Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Kramune @ 2017 01 25, 18:22)
Ryte nespesim niekur,nes 6.55 jau skrydis namo 😊😊😊
Na,vadinasi  busiu pailsejus lovoj 🤗🤗 neblogos atostogos nuo mažylio pailset! Nuvažiuot į Stambulą išsimiegot normaliai 🖒🖒😂

Kramune, spesi, jei sekmadieni ryte issiruosi pasivaikscioti anksciau, nes transferis greiciausiai bus tik po pietu kaip Nica79 minejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 25 sausio 2017 - 18:55
QUOTE(ewilgirl @ 2017 01 24, 20:44)
Merginos, reikia Jusu pagalbos. Gal kuri turi Climara pleistru? Paskolinkit arba parduokit, jei nebereikalingi

Aciu visoms mergaitems pasiuliusioms pagalba 4u.gif
Jus visos nuostabios
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 01 25, 19:54)
Kramune, spesi, jei sekmadieni ryte issiruosi pasivaikscioti anksciau, nes transferis greiciausiai bus tik po pietu kaip Nica79 minejo  biggrin.gif

Transferis sake apie 12 val,bet dar patikslins.. as jau nervintis pradejau,kad per anksti namo, kad nepakenkciau verysad.gif nes skrydis 7 val.is ryto jau verysad.gif bet as kitaip negalejau, nes mazylio neturiu kur palikti verysad.gif na, tikekimes bus gerai viskas 🙄 jei ne, teks skrist dar karta 😂
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 25, 19:07)
Transferis sake apie 12 val,bet dar patikslins.. as jau nervintis pradejau,kad per anksti namo, kad nepakenkciau verysad.gif nes skrydis 7 val.is ryto jau verysad.gif bet as kitaip negalejau, nes mazylio neturiu kur palikti verysad.gif na, tikekimes bus gerai viskas 🙄 jei ne, teks skrist dar karta 😂

Savaitgaliais transferiai anksciau buna. Man liepe sekmadieni 12 val. buti, bet isodino tik apie 15 val., nes paskutine sarasiuke ta diena buvau.

Daug gi merginu skride sekanti ryta mirksiukas.gif Jei jau kimba, tai kimba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 25, 15:54)
Gal kas buvote savaitgalį TR? Ar yra kokia nors vaistinė,dirbanti sekmadienį??? Nes Idil nedirba sekmadieniais 🤔

Ir dar klausimas-ar po transferio iskart galima eiti i miesta? Nes turim tik viena diena laisva (ta pacia,kaip ir transferio),nesinori prasedet viesbuty 😊 nors ne pirmas man transferis, bet nebeatsimenu 😂

Rekomenduoja judeti mazai, bet mano atveju taip gavosi kad as nuejau visai nemazai smile.gif kiek tiksliai nepasakysiu, bet nei su taksu vaziavau nei kaip kitaip trumpinau kelia. Na bet ir eskursiju neplanavau biggrin.gif baigesi viskas gerai 4u.gif
Atsakyti

Nesijaudink, jei lemta nestuke.gif , tai bus! Nesvarbu ar skrisi diena anksciau, ar veliau mirksiukas.gif nemanau, kad tame esme. viskas bus gerai wub.gif gi tr rekomendacijose ir instrukcijose parasyta, kad galima kita diena skristi.
Atsakyti
Gal kas buvote savaitgalį TR? Ar yra kokia nors vaistinė,dirbanti sekmadienį??? Nes Idil nedirba sekmadieniais 🤔

Ir dar klausimas-ar po transferio iskart galima eiti i miesta? Nes turim tik viena diena laisva (ta pacia,kaip ir transferio),nesinori prasedet viesbuty 😊 nors ne pirmas man transferis, bet nebeatsimenu 😂

Yra vaistinė oro uoste - 1 a. ECZANE 4u.gif
Mano lape po FET parašyta, kad po transferio reikia gulinėti, kuo mažiau fizinės veiklos, o skrydis leidžiamas rytoj.
Atsakyti

Po transferio geriau mažiau vaikščiot, o vaistinės yra budinčios . Po tris vaistines kiekviename rajone. Bet būna, kad tų vaistų, kurių mums reikia, jos neturi. Tarkim gonalio rasti ten nėra šansų. Folbiolį ar rulidą be problemų. Tai, jei tau ypatingų vaistų kokių reikia, tai tarkis su ten esančiomis lietuvėmis, kad nupirktų šeštadienį
Papildyta:
QUOTE(Januari @ 2017 01 25, 16:26)
Mergaitės, kumštukai už jus smile.gif Linkiu ir tikiu, kad grįšit su savo turkiškais stebuklėliais visiems 9 mėnesiams  wub.gif  wub.gif  wub.gif  nestuke.gif

Savaitgalį būna dirba budinčios vaistinės, kai mums reikėjo, ėjom su turkaite mergina sąrašiuko kažkur į pirmą aukštą. Jūs užklauskit vietoje kai būsit ar Masturos, ar tos sesutės kur kraują ima (jei dirbs) Nermin.
Ir po įsodinimo, tą dieną geriausia gulėti ir šnekinti pupsikąsmile.gif 4u.gif

Mergaitės, gal kas turi draugių, kurios bando čia LT ar taip kur pagauti gandrus, turiu 4 dėžutes Luverio (man jo neprireikė, tai parsiskraidinau).

