Ailima kokios liūdnos žinios. Sunku net įsivaizduoti ką jūsų šeimai tenka išgyventi. Iš visos širdies linkiu nepasiduoti ir kad 14 įsodinimas jau būtų TAS!
Ailima...protu nesuvokiama tavo patirtis ir skausmas... 😩😢 negali pasiduoti. Tik ne toki kelia nuejus. Kazka reikia keisti. Geras dalykas tas, kad tu pastoji. Tereikia mazyli islaikyti. O ka turkai sako siuo klausimu?
Sveika, taip bičių pienelis yra nuostabus dalykas, jo išgėriau kelis indelius. Pirkau ne vaistinėse, o tiesiogiai iš bitininkų, patį natūraliausią. Tik reikia labai atkreipti dėmesį, kad jis stiprina imunitetą, todėl kažkaip reikia pasireguliuoti, kad laiku sustoti jį gerti, nes kai kurios merginos, tame tarpe ir aš, turėjau daug nekibimų po įsodinimo ir labai stipriai įtariu, kad tai buvo imuninės bėdos. Bet Bacheci šiek tiek kita situacija, nes viską šaldo ir atsiranda laiko tarpas tarp kiaušialąsčių auginimo/ išpunktavimo ir įsodinimo. Aš nustojau bičių pienelį gerti iš karto po punkcijos ir iki įsodinimo to imuniteto nebestiprinau.
Labai daug skirtingų nuomonių apie bičių pienelį. Kad jis veikia teigiamai organizmą, faktas, bet, pvz, žolininkai jį mėgsta skirti dėl jame esančių natūralių progestinų, tai būtų logiška jį vartoti 2 ciklo pusėj. Kas būtų visai priešingai, stengiantis nestiprinti imuniteto, kad organizmas priimtų lengviau nėštumą. Tiesiog daug teorijų, neaišku, kada jį vartoti geriausia. Žinau tik, kad po 3 mėn. vartojimo reikia daryt pauzę.
Vistiek geros zinios!!!!Reik nusiteikt kad si karta pavyks
Merginos, na jus dabar pasakykit del tos histeroskopijos (kitaip gimdos foto)- paskambinau i Grybo g tai ten issigando, kad mane ginekologas siunte be jokiu reikalingu tyrimu tokiai procedurai nes reikia net sirdies kardiogramos! Tai juk nedidele operacija!!! Tai as nebeissiziojau net, kad cia turkai siuncia, butu ten mane visai i kampa padeje.. ir kaina 290 euru! Kaip jus daretes? Cia juk tyrimu nemaisau- toks su kontrastu, kur leidzia ir kazkaip ten ziuri/fotkina?
Histeroskopija ir Gimdos nuotrauka tai skirtingi dalykai.
Gimdos nuotrauka daro rengenu ir leidzia skysti kad ziuret ar pratekami kiausintakai.
O histeroskopija tai ji panasi i mini operacija ji daroma su narkoze jai reikia papildomu tyrimu.
Tai histeroskopijos aprasyme ir parasyta, kad leidziamas kontrastas (skystis) kiausintakiams ir visai gimdai aiskiai pamatyti.. tai jei turkams reikia HSG tai kaip cia normaliai tas tyrimas vadinas?.. visai pasimeciau..
Histeroskopija ir Gimdos nuotrauka tai skirtingi dalykai.
Gimdos nuotrauka daro rengenu ir leidzia skysti kad ziuret ar pratekami kiausintakai.
O histeroskopija tai ji panasi i mini operacija ji daroma su narkoze jai reikia papildomu tyrimu.