O kai rasiau i SM, dar viskas buvo be sitos itampos Turkai liepe tik kovo 27 echo pasiziureti ar matysis nestumas ir ar sirdute girdesis.
Bet va, dabar jokios ramybes velgi.
Sveikos mergaites, pirkciau leidziama Progestan ir Crinono.
Jei turit rasykit i az, paimciau net jei ir nedaug turit ax.gif
Jei turit rasykit i az, paimciau net jei ir nedaug turit ax.gif
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 10, 16:12)
O kai rasiau i SM, dar viskas buvo be sitos itampos Turkai liepe tik kovo 27 echo pasiziureti ar matysis nestumas ir ar sirdute girdesis.
Reik apsisarvuoti kantrybe ir tyketi, kad viskas bus gerai
As labai tikiuosi, kad cia tik nevyke Crinone "pokstai"...
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 10, 15:53)
<p>Deja šis kartas nebuvo mūsų. HCG mažiau už 1. </p><p>Blogumas krūtinėje yra, bet laukais eiti rėkiant iš skausmo irgi nesinori . Tai ir užuojautos neieškau </p><p>Kvailiausia, kad tiek visokių "požymių" jaučiau ir buvau tikra dėl nėštumo. Turėjau kelis kartus hcg tyrimą atsidaryti, kad patikėčiau.</p><p></p>
Kaip gaila nu ir kas gali tuos embrionus suprasti, kodel jie nenori likti, nors visos salygos daromos. Labai norejau, kad jims pasisektu O kita karta tai dar labiau linkesiu.
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 10, 15:53)
<p>Deja šis kartas nebuvo mūsų. HCG mažiau už 1. </p><p>Blogumas krūtinėje yra, bet laukais eiti rėkiant iš skausmo irgi nesinori . Tai ir užuojautos neieškau </p><p>Kvailiausia, kad tiek visokių "požymių" jaučiau ir buvau tikra dėl nėštumo. Turėjau kelis kartus hcg tyrimą atsidaryti, kad patikėčiau.</p><p></p>
Uzjauciu 😔
Wiliux, kaip gaila.. ir aš tikėjau šiuo kartu..
Bet jūs dar turit snaigutę, vilties neprarandu
KriuKriu, man turkai irgi sakė, kad gali visokiom spalvom crinone kristi, bet svarbiausia, kad ne šviežias kraujas
Linkiu sėkmės! Nesijaudink
Bet jūs dar turit snaigutę, vilties neprarandu
KriuKriu, man turkai irgi sakė, kad gali visokiom spalvom crinone kristi, bet svarbiausia, kad ne šviežias kraujas
Linkiu sėkmės! Nesijaudink
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 10, 16:00)
Auga:) dar po dvieju dienu pakilo dvigubai 991.
Bet dabar guliu ir stresuoju, nuejau darbe po pietu i wc ir pastebejau labai tamsaus kraujo susimaisiusio su krinonu. Kaip issigandau! Greit parasiau Masturai, liepe susileisti progesterono 2 ampoles siandien ir 2 rytoj. Ir pakartoti hcg tyrima. Lekiau viska metus is darbo kaip su raketa, kad tik greiciau kazka daryti. Nulekiau i klinika, paeme krauja hcg ir paprasiau,kad suleistu tuo paciu ir prg. Tai va, baimes pilnos kelnes, laukiu kas bus.
Bet dabar guliu ir stresuoju, nuejau darbe po pietu i wc ir pastebejau labai tamsaus kraujo susimaisiusio su krinonu. Kaip issigandau! Greit parasiau Masturai, liepe susileisti progesterono 2 ampoles siandien ir 2 rytoj. Ir pakartoti hcg tyrima. Lekiau viska metus is darbo kaip su raketa, kad tik greiciau kazka daryti. Nulekiau i klinika, paeme krauja hcg ir paprasiau,kad suleistu tuo paciu ir prg. Tai va, baimes pilnos kelnes, laukiu kas bus.
Tikėkimės, kad viskas vis dėlto bus gerai pas tave
Papildyta:
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 10, 14:53)
Laikikis Wiliuks, laikysim už tave kumščius, kad sekantis kartas tau būtų sėkmingas
QUOTE(Marga2 @ 2017 03 10, 01:15)
Siulau pasitikrinti pas Endokrinologa Pr.Kazanaviciu ,Via Medica ,Traku g ,Vilniuje ir Kaune jis dirba.
