Bachceci man irgi sakė, jog galiu ateiti kasdien pas juos ir sesutė suleis
Mergaitės, gal kuri turit parduoti Folbiol? Viena ne narė ruošiasi IVF Turkijoj, nori pagerti pusmetį..
Mergaitės, gal kuri turit parduoti Folbiol? Viena ne narė ruošiasi IVF Turkijoj, nori pagerti pusmetį..
Jei jau raginate klausti, tai turiu klausimėlį - ar kam teko susidurti su vos vos per mažu tth? Mano žemiau normos truputi, tai ėjau pas savo daktarę šiandien, išvadino durne, atseit ko čia ieškau Rašiau ir turkams - tai atsakė kad dabar galiu važiuoti o po to reikės pasitikrinti. Tai ir suku galvą - ar čia jau reikia sunerimti ar ne
Papildyta:
Galiu parvežti balandžio vidury
Papildyta:
QUOTE(Persikute123 @ 2017 03 09, 21:05)
Bachceci man irgi sakė, jog galiu ateiti kasdien pas juos ir sesutė suleis
QUOTE(xernesta @ 2017 03 09, 11:37)
Tik neišmesk, Lietuvoj gal kas paims. Arba yra kaip pagalba, palikti likučius toje klinikoje, koordinatore pagelbėja kitoms pacientėms, kurios dar leidžiasi. Jie tokią praktiką naudoja ir labai dėkingi. Aš irgi atidaviau Memorial, žinoma, nemokamai, bet kiekis ne toks didelis buvo likęs.
QUOTE(xernesta @ 2017 03 09, 10:37)
Ar bus atvykstančių iki kovo 20d ivf? liko beveik pilnas Gonal 437,50
Papildyta:
Papildyta:
Mes isvykstam tikiuosi savaitgali :)mm laukiu ,jau 27cd o ju dar ne kvapo :(ejau siandien pas gyne pasitikrint ,sako gleivine vis dar 8,9mm ir po 4-5 d prasides !kai gruodi buvau naturaliai pastojus besiruosiant i memorial,tada gleivine buvo vos 7mm,dabar kai nereikia tai pakankamai stirs i ciklo pabaiga su prog 17nmol/l,o pries 5 dienas prog isvis buvo 49 nmol...gal CIA man akupunktura padejo,vaiksciojau tris paskutinius menesius 2 k per savaite ...
Papildyta:
QUOTE(heditt @ 2017 03 09, 22:11)
Jei jau raginate klausti, tai turiu klausimėlį - ar kam teko susidurti su vos vos per mažu tth? Mano žemiau normos truputi, tai ėjau pas savo daktarę šiandien, išvadino durne, atseit ko čia ieškau Rašiau ir turkams - tai atsakė kad dabar galiu važiuoti o po to reikės pasitikrinti. Tai ir suku galvą - ar čia jau reikia sunerimti ar ne
Papildyta:
Papildyta:
Siulau pasitikrinti pas Endokrinologa Pr.Kazanaviciu ,Via Medica ,Traku g ,Vilniuje ir Kaune jis dirba.
Papildyta:
Papildyta:
Sveika, ar Tu tyreisi savo iniciatyva ar koks gyd liepe, jei taip - tai but gerai kad jis ir pakomentuotu.
Siaip tas rodiklis yra labai svarbus ir ne vienas sau, o santykis tth ir ft4. Ne tai kad jie turi buti normos ribose- cia jau privalomai, bet dar ir santykis buti tinkamas. Cia man taip isaiskino endokrinologe ir be to reikalingo santykio neleido pradeti ivf. Tris men iki pirmo ivf pradzios geriau L thyroksina, kad susireguliuotu. Net ir dabar kai eina 30- a nestumo savaite, periodiskai turiu tirtis ta santyki ir ziureti ar reikalinga vaistu dozes korekcijos. Sake jei mano organizmas pakankamai negamina kazkoten reikiamo skydliaukes veiklai- imsiu is vaikucio. Mano endokrinologe Lina Zabuliene, dirba ClinicIn Konarskio g. Labai siulau pasikonsultuot su ja ar kuriuo kitu endokrinologu.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Sveika, ar Tu tyreisi savo iniciatyva ar koks gyd liepe, jei taip - tai but gerai kad jis ir pakomentuotu.
Siaip tas rodiklis yra labai svarbus ir ne vienas sau, o santykis tth ir ft4. Ne tai kad jie turi buti normos ribose- cia jau privalomai, bet dar ir santykis buti tinkamas. Cia man taip isaiskino endokrinologe ir be to reikalingo santykio neleido pradeti ivf. Tris men iki pirmo ivf pradzios geriau L thyroksina, kad susireguliuotu. Net ir dabar kai eina 30- a nestumo savaite, periodiskai turiu tirtis ta santyki ir ziureti ar reikalinga vaistu dozes korekcijos. Sake jei mano organizmas pakankamai negamina kazkoten reikiamo skydliaukes veiklai- imsiu is vaikucio. Mano endokrinologe Lina Zabuliene, dirba ClinicIn Konarskio g. Labai siulau pasikonsultuot su ja ar kuriuo kitu endokrinologu.
