Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(rasiux1984 @ 2017 03 14, 16:56)
Mes nei vieno karto (3UK ir 1pas turkus) nesileidome, bet po to, kai daremes antra karta, tai patys automatiskai nusprendeme leistis ir ziureti kas bus, nes musu nuomone, mano organizmas negerai pasisavina ta Chrinone, tai naudojom ir Chrinone, ir leidomes Progestan. O darantis HCG, dariausi ir PRG tyrimus, ir maciau automatiskai, kad PRG zemas..

nuo pat pirmos įkėlimo dienos pradėjot leistis?
Man Mastura sakė, kad 2 crinono jau čia garantuotai, ir tai padidinta dozė, nes pagal kiekį pakaktų ir vieno, bet jau su užsimetimu skiria du. Analizuojant tyrimą gali nesimatyt crinona naudojant ir kad tai toks hormonas, kur labai šokinėja dydžiai, vieną valandą gali rodyti jog mažas, kitą valandą jau didelis. Užgarantavo, kad tikrai nebūtų persileidimo dėl progesterono.
Tai net nežinau kuom tikėt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 14 kovo 2017 - 16:30
Na, cia nuo jusu paciu priklauso gal sakyciau..
Mes pvz.turkams net nesakem, kad leidziames. Is pradziu, kai pasidarem PRG tyrimus, nusiunciau rezultatus, pradejom panikuoti, kad gal per zemas, bet tuomet jie atrase, jei nekraujuoji, tai nera reikalo jo leistis, kad jie i ta PRG tyrimo rezultata nelabai ziuri ir pan. Taip, kad mes patys nusprendem pamegint ji leistis, sakom blogiau tikrai nebus. O pirmaja doze susileidom jau transferio diena mirksiukas.gif
Jeigu galvosim apie antra vaikeli ir neiseitu naturaliai, vyktume vel pas turkus, tai net neabejoju, kad vel leisciausi Progestana smile.gif
Atsakyti
[quote=KriuKriu,2017 03 14, 13:35]
Nea, nesileidau ir per pirmus hcg tyrimus progesterono nesityriau, tiesiog vartojau po 2 crinone, kaip buvo liepta ir laukiau pirmo scano.
O tai kai patį pirmą hcg daraisi, reikia ir progesteroną matuot? Man turkai sakė, kad tik hcg.

Man taip pat liepe naudoti tik crinone.o leistis tik tuo atveju jeigu pasirodytu tepliojimai,bet kadangi as buvau apsilankius pas gyd.Karpenko ir man buvo sustacius plana,tai as nuo isodinimo dienos leidausi kas antra diena progesterona po 100.ir tai darantis tyrimus prg man jis sunkiai kilo.na o jau kai pasirode tikras kraujas tai ne tik leidaus bet ir zvakutes naudojau prg....gal ir padejo tas isvenkti rimtu problemu,kas zino....
Progesterono tyrimo turkai ir man neskyre..bet pasekus kitu mergyciu cia pavyzdziu dariausi sau del sventos ramybes.sekiau viska kas imanoma.kadangi pas mane yra AFS tai lig siol dar daraus tyrima ir seku ar nenukrito iki ribos,jei nukrenta leidziuos klexana i pilva..bet per visa nestuma tik karta buvo nukrites,dabar vel atsistate.
Daktarai daug ko neskiria mums nerekomenduoja,bet is kitu patirties galima pasimokinti daug ko.
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 03 13, 20:50)
Aciu mergaites, kad jaudinates  4u.gif
Jauciuosi klaikiai. Visos mintys tik apie kelione ir IVF. Sunkiai einasi dirbti ir laukti..  unsure.gif
Dar tie kontraceptikai kazkaip keistai veikia. Labai skauda krutine ir nuolat jauciuosi issiputusi. Baisu nesusirgti anksciau laiko, juk bilietai ir viesbutis jau uzsakyti nuo kovo 19. Nesinori netiketumu  unsure.gif
O siaip nusiteikusi teigiamai  smile.gif  Beveik itikinau save, kad sis kartas jau tikrai bus musu  smile.gif  4u.gif  nestuke.gif

