Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Wiliux, atsiprasau, siek tiek susipainiojau  :4u:​ 

Heditt, ar atejo mm? Kaip jauciates? Ar ryt jau skrendate i Stambula?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutina: 28 kovo 2017 - 14:05

O mes po truputuka augam  :rolleyes:

Nuo ryt jau pradedam leistis cetrotide. Penktadieni sekantis vizitas. Punkcija sekmadieni arba pirmadieni  :4u:

Wiliux, kaip jusu reikalai? Ar sulauket mm? Kiek pamenu, ryt skrendat i Stambula? 

Džiaugiuosi labai, kad viskas pas Jus gerai ir jau net punkcijos data matyti :)

Kaip Stambule gyvenimas? Labai man tas miestas patinka ... :)

Matyt maišot su kažkuo mane. Mes tik grįžę po nepavykusio IVF. Dar turim vieną snaigutę laukiančią mūsų TR. Kaip tik ieškosiu kas man galėtų parvežti estroferm 3 dėžutes ir vieną tabletę Rulid. Tada būsim pasiruošę viską naujam startui vasarą. 

KriuKriu tikrai grąžina dalį pinigų už šaldymą? Kokios puikios naujienos!

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 28, 15:04)
KriuKriu tikrai grąžina dalį pinigų už šaldymą? Kokios puikios naujienos!

Taip, aš klausiau, nes 5 m nelaikysim. Sakė, kad 250 Eur jau lieka už šaldymą, o kitą dalį pagal neišnaudotus metus grąžins smile.gif Sakė nepamest ir atsivežt tą apmokėjimo už šaldymą sąskaitos lapelį.

Šaldymas ir laikymas 5 metus
1-3 embrionų 550 Eur
4-8 embrionų 710 Eur.
Atsakyti

Valio! Ačiū už pasidalinimą, net ir čekį radau, tikiuosi čekis tiks jiems. Nes mes matyt nei metų neišlaikysim.

Atsakyti
QUOTE(Blackdewe @ 2017 03 28, 10:33)
Sveikos:)Viena mamyte man davė Progestan ampulių, tikiuosi padės. Ir pasiūlė kreiptis čia:) Gal žinot ar būtų galimybė gauti progestano?

Jei niekas netures daugiau pasiulyti, as turiu uzsilikusiu 2 ar 3 ampules. Galeciau perleist 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,tik ka pastebejau kiausinio baltymo isskyras,gal visdelto bus ovuliacija...eisiu pas savo gine pasitikrint,gal foliai visdelto pradejo augt ...ar buna ir be ovuliacijos tokios isskyros???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marga2: 28 kovo 2017 - 21:55
QUOTE(Akutina @ 2017 03 28, 14:57)
<p>Wiliux, atsiprasau, siek tiek susipainiojau  4u.gif​ </p>
<p>Heditt, ar atejo mm? Kaip jauciates? Ar ryt jau skrendate i Stambula?</p>

Malonu kad prisimeni biggrin.gif su mm tai įdomiai - vakar lyg ir prasidėjo, sustresavau, jau galvojau reikės planus keisti, parašiau turkams, leido atvažiuoti kaip planavome, o šiandien nieko unsure.gif tai taip ir likau nesupratusi kada ta pradžia... O gal čia KT kaltos..
O mes ryt skrendam bigsmile.gif tai bet kuriuo atveju turėtume kažkada startuoti biggrin.gif
Atsakyti

Malonu kad prisimeni biggrin.gifsu mm tai įdomiai - vakar lyg ir prasidėjo, sustresavau, jau galvojau reikės planus keisti, parašiau turkams, leido atvažiuoti kaip planavome, o šiandien nieko unsure.giftai taip ir likau nesupratusi kada ta pradžia... O gal čia KT kaltos..
O mes ryt skrendam bigsmile.giftai bet kuriuo atveju turėtume kažkada startuoti biggrin.gif

Manau, geriau ko skubiau pasirodyti klinikoje. Ten jau turkai issiaiskins viska  :)​. Gero skrydzio.

Atsakyti
Labas rytas merginos, labai atsiprašau kad įsibraunu į jūsų pokalbius, bet turiu vieną klausimą : ar kuri Kaune darėtės HSG? Jei taip, kur?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2017 03 29, 09:49)
Labas rytas merginos, labai atsiprašau  kad įsibraunu į jūsų pokalbius, bet turiu vieną klausimą : ar kuri Kaune darėtės HSG? Jei taip, kur?
Ačiū.

HCG gal? Dariausi Via Medica, Sukilėlių 88A, 12 Eur, atsakymas per kelias val.
Papildyta:
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 28, 22:53)
Sveikos merginos,tik ka pastebejau kiausinio baltymo isskyras,gal visdelto bus ovuliacija...eisiu pas savo gine pasitikrint,gal foliai visdelto pradejo augt ...ar buna ir be ovuliacijos tokios isskyros???

Būna ir be ovuliacijos, bet priklauso nuo estrogeno hormono, jei jo daug, tada būna ir išskyrų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 29 kovo 2017 - 10:23
HSG gimdos ir kiaušintakių rentgeną.
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2017 03 29, 11:37)
HSG gimdos ir kiaušintakių rentgeną.

aaa, aišku biggrin.gif Aš tik patarsiu jokiu būdu neiti į Kildos kliniką. Už 85 eur padarė juodai baltą plėmą, nieko neina įžiūrėti, kokybė kitiems gydytojams netiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 29 kovo 2017 - 11:07