Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(xernesta @ 2017 03 17, 23:23)
Mums praradimas 90€ atsiskaitant kortele  blink.gif
Nes turėjom mokėti 2310€, o nuskaičiuota nuo nuo kortelės 2400,98€  unsure.gif

Patarimas merginos, vešitės € TIK  4u.gif Kiek reikės lyrų išsikeisite vietoje, keitykols ginūjų ant kiekvieno kampo 4u.gif
Aš kaip durnė keičiausi lyras LT, plius dar už apartamentus negalėjom atsiskaityti kortele, tai dar prastu kursu išgrynino ir mokestis gryninimo 16€ buvo  blink.gif

Man atrodo nereik liru ligoninėj ir už viešbučius. Galima Masturos pasiklaust dėl visa ko, bet geriau sumokėt sutartą sumą eurais be jokių jų konvertacijų į blogąją pusę. Man kai reikėjo mokėt, parašė sumą eurais ir su kalkuliatorium perskaičiavo į liras, tik neaišku pagal kokį kursą smile.gif Tipo tiek gaunasi lirų. Bet pagal lt banką neatitiko, supratau,kad pritakė kažkokį didesnį. Man Mastura sakė, kad mokestis lirom tik turkams, o užsieniečiai moka eurus.
Liros nebent už transportą ir kt. išlaidoms mieste reikalingos.
Gal ir klystu, reiktų paklausti dėl mokėjimo jei eurais grynais, o ne lirom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 18 kovo 2017 - 02:25
QUOTE(xernesta @ 2017 03 14, 20:20)
Turiu klausimą kas buvo Vialand parke?  ax.gif kaip suprantu, tai nuvaža nemokamai tik jei turi bilietą  unsure.gif o perkant internetu, nereikia jo spausdintis?  unsure.gif ar kas bandė pirkti internetu?  biggrin.gif man kažkaip nedrasu  unsure.gif
Beje ar visdėlto vertą ten vykti? Nes kainą per internetą 119TL  mirksiukas.gif

į Vialandą veža nemokamai visus tam tikri mikriukai, mes važiavom iš Taksim aikštės, niekas bilietų netikrina.
VERTA!!! Vialandas mums buvo pati įdomiausia ir linksmiausia labkyyina vieta. Tik vat kaip su oru dabar? Mes buvom, buvo šilta,nes ten daugybė vandens pramogų. Ir išvis,aplabkėm viską ir dar mažai buvo, įspūdžiai nepakartojami. Jei dar kada būsim Stambule,Vialandas bus No1 iš lankytinų vietų 4u.gif

QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 16, 18:11)
Dėkui, merginos  4u.gif
Tik dabar jie sukruto, kad neturi mano šitų tyrimų smile.gif o IVF padarytas. Bet gal anksčiau neliepė todėl, kad persileidimų nebuvę.

