QUOTE(Akutina @ 2017 03 22, 20:23)
Sveikos. Mes siandiena jau startavome.
Cistu nera, hormonai normoj. Gavau leistis gonalio po 325 trys dienas. Man pasirode arkliska doze, bet Mastura sake, kad taip nera. Kad kitom skyria ir po 550
Sekantis vizitas sestadieni, tikiuosi doze sumazins.
Merginos, rasote kad su autobusais vazinejate. Kaip tai darote? Gyvenu netoli Taksim aikstes Holas apartamentose. Bet vaziuti autobusu nedrasu, kai kalbos nepazisti. Kur bilietus pirkti? Ir ka ilipus ten reik daryti?
Sveika
Smagu, kad duotas startas
neskaudžių dūrių...
Su transportu reikia nusipirkti korelelę Istanbul ~7lyr ir reikia ją papildyti, įlipus į autobusą tiesiog prieliesti prie aparato. Matysite kaip kiti daro
(mums tą kortelę paskolino viešbučio darbuotojas
)
Mes į klinika nė karto auto nevykome
buvau įsirašiusi "trafic" programėlę ji veikia be interneto, rodo stoteles, laikus, maršrutus ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 22, 20:54)
Sveikinu!!!!pirmame sios temos puslapyje yra info kokie autobusai vaziuoja is Taksimo.
O tau tik Gonali po 325?ar dar kita koki?mes gonalio 300 sake didziausia doze...koks tavo gydytojas?man tai keicia ir keicia ,per pirma vizita pernai buvo Yucel,pries atvaziuojant sono karta pasake bus Yucel,paskui pakeite i toki vyresni docenta Kahraman,buvau pas ji 2 kartus,rytoj turejau eit vel pas Yucel,bet atsiunte zinute kad pasikeite laikas ir gydytojas,eisiu pas Sevinc ...noretusi pas ta pati eit...ar CIA visoms taim keicia ???
Mano gyd. buvo Emre vieną kartą vizitas buvo pas Ulker