Marga2, sėkmės Turkijoj
Kiek pamenu, po savaitės prisijungs daugiau mergaičių
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 03 13, 20:13)
Marga2 sėkmės, kad tau pasisektų ir grįžtum 2 viename
Akutina kaip nuotaikos prieš kelionę?
Kriukriu kaip laikaisi pas jus viskas gerai?
Akutina kaip nuotaikos prieš kelionę?
Kriukriu kaip laikaisi pas jus viskas gerai?
Aciu mergaites, kad jaudinates
Jauciuosi klaikiai. Visos mintys tik apie kelione ir IVF. Sunkiai einasi dirbti ir laukti..
Dar tie kontraceptikai kazkaip keistai veikia. Labai skauda krutine ir nuolat jauciuosi issiputusi. Baisu nesusirgti anksciau laiko, juk bilietai ir viesbutis jau uzsakyti nuo kovo 19. Nesinori netiketumu
O siaip nusiteikusi teigiamai Beveik itikinau save, kad sis kartas jau tikrai bus musu
QUOTE(Persikute123 @ 2017 03 13, 19:44)
Ačiū mergaites už jūsų palaikymą !!!!Nusiteikiam kad visos grįžtume 2 viename :)arba 3 viename geriau !!!
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 03 13, 21:40)
Oi Kriukriu tik dabar pastebėjau pirmame puslapyje, kad visdėlto mažiukas pabėgo.... Laikykis...
Ačiū. Pabėgo Labai gaila, labai liūdėjau, nes buvo užkibęs ir puikiai augo:( 5 savaitės skaitosi buvo. gal per mažai saugojaus, gal per daug intensyviai kažką dariau, ir keliaut teko, juk įkeltas buvo puikus, patikrintas PGS ir skaičiukai kilo be problemų iki kraujavimo dienos. Kai nėr paaiškinimo ir stipruolis buvo, imi kaltint tik save Kai leis, bandysim sekantį FET.
Eina sau kaip gaila, labai labai uzjauciu zinau, kad jokie zodziai nepades..laikykis..
QUOTE(rasiux1984 @ 2017 03 11, 16:34)
Labukas jauciuos kaip 9men nors dar tik 7men.+3d. Turbut su dvynukais taip jauciasi visos laukiuos dvieju identisku mergyciu nenuoramu kurios visaip bando pratampyt man oda
Jauciuos kasdien vis sunkesne..nes panaseju i meska priaugau13kg nebuvau is tu kuduciu tai visai dabar siaubingai atrodau
O jums jau nebedaug liko pamatyt turkiska stebukliuka kaip faina..as ir lb laukiu ir kartu truputi pergyvenu kaip gi cia reikes susitvarkyti su jomis
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 13, 21:15)
Ačiū. Pabėgo Labai gaila, labai liūdėjau, nes buvo užkibęs ir puikiai augo:( 5 savaitės skaitosi buvo. gal per mažai saugojaus, gal per daug intensyviai kažką dariau, ir keliaut teko, juk įkeltas buvo puikus, patikrintas PGS ir skaičiukai kilo be problemų iki kraujavimo dienos. Kai nėr paaiškinimo ir stipruolis buvo, imi kaltint tik save Kai leis, bandysim sekantį FET.
Ups uzuojauta..ar tu leidaisi progesterona?as buvau peadejusi pakraujuot nuo 9 sav ir 4d.tai progesterona leidaus po 100 ir ryte ir vakare.per scana nieko nemate blogo kad is vidaus butu..bet 2 sav.taip ir kankinausi su tepliojimais iki ryskaus kraujo.buvo daug streso....is pradziu galvojom kad nuo crinone bet ir ji nustojus naudot as tepliojau.labai sekiau progesterona kraujyje.neleidau nukristi iki normos ribu....
Sekmes su FET!!!!tikrai bus sekmingas
Na, zinai, sakyciau, kaip su dvynukais, labai normaliai tu cia priaugai! Nepamirsk, kad greiciausiai iki galo neisnesiosi, nes esu skaiciusi, kad didzioji nestumu su dvynukais buna skatinami, arba daromi CP anksciau laiko del paciu leliuku sveikatos. Turesi ka veikti su dviem is karto, gal ir gerai - iskart du vienu metu, paskiau nebereikes, nebent dar vieno leliuko uzsinoresit paskiau O tavo mergytes truputi paaugs, palakstysi paskui jas, tai tas svoris nepastebimai isgaruos
Lengvo likusio nestumo tau
Lengvo likusio nestumo tau
QUOTE(rasiux1984 @ 2017 03 14, 00:28)
Aciukas
Kazin ar jau dar noresis..amzius jau bus ne tas
Sekmingu likusiu dieneliu!pranesk kai jau supuosi angeliuka ant ranku
QUOTE(nekantrioji:) @ 2017 03 14, 02:17)
Ups uzuojauta..ar tu leidaisi progesterona?as buvau peadejusi pakraujuot nuo 9 sav ir 4d.tai progesterona leidaus po 100 ir ryte ir vakare.
Nea, nesileidau ir per pirmus hcg tyrimus progesterono nesityriau, tiesiog vartojau po 2 crinone, kaip buvo liepta ir laukiau pirmo scano.
O tai kai patį pirmą hcg daraisi, reikia ir progesteroną matuot? Man turkai sakė, kad tik hcg.
Bet aš bejoju, ar nuo progesterono šitas įvyko. Nes nebuvo jokių skaičiukų mažėjimų, o kaip tik stipriai kilo. Staiga viskas, lyg būčiau kažką pasitempus ir nuo to pakraujavimo pradėjo mažėt. O ne kad nyko nyko ir tik tada prapuolė.
Įdomu, ar turkai pakomentuoja po to ką nors.
Mes nei vieno karto (3UK ir 1pas turkus) nesileidome, bet po to, kai daremes antra karta, tai patys automatiskai nusprendeme leistis ir ziureti kas bus, nes musu nuomone, mano organizmas negerai pasisavina ta Chrinone, tai naudojom ir Chrinone, ir leidomes Progestan. O darantis HCG, dariausi ir PRG tyrimus, ir maciau automatiskai, kad PRG zemas..