Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Wiliux @ 2017 03 22, 14:55)
<p>Marga2 laikau kumsčius už Jūsų geras žinias rytoj!</p>

Aciu merginos !!!Turiu vilciu;) vakar pries miega pajutau tokius durius kairej ir desinej kiausidei gana ilgai,vos uzmigau apie vidurnakti ,paskui apie 2 val atsibudau nuo skausmingo tempimo pilvo apacioje ,dabar truputi tempia,bet neskauda ...ar jus turejot tokius pojucius???
Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 03 22, 15:07)
Marga2 aš taip pat pritariu Wiliuks palinkėjimams,  kad būtų geros žinios  Jums rytoj 4u.gif

Akutina kaip pas Jūsų reikalai gal jau startavot?  mirksiukas.gif

Sveikos. Mes siandiena jau startavome. 4u.gif
Cistu nera, hormonai normoj. Gavau leistis gonalio po 325 trys dienas. Man pasirode arkliska doze, bet Mastura sake, kad taip nera. Kad kitom skyria ir po 550 blink.gif
Sekantis vizitas sestadieni, tikiuosi doze sumazins.
Merginos, rasote kad su autobusais vazinejate. Kaip tai darote? Gyvenu netoli Taksim aikstes Holas apartamentose. Bet vaziuti autobusu nedrasu, kai kalbos nepazisti. Kur bilietus pirkti? Ir ka ilipus ten reik daryti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 03 22, 19:23)
Sveikos. Mes siandiena jau startavome.  4u.gif
Cistu nera, hormonai normoj. Gavau leistis gonalio po 325 trys dienas. Man pasirode arkliska doze, bet Mastura sake, kad taip nera. Kad kitom skyria ir po 550  blink.gif
Merginos, rasote kad su autobusais vazinejate. Kaip tai darote? Gyvenu netoli Taksim aikstes Holas apartamentose. Bet vaziuti autobusu nedrasu, kai kalbos nepazisti. Kur bilietus pirkti? Ir ka ilipus ten reik daryti? rolleyes.gif

Sveikinu!!!!pirmame sios temos puslapyje yra info kokie autobusai vaziuoja is Taksimo.

O tau tik Gonali po 325?ar dar kita koki?nes man gonalio 300 sake didziausia doze...koks tavo gydytojas?man tai keicia ir keicia ,per pirma vizita pernai buvo Yucel,pries atvaziuojant si karta pasake bus Yucel,paskui pakeite i toki vyresni docenta Kahraman,buvau pas ji 2 kartus,rytoj turejau eit vel pas Yucel,bet atsiunte zinute kad pasikeite laikas ir gydytojas,eisiu pas Sevinc ...noretusi pas ta pati eit...ar CIA visoms taim keicia ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marga2: 22 kovo 2017 - 19:59
QUOTE(Akutina @ 2017 03 22, 20:23)
Sveikos. Mes siandiena jau startavome.  4u.gif
Cistu nera, hormonai normoj. Gavau leistis gonalio po 325 trys dienas. Man pasirode arkliska doze, bet Mastura sake, kad taip nera. Kad kitom skyria ir po 550  blink.gif

Sveika 4u.gif
Smagu, kad duotas startas bigsmile.gif neskaudžių dūrių...
Su transportu reikia nusipirkti korelelę Istanbul ~7lyr ir reikia ją papildyti, įlipus į autobusą tiesiog prieliesti prie aparato. Matysite kaip kiti daro ax.gif (mums tą kortelę paskolino viešbučio darbuotojas bigsmile.gif )
Mes į klinika nė karto auto nevykome biggrin.gif buvau įsirašiusi "trafic" programėlę ji veikia be interneto, rodo stoteles, laikus, maršrutus ir t.t.

Papildyta:
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 22, 20:54)
Sveikinu!!!!pirmame sios  temos puslapyje yra info kokie autobusai vaziuoja is Taksimo.

O tau tik Gonali po 325?ar dar kita koki?mes gonalio 300 sake didziausia doze...koks tavo gydytojas?man tai keicia ir keicia ,per pirma vizita pernai buvo Yucel,pries atvaziuojant sono karta pasake bus Yucel,paskui pakeite i toki vyresni docenta Kahraman,buvau pas ji 2 kartus,rytoj turejau eit vel pas Yucel,bet atsiunte zinute kad pasikeite laikas ir gydytojas,eisiu pas Sevinc ...noretusi pas ta pati eit...ar CIA visoms taim keicia ???

Mano gyd. buvo Emre vieną kartą vizitas buvo pas Ulker mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 22, 19:54)
Sveikinu!!!!pirmame sios  temos puslapyje yra info kokie autobusai vaziuoja is Taksimo.

O tau tik Gonali po 325?ar dar kita koki?nes man  gonalio 300 sake didziausia doze...koks tavo gydytojas?man tai keicia ir keicia ,per pirma vizita pernai buvo Yucel,pries atvaziuojant si karta pasake bus Yucel,paskui pakeite i toki vyresni docenta Kahraman,buvau pas ji 2 kartus,rytoj turejau eit vel pas Yucel,bet atsiunte zinute kad pasikeite laikas ir gydytojas,eisiu pas Sevinc ...noretusi pas ta pati eit...ar CIA visoms taim keicia ???

