Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Glue @ 2017 03 24, 07:51)
Turkai leidzia startuoti kai FSH  meziau 15. Aisku, geriau kad nesiektu tu 14-15. As geriau Cicloprogynova ju liepimu, kad numust FSH, bet kas menesi vis sokinejo FSH. Dar Tr patare mazavertems pagerti DHEA. Pati dadejau ir Ovaboosta.

Sveiki, as klausiau del Ovaboost, nes pries sia procedura naudojau metus laiko, jie ir pasake kad moksliskai neirodyta. O is kur jus saketes ta DHEA? As dabar naudoju kaip minejau Folidoce is tr, zuvu taukus ir Q10 200mg😉O Cicloprogynova tr man israse, turiu nusipirkusi😉
Atsakyti
QUOTE(Sonata5 @ 2017 03 24, 10:39)
Sveiki, as klausiau del Ovaboost, nes pries sia procedura naudojau metus laiko, jie ir pasake kad moksliskai neirodyta. O is kur jus saketes ta DHEA? As dabar naudoju kaip minejau Folidoce is tr, zuvu taukus ir Q10 200mg😉O Cicloprogynova tr man israse, turiu nusipirkusi😉

Sveikos,

O jus gal greitu laiku vaziuojat i Tr? Man turkai tik Folidoce vartoti, idomu ar Lt yra pirkti?
Atsakyti

Man turkai tik Folidoce vartoti, idomu ar Lt yra pirkti?

As naudojau vietoj folidoce, kai jis pasibaige per fet. Nusiunciau turkams ir jie man ji patvirtino, nes ta pti sudetis kaip ir folidoce turkisko:Maisto papildas Ultra Folic Acid tabletės

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 24 kovo 2017 - 15:05
QUOTE(J01 @ 2017 03 24, 13:34)
Sveikos,

O jus gal greitu laiku vaziuojat i Tr? Man turkai tik Folidoce vartoti, idomu ar Lt yra pirkti?

Sveika, ne as dar nevaziuosiu. Dvi dezutes man parveze, tai dar viena nepraimta turiu o kita jau i pabaiga😉Kai uzbaigsiu nezinau ka reikes daryti🤔 Reikes paziureti kur cia parekomendavo😉
Atsakyti
QUOTE(Sonata5 @ 2017 03 24, 10:39)

DHEA man kazkada ir Latvijos Trejsas sake gerti ir Tr, cia toms, kas su zemu AMH ir ribotu rezervu. Kai buvau Rygoje tai ten pirkau, o paskui siunciausi.
Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2017 03 24, 17:49)
DHEA man kazkada ir Latvijos Trejsas sake gerti ir Tr, cia toms, kas su zemu AMH ir ribotu rezervu. Kai buvau Rygoje tai ten pirkau, o paskui siunciausi.

Vakar paklausiau Masturos ka man dar pagert,gal DHEA ,gal dar ka nors,sake DHEA negert nes uzaugins cistas...nesuprasi ju...as angl tinklapyje kazkokiam skaiciau kad DHEA gerai pagert!O ka Trejsas sake kiek ji reikia pries lVF vartot ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marga2: 24 kovo 2017 - 18:01
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 24, 17:59)
Vakar paklausiau Masturos ka man dar pagert,gal DHEA ,gal dar ka nors,sake DHEA negert nes uzaugins cistas...nesuprasi ju...as angl tinklapyje kazkokiam skaiciau kad  DHEA gerai pagert!O ka Trejsas sake kiek ji reikia pries lVF vartot ??

Nesupratau, kokios dar cistos??? Juk tiek Trejsas, tiek Tr. patare. Geriau ilgai, taip tai sake bent 3 men iki IVF.
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 23, 17:55)
Sveikos merginos,grįžtam mes namo,šiandien viską sustabdė !graziai praleidom laiką su vyru :)shopinga padarėm :)kitas kartas bus mūsų !!!mastura leido nupirkt vaistus su savim ir pradėti stimuluacija Lt,manau 2 cd eisiu pas savo gynė apžiūrai ir kraujo tyrimams ,jei viskas Ok,pradedam ,tada po 3 dienų dar eisiu 1 apžiūrai ir tada tik skirsiu jei augs ,nieko kito jie čia pradžioje nedaro !

Laba, man Memoriale ir stimuliacija nutrauke... Su gyd.sutarem kad pagavus gera FSH galesiu pradet lt ir jei stimuliuojasi tada skrist i tr., Net recepta gonaliui israse...
Kai po poros ciklu hormonu tyrimai buvo geri, parasiau koordinatorei, kad pakalbetu su gyd.ir paskirtu reikiamas dozes vaistu. Sulaukiau skambucio kad butinai turiu ryt pas juos jau but, sakiau kad gi sutarta kad lt pradesiu... Nesutiko...liepe atskrist ir pradet tr...
Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2017 03 24, 18:49)

Sveika,
O is kur siunteisi😉Noretusi kazka pagerti, kad pagerintu kiausialasciu kokybe😔Sako ir tas Q10 gerai🤔
Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2017 03 24, 18:29)
Nesupratau, kokios dar cistos??? Juk tiek Trejsas, tiek Tr. patare. Geriau ilgai, taip tai sake bent 3 men iki IVF.

Po kiek mg. tu gėrei DHEA? Nes aš randu visokių po 25 mg., 50 mg. ir 100 mg.hmm.gif

Ir kaip visdėlto ten su tom cistom, nes jų tai visiškai nesinori? mastau.gif
Atsakyti
https://www.centerfo...CFVhnGQodpx8ALA

Čia galima pasiskaityti apie DHEA, kaip ir geras daiktas kuris gali išspręsti dalį problemų bet dabar suku galvą kaipten su tuom cistom mastau.gif Merginos kurios gėrėt pasidalinkit informacija mirksiukas.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 03 25, 18:03)
https://www.centerfo...CFVhnGQodpx8ALA

Čia galima pasiskaityti apie DHEA, kaip ir geras daiktas kuris gali išspręsti dalį problemų bet dabar suku galvą kaipten su tuom cistom  mastau.gif Merginos kurios gėrėt pasidalinkit informacija  mirksiukas.gif Ačiū

As geriau 50viena par diena. Geriau as apie du metus, jokiu cistu. Ir nemanau, kad Tr man siulytu, jei augtu cistos, gal Mastura nusisnekejo.
O Latviai sake gerto po 25du kart i diena.

Nesuprantu kodel Tr liepe atskristi, juk sutaret kad pradedat Lt. Tai ka, jei kas ne taip vel namo grizti? blink.gif
Atsakyti