Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Jus2lis @ 2017 03 27, 18:34)
<p>Nu del DHEA galiu pasakyt, kad is Trejso veziau vienai jo pacientei i Vilniu, po to ji man skambino, klause, ar pati vartoju, nes ziauriai jai ten sukele visokiu salutiniu dalyku- ir kraujuot eme vidury ciklo ir dar kazi ka. Tai matyt vienos formules visgi nera - jei kazkam padeda, nereiskia, kad kitai nepridarys bedos. As cia forume buvau uzklausus vienos merginos, ka kokybei vartoto, suvardijo oho koki sarasa, bet ispejo, kad va kitoms sitie patys papildai miomas uzaugino.. O del to giriamo Q10 - paskaitinejau aprasyma, nu bet neradau, kad butu aiskiai parasyta itaka kiausialastes kokybei.. jus kur nors taip randat? Dar parasyta, kad labai tinka hipertonikams, nes musa spaudima, bet tai kai mano spaudimas paprastai 90x60 tai kazkaip nesiryztu as ju gert, nes tada is lovos net nebeislipsiu biggrin.gif Nu o as jau po KT atrodo sulaukiau naujo ciklo, tai minsiu kraujo tyrimu, echo ir viska nusiuntus lauksiu ats ar galima startuot. Exciteeeeed!!!</p>

Mergaites čia straipsnis apie Q10 :
http://advancedferti...-and-fertility/
Atsakyti
QUOTE(Sonata5 @ 2017 03 27, 20:10)
Sveika, koks jusu amzius? Koks AMH? Ar augina iki 5 dienu, nes nenoreciau sodinimo be garantiju😔?Ir dar kurioje Latvijos klinkoje darote? ACIU uz atsakymus😉

ar čia manęs klausi?
aš ne Latvijoj daraus 4u.gif

QUOTE(Marga2 @ 2017 03 27, 20:32)
Grange o tu kokioj čia klinikoj??

Belgijoj aš 4u.gif

Akutina, laikau kumčius ir aš kad viskas sėkmingai mirksiukas.gif
Papildyta:
Aš galvoju panaudot dabar maca powder. į smoothie ar kur maišyt, nežinau, bet kažkaip dag skaityta apie ją, na nepakenks manau.
Atsakyti
Taip klausiau jusu 😔Supratau kad ne LV, sekmes kuo didziausios 4u.gif
QUOTE(grange @ 2017 03 27, 21:47)
ar čia manęs klausi?
aš ne Latvijoj daraus  4u.gif
Belgijoj aš  4u.gif

Akutina, laikau kumčius ir aš kad viskas sėkmingai mirksiukas.gif
Papildyta:
Aš galvoju panaudot dabar maca powder. į smoothie ar kur maišyt, nežinau, bet kažkaip dag skaityta apie ją, na nepakenks manau.

Atsakyti
QUOTE(Sonata5 @ 2017 03 27, 21:06)
Taip klausiau jusu 😔Supratau kad ne LV, sekmes kuo didziausios 4u.gif

Ačiū 4u.gif o man 33 šiaip jau.. ir AMH paskutinio nežinau. paprašiau išrašų, gal darė . paskutinis buv 1,28 berots, prieš du metus.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos:)
Visiškai naujai jungiuosi prie Jūsų.
Mano situacija tokia. Man 27, vaikučių dar neturiu, bet rugpjūčio mėn. turėjau persileidimą. Labai planuojam mažylį su vyru, bet jis vis nekimba. Dabar pavyko pastoti. Kalendorius jau rodo 6ta savaitę, o echo matė 4 su trupučiu.
HCG auga labai gerai, bet iš pradžių turėjau nemažai rudų išskyrų jos liovėsei, bet pilvo skausmai tokie, kad sunku net eiti. Gydytojai palieka tai natūraliai atrankai. Aš pati savo nuožiūra pasidariau PRG ir jis buvo dvigubai mažesnis nei minimali norma. Viena mamyte man davė Progestan ampulių, tikiuosi padės. Ir pasiūlė kreiptis čia:) Gal žinot ar būtų galimybė gauti progestano?
Atsakyti

Akutina, kaip Jūsų naujienos šiandien? 

