Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Jurate1988 @ 2017 03 14, 20:50)
Sveikos mergaites, gal kas turite parduoti likusio progestano? O gal Tr esancios mergaites galetu man jo parvezti? Buciau labai dekinga  4u.gif

Mes tik atvažiavom ,jei nerasi niekur ,parašysiu kai isvazinesim,galėsiu nupirkt !
Atsakyti

Sveikos merginos ,as nepaklausiau Masturos kiek dienu buna stimuluacija,aplamai kiek dienu viskas vyksta???

Atsakyti

KriuKriu man labai labai gaila... Nesėkmingas vasaris buvo... Tikiu, kad kitą kartą mums abiems pasiseks!

Ačiū labai visoms už palaikymą! Ar kas nors gali man trumpai aprašyti FET? Suprantu, kad antrą dieną tikrinam Lietuvoje gleivinę, cistas folikulus. Tada jei viskas ok leidžia startuoti. Kiek estroferm reikia? Prieš kiek laiko informuoja kada riekia būti TR? Nepatiko man labai tas skubus bilietų pirkimas... Kiek suprantu idealiu atveju galima ir su dviem nakvynėmis susisukti? Ar kas nors Vilniuje turi Rulid?

Marga2 šiek tiek variuoja priklausomai nuo reakcijos į stimuliaciją. Šį kartą vasario 14 atskridau, kovo 3 d. Jau grįžau į LT. Stimuliacija truko nuo  vasario 15  iki vasario 25 d. Tegul kovas Jums būna sėkmingas!!!

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 15, 10:59)
<p>KriuKriu man labai labai gaila... Nesėkmingas vasaris buvo... Tikiu, kad kitą kartą mums abiems pasiseks!</p><p></p><p>Ačiū labai visoms už palaikymą! Ar kas nors gali man trumpai aprašyti FET? Suprantu, kad antrą dieną tikrinam Lietuvoje gleivinę, cistas folikulus. Tada jei viskas ok leidžia startuoti. Kiek estroferm reikia? Prieš kiek laiko informuoja kada riekia būti TR? Nepatiko man labai tas skubus bilietų pirkimas... Kiek suprantu idealiu atveju galima ir su dviem nakvynėmis susisukti? Ar kas nors Vilniuje turi Rulid?</p><p></p><p>Marga2 šiek tiek variuoja priklausomai nuo reakcijos į stimuliaciją. Šį kartą vasario 14 atskridau, kovo 3 d. Jau grįžau į LT. Stimuliacija truko nuo  vasario 15  iki vasario 25 d. Tegul kovas Jums būna sėkmingas!!!</p>

Aciu Wiliuks!!!Tau irgi sekmes didziausios !!!
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2017 03 14, 18:44)
Na, cia nuo jusu paciu priklauso gal sakyciau..
Mes pvz.turkams net nesakem, kad leidziames. Is pradziu, kai pasidarem PRG tyrimus, nusiunciau rezultatus, pradejom panikuoti, kad gal per zemas, bet tuomet jie atrase, jei nekraujuoji, tai nera reikalo jo leistis, kad jie i ta PRG tyrimo rezultata nelabai ziuri ir pan. Taip, kad mes patys nusprendem pamegint ji leistis, sakom blogiau tikrai nebus. O pirmaja doze susileidom jau transferio diena  mirksiukas.gif
Jeigu galvosim apie antra vaikeli ir neiseitu naturaliai, vyktume vel pas turkus, tai net neabejoju, kad vel leisciausi Progestana  smile.gif

o iki kurio laiko, kiek savaičių reiktų leistis? Crinone lyg iki 12 savaitės sakė.

QUOTE(Marga2 @ 2017 03 15, 10:21)
<p>Sveikos merginos ,as nepaklausiau Masturos kiek dienu buna stimuluacija,aplamai kiek dienu viskas vyksta???</p>

Man pradėjo lapkričio 2d. (2 ciklo dieną), punkcija buvo 11 mėn. 11 d. (11 ciklo dieną, bet jie stebi echoskopu kada bus subrendę) (šiai dienai reikėjo vyro), lapkričio 16 d. jau buvo 5 dienų blastutės ir darė PGD (arba būtų įkėlimas šviežio), lapkričio 18 d. skridau namo.

