Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(xernesta @ 2017 03 20, 15:47)
Jei neišsiaiškinsi iki savaitgalio tai galėsiu draugės paklausti, ji matė kokius gėriau ir dar pakomentavo, kad stiprūs  4u.gif

Ar negaletum parvezti 1 dezute kaip mergaites raso Zitrotex😔Jus dar tr ane?
Atsakyti
QUOTE(Sonata5 @ 2017 03 20, 18:34)

Aš jau kraunu lagamina ir tiems antibijotikams reikalingas vardinis receptas, tą kurį aš turėjau pirmą lapą paimė, bei pasą švietė ax.gif jei dar laiko būtų buve Mastura gal recepta mano vardu būtų išrašiusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Artima01 @ 2017 03 20, 16:34)
Užklausiau Turkish Airlines apie 50% kompensaciją bilietams, tai dalinuosi gauta informacija:

Yes, we still provide such service. In order to use this service there are several conditions:         

·              The rebate amount will not be more than 1.000 USD

·              The treatment amount will not be less than 1.500 TRY. (Currency will be calculated in TRY)

·              The destination of travel should be in Turkey

·              The treatment should be get from Turkish Airlines Healthcare Providers for which you can find the list of hospitals as attachment.

Passenger should provide all necessary documents for discount evaluation:

International patient's passport sample,

Electronic ticket of international patient,
Entry registration example of the health institution,
Treatment bill’ sample.

Gautame sąraše mums aktualios klinikos:

Medicana Sağlık Grubu
Memorial Hospitals Group

Bahceci šiame sąraše nėra verysad.gif

Pati keliausiu balandžio pabaigoje ir mėginsiu po to susigrąžinti smile.gif tai informuosiu, kaip kas detaliau smile.gif

Žinai gan įdomi informacija, mėginsiu ir mes pasidomėti daugiau. wub.gif O iš kur tu sąrašą klinikų gavai?
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 03 20, 18:00)
<p>Sveikos mergaites. As jau Stambule. Laukiu mm, o jos neskuba.  unsure.gif </p><p>Orai cia siaip sau. Mazai nuo Lietuvos skyriasi. Viesbuty puse dienos nebuvo interneto  blink.gif​ </p>

Sveikinu su atvykimu 4u.gif
Dar norėčiau paklausti kada tau buvo mmm? Kiek trunka ciklas ir kada lauki? Aš pati truputėlį jaudinuosi, nes KT baigsiu gerti ketvirtadienį, o bilietai 29 dienai... Nors turkai rašė kad turėčiau atvykti 28-29, bet vis tiek neramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 03 20, 17:00)
<p>Sveikos mergaites. As jau Stambule. Laukiu mm, o jos neskuba.  unsure.gif </p><p>Orai cia siaip sau. Mazai nuo Lietuvos skyriasi. Viesbuty puse dienos nebuvo interneto  blink.gif </p>

Labas !linkiu greiciau sulaukti mm ir sekmingo starto ;)ir aisku pabaigos ;)
Atsakyti

Tikriausiai ir as nerimauciau  :unsure:  Baile esu. Man turkai israse kontraceptiku ir liepe antra mm diena buti pas jos. Sake, kad susirgti turiu 2-4 d. po paskutines isgertos tabletes. Viska apskaiciavau ir 2 d. po paskutines tabletes atskridau i Turkija. Dabar aiskeja, kad skubeti nebuvo verta, bet visgi gal geriau cia ramiai mm laukti, nei Lietuvoje nervuotis  :rolleyes:  Bet tikekimes, kad viskas eis pagal plana. Jei jums sake atvykti butent tada, reiskiasi taip ir reikia  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutina: 20 kovo 2017 - 21:44

Aciu tau  :4u:  Laikau kumstukus uz jus.

Atsakyti
Merginos kur ir po kiek pirkot leidziama progesterona?
Papildyta:
Turiu klausima -ar kuri nors stimuliavosi didelemis dozemis -gonal 300 ir menogon 300 ,ir kiek dienu?
Papildyta:
QUOTE(Akutina @ 2017 03 20, 21:46)
<p>Aciu tau  4u.gif  Laikau kumstukus uz jus.</p>

Aciu Akutina !!!!
Papildyta:
QUOTE(Akutina @ 2017 03 20, 21:46)
<p>Aciu tau  4u.gif  Laikau kumstukus uz jus.</p>

Aciu !!!!
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 20, 21:58)
Merginos kur ir po kiek pirkot leidziama progesterona?
Papildyta:
Turiu klausima -ar kuri nors stimuliavosi didelemis dozemis -gonal 300 ir menogon 300 ,ir kiek dienu?

4u.gif rašiau neseniai. Punkcija buvo 15-ą stimuliacijos dieną ax.gif toks vaizdas, kad su menagon išvis retai stimuliuoja unsure.gif
Atsakyti
Leidžiamą pirkau Idil vaistinėje (netoli klinikos) už dežute ~23lyr 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata5 @ 2017 03 20, 13:58)
Kumstukai suspausti😉
Mergaites noriu paklausti kokie antibiotikai geriami su vyru pradzioje? Paprasiau Masturos kad vienai mergaitei israsytu recepta ir ji man parveze pagal recepta Rulid🤔Bet jis ar ne po punkcijos naudojamas? Nes planuoju pradzioje viena skristi, o vyras prisijungtu veliau, todel noreciau jam palikti tuos vaistukus, kad kai reikes jis isgertu juos. Aciu uz atsakymus 😘

Sonata5, o ką turkai Jums, kaip mažarezervei, siūlo? Kokį protokolą? Kuom stimuliuoti?
Atsakyti
QUOTE(Sonata5 @ 2017 03 20, 18:34)

Nepergyvenk, mano vyras tik atvažiavęs išgėrė, nieko tokio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 20 kovo 2017 - 22:47