Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Jus2lis @ 2017 03 08, 19:36)
<p>Tai histeroskopijos aprasyme ir parasyta, kad leidziamas kontrastas (skystis) kiausintakiams ir visai gimdai aiskiai pamatyti.. tai jei turkams reikia HSG tai kaip cia normaliai tas tyrimas vadinas?.. visai pasimeciau..</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Millano" data-cid="71492372" data-time="1488993265"><div><p>Histeroskopija ir Gimdos nuotrauka tai skirtingi dalykai.
Gimdos nuotrauka daro rengenu ir leidzia skysti kad ziuret ar pratekami kiausintakai.
O histeroskopija tai ji panasi i mini operacija ji daroma su narkoze jai reikia papildomu tyrimu.</p></div></blockquote><p></p>

Aš tai radau tokį pavadinimą gimdos nuotraukai ir šiandien kai rodžiau tai mane gydytoja labai gerai suprato ko aš noriu mirksiukas.gif Hysterosalpingogram (HSG) wub.gif
Papildyta:
O histeroskopija tai :

Histeroskopija – tai diagnostikos ir gydymo metodas, padedantis apžiūrėti bei įvertinti gimdos ertmės pokyčius ir atlikti chirurginius veiksmus joje.

– Kokiais atvejais reikalinga tokia operacija?
– Histeroskopija dažniausiai atliekama esant gimdos gleivinės polipams ar miomoms, deformuojančioms gimdos ertmę, įtariant gimdos gleivinės hiperplaziją (išvešėjimą).
Papildyta:
Hysterosalpingogram - HSG - fertility test for tubal patency and normalcy of the uterine cavity.

Daugiau informacijos galima pasiskaityti čia: http://www.advancedf...ity.com/hsg.htm

Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 03 07, 16:42)
Didžiausi sveikinimai papildžius  nestuke.gif gretas clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif Super geros naujienos
Papildyta:
Merginos kurios vykot Ivf į Bahceci prieš tai jums buvo liepta tris mėnesius pagerti papildus, vitaminus? Tiesiog man labai įdomu pasidarė. Nes mes kai  tik norėjom sužinoti ar mes išvis galim bandyti Ivf tai gavom receptuką su vitaminais wub.gif

Mes vyksim mėnesio gale, bet mums nieko neskyrė, tik KT

Kriukriu sveikinimai wub.gif nuostabu wub.gif

Ailima užuojauta.. Labai liūdna istorija. Linkiu nenuleisti ranku! Stiprybės
Atsakyti

Tik paantrinsiu Aisaliukui dėl HSG :)

Ir Grybo g. turkais manau nenustebinsit :) Aš prieš 3,5 metų dariausi ir sakiau, kad turkams. O per tą laiką tikrai daug mergaičių darėsi. Tiesa O.K. man buvo paskyrusi kažkokius tyrimus prieš HSG, gal tepinėlį ėmė? Dabar nebepamenu. Kaip man tada aiškino, kad nepripurkšti kartu su kontrastiniu skysčiu kokių nors zarazų. Dėl tos pačios priežasties ir per kraujavimą procedūra neatliekama. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiliux: 08 kovo 2017 - 20:15
[quote=heditt,2017 03 08, 20:09]

Įdomiai matyt žiūri pagal tyrimų rezultatus ir skiria kiekvienai indiviudaliai mirksiukas.gif
Papildyta:
Merginos norėčiau paklausti kaip su leidžiamais vaistais kai vyksta stimuliacija, juos susileidžiat pačios ar klinikoj kas nors suleidžia? Mat man tai pirmas kartas ir kyla įvairių klausimų gal ir kvailokų, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Dauguma susileidžia pačios. Stimuliuojančius vaistus dažniausiai reikia leistis po pietų/vakare, apžiūros klinikoje būna rytais. Memorial instruktuoja, parodo kaip nustatyti tinkamą vaistų dozę, kaip durti. Manau jei labai baisu ir neaišku bus, galima susitarti ir pirmą dozę susileisti sesutei prižiūrint. Bet ir youtube turėtų būti pilnas vaizdų. Nėra ten sudėtinga, viskas bus gerai!

Atsakyti
Man taip pat pirmas kartas, irgi kyla milijonas klausimu... Bet tyliu, gėda biggrin.gif o adatu bijau... Bet ko tik nepadarysi kad pasiekti tiksla wub.gif
Atsakyti
QUOTE(heditt @ 2017 03 09, 00:12)
Man taip pat pirmas kartas, irgi kyla milijonas klausimu... Bet tyliu, gėda  biggrin.gif o adatu bijau... Bet ko tik nepadarysi kad pasiekti tiksla  wub.gif

