Čia gal su vaiko kraiteliu iki 7 m.
Nu del DHEA galiu pasakyt, kad is Trejso veziau vienai jo pacientei i Vilniu, po to ji man skambino, klause, ar pati vartoju, nes ziauriai jai ten sukele visokiu salutiniu dalyku- ir kraujuot eme vidury ciklo ir dar kazi ka. Tai matyt vienos formules visgi nera - jei kazkam padeda, nereiskia, kad kitai nepridarys bedos. As cia forume buvau uzklausus vienos merginos, ka kokybei vartoto, suvardijo oho koki sarasa, bet ispejo, kad va kitoms sitie patys papildai miomas uzaugino.. O del to giriamo Q10 - paskaitinejau aprasyma, nu bet neradau, kad butu aiskiai parasyta itaka kiausialastes kokybei.. jus kur nors taip randat? Dar parasyta, kad labai tinka hipertonikams, nes musa spaudima, bet tai kai mano spaudimas paprastai 90x60 tai kazkaip nesiryztu as ju gert, nes tada is lovos net nebeislipsiu Nu o as jau po KT atrodo sulaukiau naujo ciklo, tai minsiu kraujo tyrimu, echo ir viska nusiuntus lauksiu ats ar galima startuot. Exciteeeeed!!!
Čia gal su vaiko kraiteliu iki 7 m.
nu jo tikrai, arba nuliu per daug, bet ir per mazai tada gaunas..
O as tokia pasimetus dabar.siandien buvom konsultacijoj po to nepavykusio karto... ka reiskia kitas gydytojas, kita patirtis, sujauke visas mintis mums nors musu ta primoji gyd patiko, palyginus su pries tai buvusios klinikos, jau ir tai jutos skirtumas, bet dabar sitas kuris ja pakeicia patiko dar labiau, visas demesys, klausimai, komentarai (paradoksas, ta pirmoji motinystes atostogose.. taip jau nedrasiai jis pasake... nugi nebliausiu del to .. ).
isprudo ir jam ir patvirtino ka as ir galvojau, kad netokius vaistus man reikejo parinkt. netinka man trumpas protokolas nu betgi negi aiskinsi ten jiems, atrodo zino geriau. klausiau ir ar foliai ne per greit isaugo. sako siaip dar i normas patenka, ir kaip bebutu, visi absol buvo subrende, tik jam nepatiko nesimetriskumas, kad jie nevienodai augo..
aisku pats sako, nenoriu komentuot koleges pasiirnkimo, bet... maniskio turtas ir nesuper tragiskas kaip atrode, morfologija gera, tik kad letesni, bet su ISCI apsivaisino 5 is 6, o tas likes nenorejo priimt spermiuko.
pusej ju naudojo ir technologija, nebezinau kaip vadinas, bet kur apipurskia kalciu, nes mano kokybe ne kokia, tai galvojo pades, bet skirtumas labai minimalus augime tarp tu apipurkstu ir ne, tai velgi ne iseitis.
Jie daro ir PGD/PGS jei reikia.
nezinau ka ir daryt. as jau buvau beveik nusprendus duot sansa Turkijai, o dabar nezinau.kai pacientai atvaziuoja pas mus ispacios Turkijos, tai kazkaip man nesirisa kame reikalas. kodel jie neina ten.. plius man dar reikia numest nemazai svorio vel. nes tas itakoja ir, tai jei itakoja cia,tai man ir turkijoj itakos...
Finansiskai aisku pas mus apsimoketu labiau, dabar max viskas 3000 kainuotu.
bet mane dar ir faktas, kad vaziuot i Stambula truputi trikdo, ypac dabar, kai Balandi arteja rinkimai, su turkais kolegom kalbam, kad patys nerimauja nezino kas bus... aisku, bus lemta ivyks kas ir namie, na bet papildomas stresas man cia butu.
nezinau.
Sveikos merginos, gal kam reikia clexane 10000 TV, 1ml. ? Turiu 15 švirkštų, galioja iki 2019/09. Per stiprius nusipirkom, tai parduodu.
Pritariu Pagrei ir aš jungiuosi prie kumštukų palaikymo komandos už gerus rezultatus
Tai va dėl DHEJOS aš vis dar mąstau, vis dėlto užsisakiau dabar mėnesiui Q10, tai gersiu po 200 per dieną, o po to žiūrėsiu....
Aciu, mergaites uz kumstukus man jie labai, labai reikalingi
</p><p> aisku pats sako, nenoriu komentuot koleges pasiirnkimo, bet... maniskio turtas ir nesuper tragiskas kaip atrode, morfologija gera, tik kad letesni, bet su ISCI apsivaisino 5 is 6, o tas likes nenorejo priimt spermiuko.