O įdomu, pas kokį ginekologą geriau kreiptis nėštumo tyrimams, echoskopijai? Ar tiesiog eiti pas paprastą nėščiųjų ginekologą, kad ir pagal savo šeimos kliniką, ar ieškoti būtent tokio, kuris gaudytųsi apie pastojimą po IVF?
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 10, 13:02)
O įdomu, pas kokį ginekologą geriau kreiptis nėštumo tyrimams, echoskopijai? Ar tiesiog eiti pas paprastą nėščiųjų ginekologą, kad ir pagal savo šeimos kliniką, ar ieškoti būtent tokio, kuris gaudytųsi apie pastojimą po IVF?
Manau, kad ner skirtumo, nes nestumo eiga ta pati , nepriklausomai kokiu budu jis ivyko svarbu, kad tu pasitiketum ir gerai jaustumeisi su gydytoja pas kuria lankysiesi.
As einu pas Karpenko tik todel, kad ji man papildomai yra paskyrus medikamentus, tai tiesiog butu nelogiska eiti pas savo gin ir dar pas ja paraleliai, nors mano ilgamete gydytoja labai gera ir mane priziurejo fet pasiruosime
Kaip tavo hcg auga? Gal jau dareisi pakartotinai?
Papildyta:
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 10, 14:53)
<p>Deja šis kartas nebuvo mūsų. HCG mažiau už 1. </p><p>Blogumas krūtinėje yra, bet laukais eiti rėkiant iš skausmo irgi nesinori . Tai ir užuojautos neieškau </p><p>Kvailiausia, kad tiek visokių "požymių" jaučiau ir buvau tikra dėl nėštumo. Turėjau kelis kartus hcg tyrimą atsidaryti, kad patikėčiau.</p><p></p>
Hm... ber kuris nepavykes kartas liudina begalo nors gal tau paguodos ir nereik, bet as su tavim.
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 10, 14:53)
<p>Deja šis kartas nebuvo mūsų. HCG mažiau už 1. </p><p>Blogumas krūtinėje yra, bet laukais eiti rėkiant iš skausmo irgi nesinori . Tai ir užuojautos neieškau </p><p>Kvailiausia, kad tiek visokių "požymių" jaučiau ir buvau tikra dėl nėštumo. Turėjau kelis kartus hcg tyrimą atsidaryti, kad patikėčiau.</p><p></p>
Laikikis Wiliux,kitas kartas bus sekmingas!Neprarask vilties!
QUOTE(Pagre @ 2017 03 10, 16:15)
Auga:) dar po dvieju dienu pakilo dvigubai 991.
Bet dabar guliu ir stresuoju, nuejau darbe po pietu i wc ir pastebejau labai tamsaus kraujo susimaisiusio su krinonu. Kaip issigandau! Greit parasiau Masturai, liepe susileisti progesterono 2 ampoles siandien ir 2 rytoj. Ir pakartoti hcg tyrima. Lekiau viska metus is darbo kaip su raketa, kad tik greiciau kazka daryti. Nulekiau i klinika, paeme krauja hcg ir paprasiau,kad suleistu tuo paciu ir prg. Tai va, baimes pilnos kelnes, laukiu kas bus.
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 10, 16:00)
Auga:) dar po dvieju dienu pakilo dvigubai 991.
Bet dabar guliu ir stresuoju, nuejau po pietu i wc ir pastebejau labai tamsaus kraujo susimaisiusio su krinonu. Kaip issigandau! Greit parasiau Masturai, liepe susileisti progesterono 2 ampoles siandien ir 2 rytoj. Ir pakartoti hcg tyrima. Lekiau viska metus us darbo kaip su raketa, kad tik greiciau kazka daryti. Nulekiau i klinika, paeme krauja hcg ir paprasiau,kad suleistu tuo paciu ir prg. Tai va, baimes pilnos kelnes, laukiu kas bus.
Bet dabar guliu ir stresuoju, nuejau po pietu i wc ir pastebejau labai tamsaus kraujo susimaisiusio su krinonu. Kaip issigandau! Greit parasiau Masturai, liepe susileisti progesterono 2 ampoles siandien ir 2 rytoj. Ir pakartoti hcg tyrima. Lekiau viska metus us darbo kaip su raketa, kad tik greiciau kazka daryti. Nulekiau i klinika, paeme krauja hcg ir paprasiau,kad suleistu tuo paciu ir prg. Tai va, baimes pilnos kelnes, laukiu kas bus.
Isivaizduoju, kaip jautiesi. As kiekviena kart i wc eidama bijau...pasistenk tik nestresuot.
Man siandien irgi taip buvo iskrito tamsiai rudas su baltu crinone, bet Mastura, sake, kad taip buna kai Crinone uzsilaiko ilgiau ir sudirgina maksties gleivine. Aisku bus matyt kaip toliau bus. Nors man ji neliepe nieko papildomai leistis ir toliau naudoti abu crinone, o jei butu sviezio kraujo ar crinone pasidarytu juodas, tada eiti ps gydytoja.
Laikykis ir daugiau pagulek siom dienom, pabuk ramiai.