Tai ir klauskite, nėra ko gėdytis mirksiukas.gif Dėl adatų tai paniškai bijojau blink.gif per IVF LT vyras leisdavo vaistus o aš užsimerkus ir nusisukus sėdėdavau biggrin.gif bet buvo taip, kad vyro nebuvo ir pačiai teko leistis prasedėjau virš pusvalandžio kol susileidau biggrin.gif bet nuo to laiko pati leidžiuosi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Jus2lis @ 2017 03 08, 20:36)
<p>Tai histeroskopijos aprasyme ir parasyta, kad leidziamas kontrastas (skystis) kiausintakiams ir visai gimdai aiskiai pamatyti.. tai jei turkams reikia HSG tai kaip cia normaliai tas tyrimas vadinas?.. visai pasimeciau..</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Millano" data-cid="71492372" data-time="1488993265"><div><p>Histeroskopija ir Gimdos nuotrauka tai skirtingi dalykai.
Gimdos nuotrauka daro rengenu ir leidzia skysti kad ziuret ar pratekami kiausintakai.
O histeroskopija tai ji panasi i mini operacija ji daroma su narkoze jai reikia papildomu tyrimu.</p></div></blockquote><p></p>

Kaip registruokitės sakykite, kad reikia gimdos nuotraukos 4u.gif nuvykus procedūrai reikia turėti LPL ir paprasto tepinėlio atsakymus. Kaip klaus kokią daryti pasakykite, kad reikalinga veštis į TR 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 09 kovo 2017 - 06:54

Kaip registruokitės sakykite, kad reikia gimdos nuotraukos 4u.gif nuvykus procedūrai reikia turėti LPL ir paprasto tepinėlio atsakymus. Kaip klaus kokią daryti pasakykite, kad reikalinga veštis į TR 4u.gif
[/quote]

Na vat ką tik vėl skambinau Grybo g. kliniką, kai pasakiau "reikia gimdos nuotraukos", tai gavau atgal "kokios nuotraukos?..." Pasakius HSG trumpinimą susirado informaciją. Sako, kad būtinas siuntimas, turkų "siuntimas" netinka, reikia tada pas juos pas ginekologą konsultacijai registruotis.
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2017 03 09, 06:53)
Tai ir klauskite, nėra ko gėdytis  mirksiukas.gif Dėl adatų tai paniškai bijojau  blink.gif  per IVF LT vyras leisdavo vaistus o aš užsimerkus ir nusisukus sėdėdavau  biggrin.gif bet buvo taip, kad vyro nebuvo ir pačiai teko leistis prasedėjau virš pusvalandžio kol susileidau  biggrin.gif bet nuo to laiko pati leidžiuosi  rolleyes.gif

Gonalį ar Ovitrelį tai greit prasilaužiau pati, bet Luverį vyras leisdavo man, niekaip su ta didesne adata nesusidraugavau, buvo daug streso .... vyrui, pirmąkart laikančiam švirkštą, irgi biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Jus2lis,2017 03 09, 08:54]
[/quote]
Na vat ką tik vėl skambinau Grybo g. kliniką, kai pasakiau "reikia gimdos nuotraukos", tai gavau atgal "kokios nuotraukos?..." Pasakius HSG trumpinimą susirado informaciją. Sako, kad būtinas siuntimas, turkų "siuntimas" netinka, reikia tada pas juos pas ginekologą konsultacijai registruotis.
[/quote]

As siuntima paemiau is savo gydytojos -ginekologes pas kuria jau n metu vaisktau, tai nebuvo prbl gauti ta siuntima, ypac kai ji zino prbl ir nori padeti kuom gali ax.gif
Pasikalbekit su savo ginekologe.

P.s. jeigu jus is Vilniaus, nueikite pas Karpenko, kuri tikrai priziuri ne viena mergina vaziuojancia i Turkija ir ji jums manau israsys siuntima, jei jusu gydytoja negali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 09 kovo 2017 - 09:20
[quote=Aisaliukas,2017 03 08, 20:40]
[quote=heditt,2017 03 08, 20:09]

Įdomiai matyt žiūri pagal tyrimų rezultatus ir skiria kiekvienai indiviudaliai mirksiukas.gif
Papildyta:
Merginos norėčiau paklausti kaip su leidžiamais vaistais kai vyksta stimuliacija, juos susileidžiat pačios ar klinikoj kas nors suleidžia? Mat man tai pirmas kartas ir kyla įvairių klausimų gal ir kvailokų, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]

Man visus vaistus leido vyras, nes pati adatų bijau...
Bet ne vieną kartą ryte priduodant kraują esu mačiusi kaip turkės moteriškės iš to pačio procedūrinio kabineto išeina su Gonalio pakuotėmis, ir rusiškai kalbanti sesutė minėjo, kad kai kurios ateina į kliniką ir vaistų susileisti. Tai jeigu kitaip niekaip, tai pašnekėjus, manau paderintų ir vaistų leidimą klinikoj.
Atsakyti
Ar bus atvykstančių iki kovo 20d ivf? 4u.gif liko beveik pilnas Gonal 437,50 unsure.gif
Papildyta:
Ar bus atvykstančių iki kovo 20d ivf? 4u.gif liko beveik pilnas Gonal 437,50 unsure.gif
Atsakyti