</p><p>pusej ju naudojo ir technologija, nebezinau kaip vadinas, bet kur apipurskia kalciu, nes mano kokybe ne kokia, tai galvojo pades, bet skirtumas labai minimalus augime tarp tu apipurkstu ir ne, tai velgi ne iseitis. </p><p>Jie daro ir PGD/PGS jei reikia. </p><p>nezinau ka ir daryt. as jau buvau beveik nusprendus duot sansa Turkijai, o dabar nezinau.kai pacientai atvaziuoja pas mus ispacios Turkijos, tai kazkaip man nesirisa kame reikalas. kodel jie neina ten.. plius man dar reikia numest nemazai svorio vel. nes tas itakoja ir, tai jei itakoja cia,tai man ir turkijoj itakos... </p><p>Finansiskai aisku pas mus apsimoketu labiau, dabar max viskas 3000 kainuotu. </p><p>bet mane dar ir faktas, kad vaziuot i Stambula truputi trikdo, ypac dabar, kai Balandi arteja rinkimai, su turkais kolegom kalbam, kad patys nerimauja nezino kas bus... aisku, bus lemta ivyks kas ir namie, na bet papildomas stresas man cia butu. </p><p>nezinau. </p>
Akutina sveikinimai !!!!Kumstukai už tave !!!!
Papildyta:
</p><p> aisku pats sako, nenoriu komentuot koleges pasiirnkimo, bet... maniskio turtas ir nesuper tragiskas kaip atrode, morfologija gera, tik kad letesni, bet su ISCI apsivaisino 5 is 6, o tas likes nenorejo priimt spermiuko.
</p><p>pusej ju naudojo ir technologija, nebezinau kaip vadinas, bet kur apipurskia kalciu, nes mano kokybe ne kokia, tai galvojo pades, bet skirtumas labai minimalus augime tarp tu apipurkstu ir ne, tai velgi ne iseitis. </p><p>Jie daro ir PGD/PGS jei reikia. </p><p>nezinau ka ir daryt. as jau buvau beveik nusprendus duot sansa Turkijai, o dabar nezinau.kai pacientai atvaziuoja pas mus ispacios Turkijos, tai kazkaip man nesirisa kame reikalas. kodel jie neina ten.. plius man dar reikia numest nemazai svorio vel. nes tas itakoja ir, tai jei itakoja cia,tai man ir turkijoj itakos... </p><p>Finansiskai aisku pas mus apsimoketu labiau, dabar max viskas 3000 kainuotu. </p><p>bet mane dar ir faktas, kad vaziuot i Stambula truputi trikdo, ypac dabar, kai Balandi arteja rinkimai, su turkais kolegom kalbam, kad patys nerimauja nezino kas bus... aisku, bus lemta ivyks kas ir namie, na bet papildomas stresas man cia butu. </p><p>nezinau. </p>
Grange o tu kokioj čia klinikoj??
Kaip gydytojai paaiškina didesnio svorio įtaką pastojimui? Ir kas yra "daug svorio"?
Esu girdėjus skirtingų nuomonių - kad turi įtakos ir kad neturi įdomu būtų žinot jūsų gydytojų argumentus na jei nėra paslaptis ačiū
man idealiausia būtų dar atsikratyt 10 ar 15 kg.. na bet čia jau misija neįmanoma per trumpą laiką,aišku.. prieš kelis metus teko nemažai numesti, bet dabar nebepavyksta taip kaip seniau. aišku bandysiu kiek įmanoma, jis ir sakė kiekvienas kg gali padėt. kai pagalvoju kad per visus stresus per du metus 9 kg pargrįžo, tai kraupu daros. pati kalta ne kitaip... bet tuo metu nėštumo metu buvo mažiausias svoris, nei kad prieš, o paskiau baam.. ir prasidėjo.
kiaušidžių atsakas būtų geresnis. na visi hormonai juk susije su tuo, ne paslaptis, kad ir per mažas, ir per didelis svoris įtakoja pastojimui kaip bebūtų. aišku, jei niekada nebūtų įmanoma, tai pusę amerikiečių būtų be vaikų irgi... bet.. kam jau įtakoja tai ir penki papildomi gali įtakot.
bet paminėjo ir tai, kad jei laikysiuos drastiškos dietos, ir negerai, ir būtinai prieš pradedant reiktų mėnesio ramybės, nes tada sako jau ir žinau kas būtų, organizmas ir taip šoke, dar stimuliacijos, ir būtų tas pats scenarijus..blogas atsakas
aš dabar galvoju, tą sėkmingą kartą išvykom atostogų, vasaris, į šiltus kraštus, u-teko savaitės, pasikroviau energijos pozityvos, pradėjom po dviejų sav jaučiu ivf ir buvo sėkmingas. gal sutapimas, bet psichologinė ramybė tada buvo...