O nepirkot biletų su teise keisti? mirksiukas.gif Man tai prieš kelionę būdavo visada mmm prasidėdavo ankščiau mirksiukas.gif Tai dabar aš visdėlto mąstau biletus pirkti su keitimu. O dėl viešbučio tai nedidelė problema, tiesiog jei nutiktų, kad mmm pasiankstintų bet gal taip ir nenutiks viskas bus pagal planą mirksiukas.gif , tai viešbutį dėl kelių naktų galima susirasti arba nuvykus ir tame pačiame susitarti wub.gif

Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2017 03 14, 17:44)
Na, cia nuo jusu paciu priklauso gal sakyciau..
Mes pvz.turkams net nesakem, kad leidziames. Is pradziu, kai pasidarem PRG tyrimus, nusiunciau rezultatus, pradejom panikuoti, kad gal per zemas, bet tuomet jie atrase, jei nekraujuoji, tai nera reikalo jo leistis, kad jie i ta PRG tyrimo rezultata nelabai ziuri ir pan. Taip, kad mes patys nusprendem pamegint ji leistis, sakom blogiau tikrai nebus. O pirmaja doze susileidom jau transferio diena  mirksiukas.gif
Jeigu galvosim apie antra vaikeli ir neiseitu naturaliai, vyktume vel pas turkus, tai net neabejoju, kad vel leisciausi Progestana  smile.gif

O kokiomis dozėmis tu leidaisi progesteroną? Man visa tai tik pirmas kartas ir kiekvienas informacijos lašas yra svarbus mirksiukas.gif . Nes ištikro gydytojai nevisada viską pasako ir sužinai iš kitų patirties 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 13, 23:15)
Ačiū. Pabėgo verysad.gif Labai gaila, labai liūdėjau, nes buvo užkibęs ir puikiai augo:( 5 savaitės skaitosi buvo. gal per mažai saugojaus, gal per daug intensyviai kažką dariau, ir keliaut teko,  juk įkeltas buvo puikus, patikrintas PGS ir skaičiukai kilo be problemų iki kraujavimo dienos. Kai nėr paaiškinimo ir stipruolis buvo, imi kaltint tik save verysad.gif Kai leis, bandysim sekantį FET.

Duok dieve, kad sekantį kartą jums abiems su Wiliuks pasisektų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

KriuKriu console.gif

Už TR esančias kumštukai wub.gif

Turiu klausimą kas buvo Vialand parke? ax.gif kaip suprantu, tai nuvaža nemokamai tik jei turi bilietą unsure.gif o perkant internetu, nereikia jo spausdintis? unsure.gif ar kas bandė pirkti internetu? biggrin.gif man kažkaip nedrasu unsure.gif
Beje ar visdėlto vertą ten vykti? Nes kainą per internetą 119TL mirksiukas.gif
Atsakyti
KriuKriu verysad.gif Liudna ir skaudu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ,mes Jau startavom :)paskyrė gonali plus dar menogona ,susileidau po 225 ,tiek paskyrė ,dūriu vietuose truputi skauda ,čia tai turi but ?as tik su clobestiliu turejau stimuliacijas per IUI .
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 14, 21:23)
Sveikos merginos ,mes Jau startavom :)paskyrė gonali plus dar menogona ,susileidau po 225 ,tiek paskyrė ,dūriu vietuose truputi skauda ,čia tai turi but ?as tik su clobestiliu turejau stimuliacijas per IUI .

Gal žiūrint kaip pataikai 4u.gif man kartais skauda kartais ne, o ir mėlynę ant pilvo turiu nuo durio blink.gif o suimiai pilvo odą? mirksiukas.gif
Manau tai normalu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 14 kovo 2017 - 20:32
QUOTE(xernesta @ 2017 03 14, 20:29)
Gal žiūrint kaip pataikai  4u.gif man kartais skauda kartais ne, o ir mėlynę ant pilvo turiu nuo durio  blink.gif o suimiai pilvo odą?  mirksiukas.gif
Manau tai normalu  4u.gif

Suemiau ir laikiau kol visko nesuleisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 14, 21:37)
Suemiau ir laikiau kol visko nesuleisiu smile.gif

Tuomet liux ir po suleidimo 5s palaikyti reikia, ne iškart ištraukti smile.gif neskaudžių adatėlių Tau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kas turite parduoti likusio progestano? O gal Tr esancios mergaites galetu man jo parvezti? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 14, 20:23)

Sekmes tau didziausios 4u.gif
Kaip noreciau, kad ir man jau viskas prasidetu.. Tas laukimas zudo unsure.gif
Atsakyti