QUOTE(Wiliux @ 2017 03 15, 11:59)
<p>KriuKriu man labai labai gaila... Nesėkmingas vasaris buvo... Tikiu, kad kitą kartą mums abiems pasiseks!</p><p></p><p>Ačiū labai visoms už palaikymą! Ar kas nors gali man trumpai aprašyti FET? Suprantu, kad antrą dieną tikrinam Lietuvoje gleivinę, cistas folikulus. Tada jei viskas ok leidžia startuoti. Kiek estroferm reikia? Prieš kiek laiko informuoja kada riekia būti TR? Nepatiko man labai tas skubus bilietų pirkimas... Kiek suprantu idealiu atveju galima ir su dviem nakvynėmis susisukti? Ar kas nors Vilniuje turi Rulid?</p><p></p><p>Marga2 šiek tiek variuoja priklausomai nuo reakcijos į stimuliaciją. Šį kartą vasario 14 atskridau, kovo 3 d. Jau grįžau į LT. Stimuliacija truko nuo  vasario 15  iki vasario 25 d. Tegul kovas Jums būna sėkmingas!!!</p>

Tikiu, kad pasiseks smile.gif Įkėlimo dieną FET pasako maždaug pries savaitę.

Man darė FET, pradėjo vasario 7 (2 ciklo d.) tai paskyrė kraujo tyrimą ir echo. Pagal kraujo E2 rezultatus paskyrė estrofem 3 kartus per dieną po 1. Sekantis echo vasario 13 d. Iš tų nuotraukų jiems nepatiko,kad gleivinę pamatuota tik 4,4 mm., liepė gerti estrofem 2 kartus per dieną po 2 ir 17 d. būti pas juos, kad patys pasižiūrėtų echo. Pamatuoja, gleivinė beveik 8 mm smile.gif Tai 17 dieną ir pasakė, kad 24 dieną (20 ciklo d.) bus įkėlimas. Taip ir buvo. O namo grįžau vasario 26d.
Tai sekantį FET turbūt irgi taip darysiu, kad jei reiks, nuvažiuosiu savaite anksčiau, kad viską normaliau sužiūrėtų ir tuo pačiu po to įkeltų. Kam viskas sklandžiai, sakė užtenka ir poros dienų, atvykti tik įkėlimui, jį daro ciklo 19-22 dienomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 15 kovo 2017 - 12:12
Merginos, o jus ta Progestana pradedat leistis isodinimo diena? ar anksciau, pvz punkcijos diena? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2017 03 15, 12:23)
Merginos, o jus ta Progestana pradedat leistis isodinimo diena? ar anksciau, pvz punkcijos diena? ax.gif

As PRG leidziama pradejau naudoti po viena per diena po pirmo HCG tyrimo, nes tuo paciu pasidariau ir PRG tyrima.

Ir ji naudosiu taip pat kaip Crinone iki 12 sav pabaigos, paskui mazinsiu kaip ir Crinone, nors Turkai sako, kad reik iskart Crinone nutraukti po pilnai suejusios 12 sav.

Visa sita reikala as tiksliai derinu su K ir ji man sudaro mazinimo plana.
Atsakyti
Merginos, gal kas esate Istanbule apsistojusios 116 residence, Sisli rajone? Prašo kreditinės kortelės rezervacijai, nežinau ar pasitikėt jais?
Atsakyti
QUOTE(Martina_A @ 2017 03 15, 15:13)
Merginos, gal kas esate Istanbule apsistojusios 116 residence, Sisli rajone? Prašo kreditinės kortelės rezervacijai, nežinau ar pasitikėt jais?

Aš gal pasitikėčiau, nes jie turi surinkę net 9.3 balus iš 10 pagal booking.com ir 5 balus iš 5 pagal Trip Advisor klientų vertinimus.
Apsistojus nebuvau.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aisaliukas: 15 kovo 2017 - 19:38
merginos, o tai progesteronas parduodaamas Turkijoje be recepto, kad jei jie neišrašo, o jūs leidžiatės? nes kaip suprantu lt jo neparduoda?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 03 15, 17:51)
merginos, o tai progesteronas parduodaamas Turkijoje be recepto, kad jei jie neišrašo, o jūs leidžiatės? nes kaip suprantu lt jo neparduoda?

Manau, kad gal gautum ir be recepto, jei graziai paprasytum.. smile.gif
O siaip tai manau tos, kurios planuoja nusipirkti, ir pasipraso recepto del sventos ramybes. O mergaites pasipraso jo del visa ko, nes turkai ji liepia leistis, jei pradetum kraujuoti, o jei tu pradetum kraujuoti budama Lietuvoje, is kur tu jo istrauktum, nemanau, kad strimgalviais lektum i Turkija jo parsivezti..
Atsakyti