QUOTE(Tigriuke2 @ 2017 03 10, 04:41)
Sveika, ar Tu tyreisi savo iniciatyva ar koks gyd liepe, jei taip - tai but gerai kad jis ir pakomentuotu.
Siaip tas rodiklis yra labai svarbus ir ne vienas sau, o santykis tth ir ft4. Ne tai kad jie turi buti normos ribose- cia jau privalomai, bet dar ir santykis buti tinkamas. Cia man taip isaiskino endokrinologe ir be to reikalingo santykio neleido pradeti ivf. Tris men iki pirmo ivf pradzios geriau L thyroksina, kad susireguliuotu. Net ir dabar kai eina 30- a nestumo savaite, periodiskai turiu tirtis ta santyki ir ziureti ar reikalinga vaistu dozes korekcijos. Sake jei mano organizmas pakankamai negamina kazkoten reikiamo skydliaukes veiklai- imsiu is vaikucio. Mano endokrinologe Lina Zabuliene, dirba ClinicIn Konarskio g. Labai siulau pasikonsultuot su ja ar kuriuo kitu endokrinologu.
Siaip tas rodiklis yra labai svarbus ir ne vienas sau, o santykis tth ir ft4. Ne tai kad jie turi buti normos ribose- cia jau privalomai, bet dar ir santykis buti tinkamas. Cia man taip isaiskino endokrinologe ir be to reikalingo santykio neleido pradeti ivf. Tris men iki pirmo ivf pradzios geriau L thyroksina, kad susireguliuotu. Net ir dabar kai eina 30- a nestumo savaite, periodiskai turiu tirtis ta santyki ir ziureti ar reikalinga vaistu dozes korekcijos. Sake jei mano organizmas pakankamai negamina kazkoten reikiamo skydliaukes veiklai- imsiu is vaikucio. Mano endokrinologe Lina Zabuliene, dirba ClinicIn Konarskio g. Labai siulau pasikonsultuot su ja ar kuriuo kitu endokrinologu.
Ačiū už išsamią info, pirmadienį turėsiu pakartotinius tyrimų rezultatus, tada ir galvosiu ką daryti
Wiliux liūdna ...
Sveikutes
Turiu turkisku vaistuku, jeigu ka domina:
Glifor - 1dezute;
Folbiol - 3dezutes;
Parol - 1dezute (nepilna);
Estrofem - 7dezutes;
Rulid - 1dezute (nepilna);
Prednol - 1dezute (nepilna);
Progestan leidziamas - 3dezutes (2pilnos dezutes, trecioje sunaudota 1ampule);
Chrinone gelis - 35vnt.
Susidomejusias, rasykit i a.z.
Turiu turkisku vaistuku, jeigu ka domina:
Glifor - 1dezute;
Folbiol - 3dezutes;
Parol - 1dezute (nepilna);
Estrofem - 7dezutes;
Rulid - 1dezute (nepilna);
Prednol - 1dezute (nepilna);
Progestan leidziamas - 3dezutes (2pilnos dezutes, trecioje sunaudota 1ampule);
Chrinone gelis - 35vnt.
Susidomejusias, rasykit i a.z.
Tik va, vaistukai randasi UK
QUOTE(rasiux1984 @ 2017 03 11, 01:27)
Tik va, vaistukai randasi UK
labukas,kaip tu?
QUOTE(nekantrioji:) @ 2017 03 11, 15:28)
labukas,kaip tu?
Sveikute
Nieko, neblogai, tik biskiuka jau stora jauciuosi - kazin kodel? Bet siaip dziaugiuosi, kad labai.nedaug svorio tepriaugau, gal kokius +7kg tik, tai isivaizduoju, ka reiskia buti su tokiu arbuziuku nuo kokio 5men. Kai kitos lieknos kaip stirnos, kudutes, priauga po koki 20kg per nestuma, tai joms sunku is viso
Beliko pora savaiteliu, tai dar dziaugiames su vyru vienas kito demesiu, laika leidziam kartu, nes tuoj dar atsiras trecias zmogeliukas, kuris tikriausiai bus number 1
Na, bet jau laukiam nesulaukiam Man tienvisi nestumo menesiai taip praskrido nepastebimai, kad sakes, bet va, kai jau isejau atostogu nuo vasario vidurio, laikas atrodo taip letai slenka, ypac nuo kovo pradzios - atrodo amzinybe..
Kaip tu jautiesi? Kaip pilvukas? Ar zinote, ko laukiates?