Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveikos visos!as tik ką po vizito ,ginė Uleviciene padare echo ,pasirodo pas mane si ciklą yra 1 folis 13mm ,kitas aišku mažiukas 7,5mm ,matyt reikėjo stimuliuoti daugiau ,butų užaugę ,pas mane visada vėlyva ovuliacija ...,paskambinau Masturai ,susakiau viską ir paprašiau pakomentuot kodel nemate foliu,gal dar reikėjo tęsti ir pan,paskui viska surasiau ,pridejau echo nuotrauka,lauksiu komentaru ...kažkaip norėtųsi daugiau paaiškinimo ir dėmesio ,jei moki pinigus ,o tai atvažiuoji į Tr ,o jie nelabai ir gilinasi kas ir kaip ,man kiekviena vizitą keitė gydytojus ,aišku jiems yra lengviau dirbt su paprastomis pacientėmis ...nu žodžiu ...gal reiks kitur kreiptis ?Patys turkai giria Bahceci...mergaites kas darėsi ,kaip ten su bendravimu???
Atsakyti
Sveikos mergaitės, sveikinu visas, kurios jau supuoja savo mažylius, kurios jau nešioja juos po širdele ir linkiu toms, kurios dar tik kelyje, kad viskas baigtusi || wub.gif
Siunčiu visoms dar mažiuką virusiuką nestuke.gif
Norėjau pasiteirauti gal kuri nors turite parduoti nebereikalingo crinono arba galėtumėte parvežti iš tr? 4u.gif su savo žirniuku būtume labai dėkingi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2017 03 29, 11:16)
Sveikos mergaitės, sveikinu visas, kurios jau supuoja savo mažylius, kurios jau nešioja juos po širdele ir linkiu toms, kurios dar tik kelyje, kad viskas baigtusi ||  wub.gif
Siunčiu visoms dar mažiuką virusiuką  nestuke.gif
Norėjau pasiteirauti gal kuri nors turite parduoti nebereikalingo crinono arba galėtumėte parvežti iš tr?  4u.gif  su savo žirniuku būtume labai dėkingi  ax.gif

Sveikute mirksiukas.gif
As turiu atlikusiu turkisku vaistuku, tarp ju ir Chrinone, tik va, vaistukai randasi UK.
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 29, 14:01)
Sveikos visos!as tik ką po vizito ,ginė Uleviciene padare echo ,pasirodo pas mane si ciklą yra 1 folis 13mm ,kitas aišku mažiukas 7,5mm ,matyt reikėjo stimuliuoti daugiau ,butų užaugę ,pas mane visada vėlyva ovuliacija ...,paskambinau Masturai ,susakiau viską ir paprašiau pakomentuot kodel nemate foliu,gal dar reikėjo tęsti ir pan,paskui viska surasiau ,pridejau echo nuotrauka,lauksiu komentaru ...kažkaip norėtųsi daugiau paaiškinimo ir dėmesio ,jei moki pinigus ,o tai atvažiuoji į Tr ,o jie nelabai ir gilinasi kas ir kaip ,man kiekviena vizitą keitė gydytojus ,aišku jiems yra lengviau dirbt su paprastomis pacientėmis ...nu žodžiu ...gal reiks kitur kreiptis ?Patys turkai giria Bahceci...mergaites kas darėsi ,kaip ten su bendravimu???

labai liudna, kad taip gavosi. Gal mane ir apmetysit akmenimis, bet pasakysiu, kad ir turkai ne stebukladariai verysad.gif buvau Bahceci, bet kadangi rezultatas neigiamas matyt ir nuomone apie juos ne tokia ir gera. O mazarezervems i Bahceci nerekomenduojama.
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 29, 13:01)

Sveika, as irgi girdejau, kad mazarezervems i Bahceci nelabai😔
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 29, 12:01)
Sveikos visos!as tik ką po vizito ,ginė Uleviciene padare echo ,pasirodo pas mane si ciklą yra 1 folis 13mm ,kitas aišku mažiukas 7,5mm ,matyt reikėjo stimuliuoti daugiau ,butų užaugę ,pas mane visada vėlyva ovuliacija ..

o kelinta tau ciklo diena, kad tokie foliai dabar?
Atsakyti
Linkėjimai iš saulėtojo Stambulo!
Oras čia šiandien puikus biggrin.gif tikiuosi ir reikalai eisis puikiai
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2017 03 29, 15:42)
o kelinta tau ciklo diena, kad tokie foliai dabar?

Siandien 17 cd
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 29, 16:34)
Siandien 17 cd

Jei 17 CD, nemanau kad 7,5 mm butu geras folis. Jei vienas 13 mm kitas mazesnis, nebutu nieko gero. Manau, gerai kad Tr nutrauke, geriau daryti viska, kad eitusi sklandziai is pat pradziu.
Atsakyti

Marga2, jus palaukit TR komentaro, kad ir kaip nekantru ir nedarykit skubotu isvadu. Tikiu, kai rezultatas neigiamas, tai ir kitaip situacija matosi ir zinoma gydytojai ne stebukladariai, bet nemanau, kad jie padare blogai, nes neesu girdejus, kad ilgiau 14 dienu uztruktu stimuliacija su punkcija. Matyt darant IVF yra tam tikri protokolai ir jie begalo negali auginti tu foliu. Zinoma, gal klystu.

Bet kaip bebutu, mano patirtis su ju prieziura visai kitokia, ne del rezultato, o del pacios stimuliacijos eigos. As net nesitikejau, kad mane stebes taip intensyviai ir iskart pasakys, kad viskas bus saldoma ir man yra did hyper stimuliacijos rizika. Esu begalo dekinga TR del tokios prieziuros ir moters tausojimo, nes nepripazistu svajones siekimo bet kokiom priemonem ir savo sveikatos saskaita. Mano nuomone Memorial ziuri jusu ir tausoja jusu sveikata  :) 

heditt, sekmes! Laikom kumscius uz jus, kad viskas klotusi, kaip ta sauleta diena! Pasimegaukit Stambulu, nepakartojamas miestas  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(heditt @ 2017 03 29, 16:27)
Linkėjimai iš saulėtojo Stambulo!
Oras čia šiandien puikus  biggrin.gif tikiuosi ir reikalai eisis puikiai

Sėkmės tau, kad viskas klostytusi gerai, laikom kumštukus už tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aisaliukas: 29 kovo 2017 - 19:45
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 29, 16:34)
Siandien 17 cd

Tai logiška, kad nutraukė. Jie žiūri ne tik faktinį foliú skaičiú, bet ir kokia prognozuojama eiga iš apžiūrú ir stimuliacijos. Jei matė, kad nieko nebus, kam tęsti? Plius didesnės dozės vargu, ar būtú ká pakeitusios. Mane stimuliavo su 237 ir 250, nuo to geriau nebuvo...
Atsakyti