Gal kam reikia: turiu Luverio (4 dėžutes) ir leidžiamo progesterono. Jei ką, rašykit a.ž.
Yes, we still provide such service. In order to use this service there are several conditions:
· The rebate amount will not be more than 1.000 USD
· The treatment amount will not be less than 1.500 TRY. (Currency will be calculated in TRY)
· The destination of travel should be in Turkey
· The treatment should be get from Turkish Airlines Healthcare Providers for which you can find the list of hospitals as attachment.
Passenger should provide all necessary documents for discount evaluation:
International patient's passport sample,
Electronic ticket of international patient,
Entry registration example of the health institution,
Treatment bill sample.
Gautame sąraše mums aktualios klinikos:
Medicana Sağlık Grubu
Memorial Hospitals Group
Bahceci šiame sąraše nėra
Pati keliausiu balandžio pabaigoje ir mėginsiu po to susigrąžinti tai informuosiu, kaip kas detaliau
Labai aktuali informacija būtinai pranešk kaip sekėsi.
Man kai Emre pasake, kad pirma ciklo diena pasidaryt tyrimus ir jei geri tai antra diena jau but pas juos tai as i ji ziurejau kaip ozys i naujus vartus.. sakau, o tai negalima echo darytis ir vaistus badytis cia LT, o jau veliau ale punkcijai planuot vizito? Nes, na, primeciau, kad ir bilietu kainos kosmosas bus, ir atostogu taip pasiimt "as ryt isvarau" tai ne variantas o jei dar koks E2 eigoje neauga ir pan na tai isvis tuscias vizitas, o sitiek pinigu.. tai Emre be problemu sutiko. Tai va sedziu su paskutinemis KT ir ziuriu, kas cia bus - reiks traukt i ta TR ar sikart ne.
As jau buvau vienai procedurai pas juos po 1 men kontraceptiku naudojimo, deja labai uzsislopino ir stimuliavosi ilgai, didelemis dozemis ir sunkiai. Pradzioje mate 5 foliukus, o stimuliavosi 2, galiausiai punkcijos diena mazylis ovuliavo, o dicki ispunktavo. Apsivaisino, bet 4 diena nustojo vystitis😔Dabar jie man dar siulo 2 bandymus, kada as sugalvosiu ir si karta jie nori daryti svariame cikle. Siai dienai 1-2 cd diena darau tyrimus E2 ir FSH atsakymus siunciu Masturai😉
Žinai gan įdomi informacija, mėginsiu ir mes pasidomėti daugiau. O iš kur tu sąrašą klinikų gavai?
Parašiau užklausą info.lt@thy.com ir jei atsiuntė informaciją bei tą sąrašą. Taip pat informavo, kad kompensuojama nuo bilieto tarifo, o ne nuo visos sumos. Bet vis tiek, kai tiek pinigų išleidžiam, kad ir 100 eur grąžintų, būtų gerai 😊
Labai aktuali informacija būtinai pranešk kaip sekėsi.
Būtinai!
As irgi pritariu kad pradeti galima ir LT,tuos pacius tyrimus ir apziura gali padaryt ir musu gynes,as einu pas Uleviciene,aciu LaMona tikrai labai gera gyne ,viska ismananti labai gerai .
Prisidedu prie pagyrų ir aš ;)
Mergaitės, aš ruošiuosi FET, iškilo klausimas, kokius tyrimus 9cd gali liepti pasidaryti? Echo jau buvau, o su krauju man paskui sudėtinga, tai nulėkiau ir pridaviau kraują lh, e2 ir pgn, kaip kad prašė 2cd pasidaryt. Nu ir susinervinau lh - 14.6 mIU, estradiolis 398.. Dominuojančio folio nėra (vartoju estrofem). Prieš savaitę buvo lh- 8.50, e2- 39.7 pg/mL. Net nebenoriu siųsti tų tyrimų
Merginos, o kelintą maždaug ciklo dieną jau aišku, ar tęs stimuliacijas ar važiuoti namo ir ruoštis kitam ciklui?
Mergaitės, aš ruošiuosi FET, iškilo klausimas, kokius tyrimus 9cd gali liepti pasidaryti? Echo jau buvau, o su krauju man paskui sudėtinga, tai nulėkiau ir pridaviau kraują lh, e2 ir pgn, kaip kad prašė 2cd pasidaryt. Nu ir susinervinau lh - 14.6 mIU, estradiolis 398.. Dominuojančio folio nėra (vartoju estrofem). Prieš savaitę buvo lh- 8.50, e2- 39.7 pg/mL. Net nebenoriu siųsti tų tyrimų
9 cd man liepė tik echo.
Toks LH, man atrodo, nieko baisaus. Man nutraukė kai buvo 37.
</p>
Ar apie IVF ar apie FET klausi? Nors šiaip pagal kraują E2, LH, Progesterono blogus rezultatus gali nebetęsti jau ir nuo pat pradžių 3cd.
Ar apie IVF ar apie FET klausi? Nors šiaip pagal kraują E2, LH, Progesterono blogus rezultatus gali nebetęsti jau ir nuo pat pradžių 3cd.
Apie IVF. Svarstau gal du prašymus atostogoms rašyti, jeigu tarkim nutrauktų stimuliacijas, o jeigu viskas ok, tuomet atiduoti ir antrąjį ilgesniam laikui.