau nepavyks) ir liepė atskristi. Nepasakosiu, kiek buvo streso tą savaitę prieš FET, kai kas antrą dieną ėjau matuotis, ir kasdien matydavau tą patį.. kai net po Ovitrelle, kuris man išaugindavo, nepajudino gleivinės iš mirties taško.. kai ėjau pas ginekologę matuotis 12h, ir dar nebuvau tikra, ar 18h sėdėsiu lėktuve, kuriam turėjau nusipirkus be galo brangius bilietus
Bet išskridau. Tiesa, kitą dieną gydytojas dar patikrino ir tik liūdnai palingavo galvą "bet vilties yra". Ir jau vakare gulėjau su savo žirniuku pilvelyje, dainavau lopšinę, draugė Lietuvoje uždegė stebuklingą žvakutę
Kalėdų rytą vyras gavo dovanų teigiamą nėštumo testą, o kai užplakė širdutė, atrodė, kad stebuklų metas vis dar tęsiasi. Labai viliuosi, kad jis tęsis dar gerą pusmetį