Atsakyti
QUOTE(Jurgaaa @ 2017 03 27, 16:12)
<p>Meginos, kurios daretes PGS, kokia galutinai susidare suma ivf+pgs+bilietai+ apgyvendimas + vaistai? Planuojamės maksimalias išlaidas. Labai ačiū!</p>

Memorial ligoninėj ivf 2310 Eur + pgs po 280$ vienam embrionui 5 dienų + bilietai kažkur 130 Eur į vieną pusę + apgyvendinimas apie 450 Eur (sukausi su pigesniais) + vaistai iš viso apie kokius 800 Eur.

Vaistams daugiausia susidaro už Gonal F. 1 dėžutė kiekis 450IU Turkijoj žiemą buvo apie 70-80 Eur., o žiūrint kokias dozes paskirs naudoti. Aš sunaudojau kokias 5, nes paskyrė po 225 IU. Dar Estrofem kelias dėžutes po 5 eur, dar cetrotide, ovitrell, bet šitų kainų nepamenu. Crinone daug reikėjo užsipirkt kokias 10 dėžučių, nes kelios dienos iki įsodinimo ir iki 12 savaičių nėštumo jo reikia, TR kažkur po 29 Eur, o LT labai brangus -70Eur, tai geriau iš ten užsivežt iš anksto. Dar nepaminėjau folio rūgšties, antibiotikų, dar pora kažkokių nuo infekcijų, bet šitie kainuoja nedaug.

Ai, dar po įkėlimo likusių embrionų šaldymas ir laikymas 5 metams 550 Eur (1-3 embryo), jei embrionų daugiau, tada truputį brangiau, gal 700. Jei panaudoji anksčiau, už šaldymą 250 Eur negrąžina, o kitus 300 grąžina proporcingai, žiūrint kiek laiko saugot reikėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 28 kovo 2017 - 11:40
QUOTE(Blackdewe @ 2017 03 28, 11:33)
Gal žinot ar būtų galimybė gauti progestano?

Galite paprašyti, kad kurios jau Turkijoje, kad iš ten parvežtų. Arba diskutavom, kad Lenkijoj yra pirkt, bet ne tokio stipraus, taip pat Baltarusijoj, Ukrainoj. Reikalingas receptas.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 28, 12:51)
Galite paprašyti, kad kurios jau Turkijoje, kad iš ten parvežtų. Arba diskutavom, kad Lenkijoj yra pirkt, bet ne tokio stipraus, taip pat Baltarusijoj, Ukrainoj. Reikalingas receptas.

O kaip rasti tas kurios yra Turkijoj ?smile.gif
Atsakyti

Paziurek 51 psl ( berods) magute rase, kad turi leidziamo prg. Pamegink jai parasyti i az.

mergaites kurios TR yra pink pazymetos pirmam puslapyje.

bet tu gydytojos paprasyk, kad tau bent jau skirtu zavkutes ar crinone vietiskai, nes irgi svarbu ir juos gali isigyti LT, kol kas parves ar susiveiksi ir kur.

Atsakyti
Blackdewe,
Aš irgi pritariu, paprašyk gyd. recepto crinone gelio žvakučių, arba paieškot kas crinone parduoda pagal skelbimus. Šitą visoms paskiria po IVF, net leidžiamų sako nereik, nebent būtų extra atvejis.
Atsakyti

Akutina, kaip Jūsų naujienos šiandien? 

O mes po truputuka augam  :rolleyes: 

Nuo ryt jau pradedam leistis cetrotide. Penktadieni sekantis vizitas. Punkcija sekmadieni arba pirmadieni  :4u: 

Wiliux, kaip jusu reikalai? Ar sulauket mm? Kiek pamenu, ryt skrendat i Stambula? 

Atsakyti