Kriu kriu unsure.gif labai užjaučiu verysad.gif
Aš irgi tų tyrimų nedariau,neliepė.
Pirmiausia-tai nekaltink savęs! Esu tikra, kad perdileidimą tikrai ne PRG įtakojo. Turkai su tokiom pažengusiom technologijom ir savo žiniom nėra tokie durni,kad nesureikšmimtų rodiklio, kuris būtų esminis. Taip, yra atvejų, kai po nepasisekusio ivf merginos leidosi progesterona ir pasisekė. O aš manau, kad tiesiog tas kartas buvo sėkmingas ir tiek. Jei kažkas turi bėdų su prg,tada sutinku. Bet jei jis normos ribose ir turkai sako,kad viskas ok,vadinasi taip ir yra. Perdileidžia ir su leidžiamu prg,ir išvis dėl nepaaiškinamų priežasčių.
Aš pirmą kartą kelias ampules leidausi prg tiesiog dėl to, kad visos leidosi biggrin.gif sabar nieko nesileidau,ir Crinone nuo 8.5 sav.naudoju tik 1 kartą,ir estrofem sumažinau po 1, dabar išvis nebegeriu,nes pykina nuo jo.
Kad nesisaugojai-aš tos pačios nuomonės-jei jau lemta, tai viskas bus ok, o jei ne, saugokis kiek nori, nepadės. Aš LT Kaip porcelianinė lėlė buvau, jokių rezultatų. TR pirmą kartą po ivf visą savaitę maišėm Stambulą, namo grįždavom vakare be gyvybės ženklų. Antrą kartą po FET net nebuvo progos pagulėti, kaip jie rekomenduoja, iškart po klinikos tiesiai į miestą,grįžom vakare, o naktį 2 val.kėlėmės skrydžiui namo. Grįžus namo irgi tikrai nesiilsėjau, nes lakstau paskui mažių.
Žodžiu nekaltink savęs. Tiesiog nesėkmingas kartas, dėl ko labai gaila. Bet kitas bus tikrai sėkmingas! 4u.gif
QUOTE(Akutina @ 2017 03 17, 15:23)
Merginos, noreciau pasitikslinti. Memoriale uz IVF procedura galima atsiskaityti kortele? Ir kaip yra geriau? Ar nera jokio skirtumo  rolleyes.gif
Jaudinuosi baisiai. Poryt jau isskrendu  4u.gif

Atsiskaitinėjau visus kartus kortele, tik prieš apmokant pasakau, kad noriu mokėti eurais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as cia ne is stambulo mergaiciu, o isiterpiu del informacijos surinkimo... ax.gif
Girdejau, kad turkai rekomenduoja isidejus crinone 15 min. buti labai aktyviai...ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(kr1st1na @ 2017 03 18, 09:50)
Sveikos merginos, as cia ne is stambulo mergaiciu, o isiterpiu del informacijos surinkimo... ax.gif
Girdejau, kad turkai rekomenduoja isidejus crinone 15 min. buti labai aktyviai...ar tai tiesa?

Tiesa 4u.gif na,nelabai aktyviai, nereikia ant treniruoklio sėsti biggrin.gif tirsiog rekomenduoja judėti, ne gulėti 😊
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 03 18, 08:25)
Atsiskaitinėjau visus kartus kortele, tik prieš apmokant pasakau, kad noriu mokėti eurais  4u.gif

Mes prasem, kad ivestu eurais kortele atsiskaitant bet Mastura pasake, kad kortele atsiskaityti galima tik TL. Tiesiog gaila tokios nemazos sumos prarastos del korteliu mokescio.
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2017 03 17, 22:23)
Mums praradimas 90€ atsiskaitant kortele  blink.gif
Nes turėjom mokėti 2310€, o nuskaičiuota nuo nuo kortelės 2400,98€  unsure.gif

Patarimas merginos, vešitės € TIK  4u.gif Kiek reikės lyrų išsikeisite vietoje, keitykols ginūjų ant kiekvieno kampo 4u.gif
Aš kaip durnė keičiausi lyras LT, plius dar už apartamentus negalėjom atsiskaityti kortele, tai dar prastu kursu išgrynino ir mokestis gryninimo 16€ buvo  blink.gif

Sveikos, mergaitės smile.gif
Senokai berašiau, kadangi savo svajonę jau paleidau... bet vis seku naujienas smile.gif sveikinu mergaites, kurioms pavyko, linkiu stiprybės, kurioms sėkmingas bus kitas kartas 4u.gif ir sėkmės, esančioms procese 4u.gif

Dėl mokėjimo už ivf. Nesu 100% tikra, bet kiek pamenu, iš pradžių ir mums buvo didesnė suma nei 2310€ rezervuota (nepamenu, lyg keliasdešimt eurų), bet kai pinigai buvo jau nurašyti, tada jau buvo mažesnė suma nei rezervuota, žodžiu apie 2310 ir gavosi unsure.gif čia buvo vasarą.. unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 17, 14:33)
Padidino doze iki 300 ir vieno ir kito,dabar pirmadieni vizitas ...Menogon kaip LH veikia,kitoms duoda luveri su Gonalu.

