Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

gal kam reikia progestan ampuliu? tik galiojimas iki 2017.06.
Atsakyti
O as turiu atliekamo folbiol. Penkt busiu kaune ir vln, galeciau perduot
Atsakyti
Labas rytas,

Turiu klausimeli, leidausi blokuojancius Lukrin 7 d, poto teko nutraukti viska, siandien 19 c.d., desini sona skauda...
Sakykit, ar galejo man cista atsirasti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 03 27, 09:39)
Labas rytas,

Turiu klausimeli, leidausi blokuojancius Lukrin 7 d, poto teko nutraukti viska, siandien 19 c.d., desini sona skauda...
Sakykit, ar galejo man cista atsirasti?  4u.gif

Reik tikėtis, kad viskas gerai ir ne nuo to skauda. Kai echoskopu žiūri, pamato, yra ar nėra.
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 03 27, 08:39)
Labas rytas,

Sakykit, ar galejo man cista atsirasti?  4u.gif

Na neturetu buti po Lukrino cistos, gal tiesiok kiausydes atsibunda ir paskauda.
as kazkada kai leidausi Diferelina, tai nebuvo cistu, o sonus skaudejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 27, 10:51)
Reik tikėtis, kad viskas gerai ir ne nuo to skauda. Kai echoskopu žiūri, pamato, yra ar nėra.

QUOTE(Glue @ 2017 03 27, 10:52)
Na neturetu buti po Lukrino cistos, gal tiesiok kiausydes atsibunda ir paskauda.
as kazkada kai leidausi Diferelina, tai nebuvo cistu, o sonus skaudejo  ax.gif

Ačiū mergaites, trečiadienį nueisiu dėl viso pikto pasitikrinti 4u.gif
Atsakyti

Meginos, kurios daretes PGS, kokia galutinai susidare suma ivf+pgs+bilietai+ apgyvendimas + vaistai? Planuojamės maksimalias išlaidas. Labai ačiū!

Atsakyti

Meginos, kurios daretes PGS, kokia galutinai susidare suma ivf+pgs+bilietai+ apgyvendimas + vaistai? Planuojamės maksimalias išlaidas. Labai ačiū!

Na mes dar tik procese, bet jau mazdaug galiu pasakyti. Viskas labai individualiai. Priklauso nuo to kiek vaistu reiks, kokiomis salygomis gyvensite, kiek tinkamu blastuciu turesite PGS. Mums gausis apie 5500 - 6000. Bet aisku galejome prasisukti ir kukliau  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutina: 27 kovo 2017 - 16:11
Akutina kaip jums sekasi auginti folius? mirksiukas.gif
Atsakyti

Akutina kaip jums sekasi auginti folius? mirksiukas.gif

Kol kas viskas pagal plana  :rolleyes:  turime vienoje puseje 3-4 ir kitoje 4-5 foliukus. Auga letokai, bet tolygiai. Kontraceptikai prislopino kiausydes, bet daktare sake, kad tai ir buvo suplanuota. Sukele mano kiausydem soka, kad foliai augtu nors ir sunkiau, bet vienodai. Todel ir buvo paskirta didele Gonalio doze. Po apziuros ja dar padidino siek tiek ir israse Luveri papildomai  :) 

Ryt einu i antra apziura, viskas bus aiskiau. Kol kas dar baisu ir dziaugtis, kai aplinkui tiek nesekmiu  :unsure: 

Bet as labai tikiu, kad sis kartas tikrai bus mano  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 03 27, 17:51)
Kol kas viskas pagal plana  rolleyes.gif  turime vienoje puseje 3-4 ir kitoje 4-5 foliukus. Auga letokai, bet tolygiai. Kontraceptikai prislopino kiausydes, bet daktare sake, kad tai ir buvo suplanuota. Sukele mano kiausydem soka, kad foliai augtu nors ir sunkiau, bet vienodai. Todel ir buvo paskirta didele Gonalio doze. Po apziuros ja dar padidino siek tiek ir israse Luveri papildomai  smile.gif </p><p>Ryt einu i antra apziura, viskas bus aiskiau. Kol kas dar baisu ir dziaugtis, kai aplinkui tiek nesekmiu  unsure.gif </p><p>Bet as labai tikiu, kad sis kartas tikrai bus mano  wub.gif​ </p>

Sekmes Jums! Laikom kumscius ir tikimes tik teigiamo rezultato 4u.gif Kitaip ir negali buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 03 27, 18:04)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jurgaaa" data-cid="71534003" data-time="1490620354"> Meginos, kurios daretes PGS, kokia galutinai susidare suma ivf+pgs+bilietai+ apgyvendimas + vaistai? Planuojamės maksimalias išlaidas. Labai ačiū!</blockquote>
<p>Na mes dar tik procese, bet jau mazdaug galiu pasakyti. Viskas labai individualiai. Priklauso nuo to kiek vaistu reiks, kokiomis salygomis gyvensite, kiek tinkamu blastuciu turesite PGS. Mums gausis apie 5500 - 6000. Bet aisku galejome prasisukti ir kukliau  rolleyes.gif</p>

Ačiū! Latvijoje IVF Riga priskaičiavo maksimaliai 15000 Eur.
Atsakyti