Kiek supratau, sia savaite nera dakraro Emre. Man priklauso eiti pas ji. Bet siandien ejau ir sestadieni eisiu pas Sevinc.
Mastura sake, kad tsi yra normalu, nes jie dirba kaip komanda, bet esminius sprendimus vienaip ar kitaip priima profesore. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(xernesta @ 2017 03 22, 19:59)
Sveika  4u.gif
Smagu, kad duotas startas  bigsmile.gif neskaudžių dūrių...
Su transportu reikia nusipirkti korelelę Istanbul ~7lyr ir reikia ją papildyti, įlipus į autobusą tiesiog prieliesti prie aparato. Matysite kaip kiti daro  ax.gif (mums tą kortelę paskolino viešbučio darbuotojas  bigsmile.gif )
Mes į klinika nė karto auto nevykome  biggrin.gif buvau įsirašiusi "trafic" programėlę ji veikia be interneto, rodo stoteles, laikus, maršrutus ir t.t.

Idomu kur ta kortele pirkti ir kur ja pildyti ? unsure.gif
Kokiu autobusu ir is kur vaziavote i klinika is savo viesbucio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutina: 22 kovo 2017 - 20:21
QUOTE(Akutina @ 2017 03 22, 20:16)
Kiek supratau, sia savaite nera dakraro Emre. Man priklauso eiti pas ji. Bet siandien ejau ir sestadieni eisiu pas Sevinc.
Mastura sake, kad tsi yra normalu, nes jie dirba kaip komanda, bet esminius sprendimus vienaip ar kitaip priima profesore. rolleyes.gif
Papildyta:

O jus einant uz kiekviena vizita mokat?
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 03 22, 21:16)
Papildyta:

Mes pildėm tai prie namų, kur mes gyvenam užlipi į kalną ir po kaire yra galinė autobusų stotelė "kurtulus", jei galima papildyti tai manau bus galima ir įsigyti mirksiukas.gif netoli Jums yra galite ir nueti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 22, 20:21)
O jus einant uz kiekviena vizita mokat?

Kaip suprasti?
Juk yra nustatyta ivf kaina ir uz vaiksciojimus moketi nereik. Cia gi ne Lietuva. O jus mokate? Siandiena teko sumoketi uz tirymus hormonu, bet zadejo numinusuoti nuo ivf kainos.
Atsakyti
[quote=Akutina,2017 03 22, 20:25]
Kaip suprasti?
Juk yra nustatyta ivf kaina ir uz vaiksciojimus moketi nereik. Cia gi ne Lietuva. O jus mokate? Siandiena teko sumoketi uz tirymus hormonu, bet zadejo numinusuoti nuo ivf kainos.
[

Mes irgi uz tyrimus tikriausiai mokejom,uz 3 vizitus gal kokius 600 TRL sumokejom
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 22, 20:30)
Mes irgi uz tyrimus tikriausiai mokejom,uz 3 vizitus gal kokius 600 TRL sumokejom

O jus uz pacia ivf procedura dar nemokejote?

Tyrimai pas jos baisiai brangus. Uz fsh, estradioli ir dar kazkoki sumokejome 712 Trl. Lietuvoje tai daug pigiau kainuotu.

Dabar jaudinosi del to Gonalio. Ar viskas gerai ir Mastura nieko nesumaise. Ir zodziu ir rastu turiu jos patvirtinimus, kad leistis po 335 gonalio. Papildomai prie jo kolkas nieko neisrase. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutina: 22 kovo 2017 - 20:49

Mes irgi per kelis kartus mokejom, bet cia yra IVF viso proceso kaina isskaidyta ir nevirsyje nurodytos bendros kainos pirmame puslapyje, nebent papildomai reik moketi u embrioskopa ar pgs ir saldyma. jie tiesiog ta bendra suma per kelis kartus isskaido. :) Del doziu ir Masturos nurodymu, kiek mane ji priziurejo visada labai tiksliai ir teisingai nurode. Dozes skyria gydytojas pagal kraujo tyrimo rezultatus ir echo bei individualias problemas. :)

Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 22, 00:31)
Kokia keista ginė, aš nesuprantu tokių gąsdinimų, kurie jokios naudos neduoda. Įdomu, pagal ką nusprendė, nes pks - visai kas kita. Tai siųstų diagnostinei laparoskopijai ir būtų aišku, o ne šitaip.

Maži foliukai dėl estrofem. Man viena echoskopuotoja irgi gąsdino, sakė pks smile.gif o turkai sakė taip ir turi būt, jie specialiai dominuojančių nenori užaugint, tam paskirtas estrofem.

As tai visai nepykstu, nes tiesa ji sake, kaip ir praeitoj apziuroj visai kitoj klinikoj sake, kad jei nepastosiu, keliausiu operuotis cistos smile.gif Sprendzia is drumstos cistos, nes sake ji visiskai ne tokia, kokia buvo kairej kiausidej ir vakar jau nebesimate. O as ne del foliu pergyvenu, juk turiu pks, tai pas mane visada ju daug buna antriniu ir zinau del ko estrofem geriu biggrin.gif As pergyvenu del estradiolio. P.S. pas ta gine atejau pirma syki ir tik ismatuot ka reikia, sakiau, kad tuoj isodinimas, tai jos vietoj irgi nesakyciau stabdykit viska ir LP daryt. Kaip tik isejau labai motyvuota po jos, o pries tai turejau apziura kitoj klinikoj, tai ten vos ne patycios buvo.. pasijutau kvaila, kad 2cd ateinu i apziura - "juk ka ten galima taip anksti matyti?" 😅
Atsakyti