Marga2, ar jums ilgas protokolas? Reikėjo climara pleistrus klijuot? Man irgi stimuliavo su gonal ir menagon ir tokiom pat arkliškom dozėm, bet man todėl kad po climaros. Ir ilgai stimuliavo, gal 16 d., tiksliai nepamenu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2017 03 18, 11:20)
Sveikos, mergaitės smile.gif
Senokai berašiau, kadangi savo svajonę jau paleidau... bet vis seku naujienas smile.gif  sveikinu mergaites, kurioms pavyko, linkiu stiprybės, kurioms sėkmingas bus kitas kartas 4u.gif ir sėkmės, esančioms procese 4u.gif

Dėl mokėjimo už ivf. Nesu 100% tikra, bet kiek pamenu, iš pradžių ir mums buvo didesnė suma nei 2310€ rezervuota (nepamenu, lyg keliasdešimt eurų), bet kai pinigai buvo jau nurašyti, tada jau buvo mažesnė suma nei rezervuota, žodžiu apie 2310 ir gavosi unsure.gif čia buvo vasarą.. unsure.gif

Papildyta:

Marga2, ar jums ilgas protokolas? Reikėjo climara pleistrus klijuot? Man irgi stimuliavo su gonal ir menagon ir tokiom pat arkliškom dozėm, bet man todėl kad po climaros. Ir ilgai stimuliavo, gal 16 d., tiksliai nepamenu unsure.gif

Nieko neklijavau ,iskarto paskyre po 225 ,o po 3 d pakeite i 300 ,nes nemate auganciu ,o jums kaip?kada pradejo didet foliai ,daug uzauginot?koks jusu amh?
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 18, 11:59)
Nieko neklijavau ,iskarto paskyre po 225 ,o po 3 d pakeite i 300 ,nes nemate auganciu ,o jums kaip?kada pradejo didet foliai ,daug uzauginot?koks jusu amh?

Aš 3 d. Leidaus po 225, paskui po 300 6 d., paskui vėl po 225, paskutines dienas tik menagon 225. Foliai augo po truputį nuo pradžių.
Punkcija buvo 15-ą stimuliacijos dieną. Išpunktavo 9, apsivaisino 7, iki 4-os d. Liko 5, 5ą d. liko 1 tinkamas pgd, bet jis buvo genetiškai pakitęs, tad grįžom tuščiomis unsure.gif
Amh 2016 liepą 0.998 - daryta TR. 2014 lietuvoj 2,8.
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2017 03 18, 13:06)
Aš 3 d. Leidaus po 225, paskui po 300 6 d., paskui vėl po  225, paskutines dienas tik menagon 225. Foliai augo po truputį nuo pradžių.
Punkcija buvo 15-ą stimuliacijos dieną. Išpunktavo 9, apsivaisino 7, iki 4-os d. Liko 5, 5ą d. liko 1 tinkamas pgd, bet jis buvo genetiškai pakitęs, tad grįžom tuščiomis unsure.gif

O koks FSH ir LH buvo pries pradedant?pas mane fsh 14 ,o lh 12 tr matavimais
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 18, 13:16)
O koks FSH ir LH buvo pries pradedant?pas mane fsh 14 ,o lh 12 tr matavimais

Lt dariaus 1-ą c.d. FSH - 2 (žemiau normos), LH - 1,88. TR kiek buvo, pradedant stimuliaciją, nežinau.
Atsakyti
Aš 3 d. Leidaus po 225, paskui po 300 6 d., paskui vėl po  225, paskutines dienas tik menagon 225. Foliai augo po truputį nuo pradžių.

Baisu. Labai nemaloni IVF baigtis verysad.gif . Labiausiai bijau ir as tokiu rezultatu cray.gif
O sakykite, tokiu atveju, jei nebelieka ka sodinti turkai grazina nors dali pinigu uz IVF? hmm.gif

Atsakyti

Bandai dabar gerinti kiausialasciu kokybe?yra daug visokiu papildu,vit ir pan...neprarask vilties !!!
Atsakyti