Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Kramune @ 2017 01 24, 21:52)
Ačiū, merginos!!
Gal kam nors reikia kokių vaistukų ar kažko parvežti iš TR?

Su tokiu prasymu.... Gal galetumet parvezti 2 dezutes Climara Forte 7.8mg pleistru? Bijau, kad nepasibaigtu, jei teks estrofem doze padidint. As is Kauno, bet sutartumem del pinigeliu ir kaip pasiimt.
Atsakyti
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 25 sausio 2017 - 00:20
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 25, 00:52)
Su tokiu prasymu.... Gal galetumet parvezti 2 dezutes Climara Forte 7.8mg pleistru? Bijau, kad nepasibaigtu, jei teks estrofem doze padidint. As is Kauno, bet sutartumem del pinigeliu ir kaip pasiimt.

Būtinai parvešiu! Parašiau a.ž.
Papildyta:
QUOTE(ewilgirl @ 2017 01 25, 00:30)
Kramune, kada jums sodinimas nusimato?

Sekmadienį man unsure.gif abu kartus nepataikau, kad būtų Semra doh.gif ana karta buvo valstybine svente per transferi, si karta sekmadienis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2017 01 24, 21:44)
Merginos, reikia Jusu pagalbos. Gal kuri turi Climara pleistru? Paskolinkit arba parduokit, jei nebereikalingi

Sveika, as turiu dvi dezutes Climaros nepanaudotas ir galiu perleisti. mirksiukas.gif Parasyk man i az, kad suderintume kaip tau jas perduoti smile.gif

Jei kazkam reik ka parvezti is TR, as taip pat galiu, tik parasykit i az. rolleyes.gif

Wiliux, as jums del Cycloprogynovos parasiau i az. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 25 sausio 2017 - 09:55
Turiu Climara ir Rulid,kam reikia 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 25 sausio 2017 - 12:58
QUOTE(Atisa @ 2017 01 25, 13:56)
Turiu Climara ir Rulid,kam reikia 😊

Nebeturiu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas buvote savaitgalį TR? Ar yra kokia nors vaistinė,dirbanti sekmadienį??? Nes Idil nedirba sekmadieniais 🤔

Ir dar klausimas-ar po transferio iskart galima eiti i miesta? Nes turim tik viena diena laisva (ta pacia,kaip ir transferio),nesinori prasedet viesbuty 😊 nors ne pirmas man transferis, bet nebeatsimenu 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 25 sausio 2017 - 15:57
QUOTE(Kramune @ 2017 01 25, 15:54)
Ir dar klausimas-ar po transferio iskart galima eiti i miesta? Nes turim tik viena diena laisva (ta pacia,kaip ir transferio),nesinori prasedet viesbuty 😊 nors ne pirmas man transferis, bet nebeatsimenu 😂

Po įsodinimo mums net sakė grįžti namo taksu, kuo mažiau judėjimo, žodžiu, beveik lovos režimas.
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 25, 16:54)

Sveika,
Zinok, tikrai nurodo tolimesne dienos dali praleisti kuo ramiau,'lovos rezimas ir pan. Mes irgi emem taksa.
Transferiai buna popiet, ryte dar spesit prisivaikscioti smile.gif
Jei transferis 14:30, realiai jis buna mazdaug 16-17val. Maniskis velavo 2,5 val:) Ta laika sedi palatoj ir viskas- tegu taviskis zurnalu kokiu pasiima:)

Sekmes mergytems, laikysim kumstukus!

Sekmes
Atsakyti
Mergaitės, kumštukai už jus smile.gif Linkiu ir tikiu, kad grįšit su savo turkiškais stebuklėliais visiems 9 mėnesiams wub.gif wub.gif wub.gif nestuke.gif

Savaitgalį būna dirba budinčios vaistinės, kai mums reikėjo, ėjom su turkaite mergina sąrašiuko kažkur į pirmą aukštą. Jūs užklauskit vietoje kai būsit ar Masturos, ar tos sesutės kur kraują ima (jei dirbs) Nermin.
Ir po įsodinimo, tą dieną geriausia gulėti ir šnekinti pupsikąsmile.gif 4u.gif

Mergaitės, gal kas turi draugių, kurios bando čia LT ar taip kur pagauti gandrus, turiu 4 dėžutes Luverio (man jo neprireikė, tai parsiskraidinau).
Atsakyti
Laikykit stipriai stipriai! 4u.gif Jusu palaikymas labai reikalingas ir jis yra is ties stebuklingas! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2017 01 25, 17:15)
ryte dar spesit prisivaikscioti
Sekmes

Ryte nespesim niekur,nes 6.55 jau skrydis namo 😊😊😊
Na,vadinasi busiu pailsejus lovoj 🤗🤗 neblogos atostogos nuo mažylio pailset! Nuvažiuot į Stambulą išsimiegot normaliai 🖒🖒😂
Atsakyti