Gatvėse ant sienų tokie balti lapai kaba su adresais mieste budinčių vaistinių
Papildyta:

Su fetais kažkaip apie pietus sodina. O šviežius vakare
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 25, 20:52)
Yra vaistinė oro uoste - 1 a. ECZANE  4u.gif
Mano lape po FET parašyta, kad po transferio reikia gulinėti, kuo mažiau fizinės veiklos, o skrydis leidžiamas rytoj.

As noriu paklausti apie crinone pasisavinima. Nes kiek anksciau merginos kalbejo, kad reik pavaikstineti isidejus crinone, kad geriau isisavintu (aisku nekalbu apie kopimus i kalnus ar begiojimus rolleyes.gif ). Bet tas pagulejimas ir maziau fizines veiklos galioja tik kelios dienos po transferio, ar kaip?
Man pvz bent jau pirma kart crinone nesisavino, pagal tyrimu rezultatus.. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 01 25, 23:44)
As noriu paklausti apie crinone pasisavinima. Nes kiek anksciau merginos kalbejo, kad reik pavaikstineti isidejus crinone, kad geriau isisavintu (aisku nekalbu apie kopimus i kalnus ar begiojimus  rolleyes.gif ). Bet tas pagulejimas ir maziau fizines veiklos galioja tik kelios dienos po transferio, ar kaip?
Man pvz bent jau pirma kart crinone nesisavino, pagal tyrimu rezultatus.. unsure.gif

Taip,turkai ne kartą minėjo, kad vaikščioti būtina bent 15 min., aš su pirmu nėštumu taip tik ir dariau. Vakare gal kartais patingėdavau, bet jei būdavo galimybė, visada susidėdavau anksčiau 😊 turkai sako,kad crinone pasisavinimas ktaujo rezultatuose neatsispindi, todėl jie visiškai nekreipia dėmesio į PRG rezultatus ir neliepia leistis injekcijų tol, kol nėra kraujavimo 😊

Ačiū, mergaitės,už padrąsinimus ir patarimus! Tikėkimės viskas bus gerai 😊 kaip sakot-bus kaip lemta matyt ax.gif

Krown, tada aš nevaikščiosiu biggrin.gif tavo rezultatas mano atveju per geras būtų biggrin.gif beje,parašiau tau žinutę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 25 sausio 2017 - 23:04
QUOTE(Pagre @ 2017 01 25, 22:44)
As noriu paklausti apie crinone pasisavinima. Nes kiek anksciau merginos kalbejo, kad reik pavaikstineti isidejus crinone, kad geriau isisavintu (aisku nekalbu apie kopimus i kalnus ar begiojimus  rolleyes.gif ). Bet tas pagulejimas ir maziau fizines veiklos galioja tik kelios dienos po transferio, ar kaip?

Žinok kol tr kalnais laksčiau, tai prg mano buvo super. Grįžau lt, po kiemą pavaikščiojau ir prg sumažėjo. Tai po to į Gedimino kalną laksčiau, bet dabar jį uždarė. Nepalakstysi. O gal aš belakstydama jį ir sugrioviau? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kramune @ 2017 01 25, 23:01)
Taip,turkai ne kartą minėjo, kad vaikščioti būtina bent 15 min., aš su pirmu nėštumu taip tik ir dariau. Vakare gal kartais patingėdavau, bet jei būdavo galimybė, visada susidėdavau anksčiau 😊 turkai sako,kad crinone pasisavinimas ktaujo rezultatuose neatsispindi, todėl jie visiškai nekreipia dėmesio į PRG rezultatus ir neliepia leistis injekcijų tol, kol nėra kraujavimo 😊

Ačiū, mergaitės,už padrąsinimus ir patarimus! Tikėkimės viskas bus gerai 😊 kaip sakot-bus kaip lemta matyt  ax.gif

Krown, tada aš nevaikščiosiu  biggrin.gif  tavo rezultatas mano atveju per geras būtų  biggrin.gif  beje,parašiau tau žinutę  biggrin.gif

Na, man jie liepė leistis, kai per 4 d prg nuo 73 nukrito iki 53. Ir jei crinono kraujas nerodo, tai ką man tada rodė? Iš kur tada man tokie skaičiukai, jei aš po punkcijos buvau ir geltonkūnio neturėjau?
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 01 26, 00:15)
Žinok kol tr kalnais laksčiau, tai prg mano buvo super. Grįžau lt, po kiemą pavaikščiojau ir prg sumažėjo. Tai po to į Gedimino kalną laksčiau, bet dabar jį uždarė. Nepalakstysi. O gal aš belakstydama jį ir sugrioviau?  biggrin.gif
Papildyta:

Na, man jie liepė leistis, kai per 4 d prg nuo 73 nukrito iki 53. Ir jei crinono kraujas nerodo, tai ką man tada rodė? Iš kur tada man tokie skaičiukai, jei aš po punkcijos buvau ir geltonkūnio neturėjau?

Tai va, kas sugadino Gedimino kalna 😂😂😂
Man Elis aiskino, kad viso prg, kuris yra crinone, kraujyje nesimato. Taip sake, nezinau 😊😊
Atsakyti