QUOTE(Akutina @ 2017 03 13, 20:50)
Aciu mergaites, kad jaudinates
Jauciuosi klaikiai. Visos mintys tik apie kelione ir IVF. Sunkiai einasi dirbti ir laukti..
Dar tie kontraceptikai kazkaip keistai veikia. Labai skauda krutine ir nuolat jauciuosi issiputusi. Baisu nesusirgti anksciau laiko, juk bilietai ir viesbutis jau uzsakyti nuo kovo 19. Nesinori netiketumu
O siaip nusiteikusi teigiamai
Beveik itikinau save, kad sis kartas jau tikrai bus musu
O nepirkot biletų su teise keisti?
Man tai prieš kelionę būdavo visada mmm prasidėdavo ankščiau
Tai dabar aš visdėlto mąstau biletus pirkti su keitimu. O dėl viešbučio tai nedidelė problema, tiesiog jei nutiktų, kad mmm pasiankstintų bet gal taip ir nenutiks viskas bus pagal planą
, tai viešbutį dėl kelių naktų galima susirasti arba nuvykus ir tame pačiame susitarti
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2017 03 14, 17:44)
Na, cia nuo jusu paciu priklauso gal sakyciau..
Mes pvz.turkams net nesakem, kad leidziames. Is pradziu, kai pasidarem PRG tyrimus, nusiunciau rezultatus, pradejom panikuoti, kad gal per zemas, bet tuomet jie atrase, jei nekraujuoji, tai nera reikalo jo leistis, kad jie i ta PRG tyrimo rezultata nelabai ziuri ir pan. Taip, kad mes patys nusprendem pamegint ji leistis, sakom blogiau tikrai nebus. O pirmaja doze susileidom jau transferio diena
Jeigu galvosim apie antra vaikeli ir neiseitu naturaliai, vyktume vel pas turkus, tai net neabejoju, kad vel leisciausi Progestana
O kokiomis dozėmis tu leidaisi progesteroną? Man visa tai tik pirmas kartas ir kiekvienas informacijos lašas yra svarbus
. Nes ištikro gydytojai nevisada viską pasako ir sužinai iš kitų patirties
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 13, 23:15)
Ačiū. Pabėgo
Labai gaila, labai liūdėjau, nes buvo užkibęs ir puikiai augo:( 5 savaitės skaitosi buvo. gal per mažai saugojaus, gal per daug intensyviai kažką dariau, ir keliaut teko, juk įkeltas buvo puikus, patikrintas PGS ir skaičiukai kilo be problemų iki kraujavimo dienos. Kai nėr paaiškinimo ir stipruolis buvo, imi kaltint tik save
Kai leis, bandysim sekantį FET.
Duok dieve, kad sekantį kartą jums abiems su Wiliuks pasisektų