Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 21, 14:56)
9 cd man liepė tik echo.
Toks LH, man atrodo, nieko baisaus. Man nutraukė kai buvo 37.

Neramiau dėl estradiolio, bet gal dėl pks jis, nes kiaušidėse pilna mažų antrinių folių arba dėl estrofem vartojamo? Kažin endo cista negali įtakoti jokių rodiklių..? vistiek organizmas turi jausti, kad kažkoks toks dalykas yra.. ax.gif Gal nusišneku, nežinau biggrin.gif Žodžiu, šiandien nauja ginė sako neabejoju, kad tu ir endometriozę dar turi, ne tik pks g.gif O aš iš tų retų atvejų, kur niekada niekas LP nerekomendavo darytis.
Atsakyti
QUOTE(Artima01 @ 2017 03 21, 15:00)
Apie IVF. Svarstau gal du prašymus atostogoms rašyti, jeigu tarkim nutrauktų stimuliacijas, o jeigu viskas ok, tuomet atiduoti ir antrąjį ilgesniam laikui.

Jeigu 2cd viskas gerai (dažniausiai gi taip ir būna smile.gif ) tai tada iki punkcijos galima planuot,o paskui iki 5d įsodinimo.
Atsakyti

Zinok, man irgi nieks nerekomendavo ir net sake, kad tikrai neturiu endo, bet vienos geros gydytojos deka gavau siuntima ir mano pacios itarimai ( kaip ir su MTHFR mutacija) pasitvirtino. Nesidziaugiu, kad rado, bet dziaugiuosi, kad pasalino si "geri", kuris nebuvo isvesejes ir tik 2 laipsnio. Kaip bebutu ir ka kai kurie daktarai besakytu, as manau, kad prie visos musu puokstes kitu reikalu (kaip daznai psitaiko IVF keliu einant), endo geriau susitvarkyti, nes vis tiek vyksta uzdegiminiai procesai ir tiek prisivartojus visokiu hormonu nera pagalba pastoti. Bet aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu ir moteris pastoja turedamos endo ir net nezinodamos apie tai, bet manau musu situacijoje akli bandymai yra zalojimas savo organizmo.

sekmes jums, kad viskas butu gerai  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2017 03 21, 15:19)
Neramiau dėl estradiolio, bet gal dėl pks jis, nes kiaušidėse pilna mažų antrinių folių arba dėl estrofem vartojamo? Kažin endo cista negali įtakoti jokių rodiklių..? vistiek organizmas turi jausti, kad kažkoks toks dalykas yra.. ax.gif Gal nusišneku, nežinau  biggrin.gif  Žodžiu, šiandien nauja ginė sako neabejoju, kad tu ir endometriozę dar turi, ne tik pks g.gif O aš iš tų retų atvejų, kur niekada niekas LP nerekomendavo darytis.

Kokia keista ginė, aš nesuprantu tokių gąsdinimų, kurie jokios naudos neduoda. Įdomu, pagal ką nusprendė, nes pks - visai kas kita. Tai siųstų diagnostinei laparoskopijai ir būtų aišku, o ne šitaip.

Maži foliukai dėl estrofem. Man viena echoskopuotoja irgi gąsdino, sakė pks smile.gif o turkai sakė taip ir turi būt, jie specialiai dominuojančių nenori užaugint, tam paskirtas estrofem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 21 kovo 2017 - 23:36
Sveikos merginos!
Turiu atliekamo laimingo crinone 30vnt. Is Turkijos už turkiška kainą. Galioja iki 2018 07. Jei kam būtų naudingas, rašykit į az.
Atsakyti
merginos, pasidalinkite kur buvote apsistoję Stambule apart Atlas ir Lodos, jie užbookinti pilnai, kuomet man reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Artima01 @ 2017 03 22, 13:22)
merginos, pasidalinkite kur buvote apsistoję Stambule apart Atlas ir Lodos, jie užbookinti pilnai, kuomet man reikia  doh.gif

Mes esam Double Tree by Hilton ,7 min iki Memorial su 77a autobusu ,labai geras viesbutis.
Atsakyti

Artima01 mes buvom apsistoję overland residence ir baklava suites. Overland turi didesnius apartamentus, atitinkamai jie brangesni, ten gyvenom ilgesnį laiką visa šeima. Kai likau dviem naktim viena, persikrausčiau į Baklavasuites. Labai malonūs savininkai, bet gyvenau pirmame aukšte, todėl buvo gana daug garsų iš kitų gyventojų. Abu toje pačioje gatvelėje kaip Lodos, bet iki klinikos apie 40 min. autobusu. Taksim pėsčiom pasiekiama.

Atsakyti

Marga2 laikau kumsčius už Jūsų geras žinias rytoj!

Atsakyti
Marga2 aš taip pat pritariu Wiliuks palinkėjimams, kad būtų geros žinios Jums rytoj 4u.gif

Akutina kaip pas Jūsų reikalai gal jau startavot? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aisaliukas: 22 kovo 2017 - 15:09
QUOTE(Artima01 @ 2017 03 22, 14:22)
merginos, pasidalinkite kur buvote apsistoję Stambule apart Atlas ir Lodos, jie užbookinti pilnai, kuomet man reikia  doh.gif

Kai neilgam laikui ir nieko nereikia virt kept, aš buvau Borancik suites, Bookinge užtaikiau akciją. Svarbu ramu smile.gif

Dar gyvenau New Pera Hotel. Visi patogumai, didelė erdvė, bet naktį triukšmas iš klubų. Pasikeitėm kambarį į gatvelės pusę, tada žymiai geriau, bet vistiek pats pats centras smile.gif Tai jau kitą kartą negrįžau į tą patį.
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 22, 14:12)
Mes esam Double Tree by Hilton ,7 min iki Memorial su 77a autobusu  ,labai geras viesbutis.

QUOTE(Wiliux @ 2017 03 22, 14:23)
<p>Artima01 mes buvom apsistoję overland residence ir baklava suites. Overland turi didesnius apartamentus, atitinkamai jie brangesni, ten gyvenom ilgesnį laiką visa šeima. Kai likau dviem naktim viena, persikrausčiau į Baklavasuites. Labai malonūs savininkai, bet gyvenau pirmame aukšte, todėl buvo gana daug garsų iš kitų gyventojų. Abu toje pačioje gatvelėje kaip Lodos, bet iki klinikos apie 40 min. autobusu. Taksim pėsčiom pasiekiama.</p>

QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 22, 15:20)
Kai neilgam laikui ir nieko nereikia virt kept, aš buvau Borancik suites, Bookinge užtaikiau akciją. Svarbu ramu smile.gif

Dar gyvenau New Pera Hotel. Visi patogumai, didelė erdvė, bet naktį triukšmas iš klubų. Pasikeitėm kambarį į gatvelės pusę, tada žymiai geriau, bet vistiek pats pats centras smile.gif Tai jau kitą kartą negrįžau į tą patį.

Mums reikia jau ilgam laikui, balandžio 12 planuoju išskristi jau IVF startui smile.gif Ačiū labai už rekomandacijas, rezervavau kolkas Baklava, labai geras kainos pasiūlymas booking šiandien smile.gif

QUOTE(Wiliux @ 2017 03 22, 14:55)
<p>Marga2 laikau kumsčius už Jūsų geras žinias rytoj!</p>

Kumštukai! 4u.gif
Atsakyti