Merginos, gal kas esate ėmę butą iš Airbnb. Norėtųsi didesnio ir su normalia virtuve?
Beje, gal kažkas Memorial balandžio viduryje planuojate?
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 06, 10:06)
<p>KriuKriu sėdu ant palaikymo suoliuko. Noriu pasidžiaugti gražiais hcg </p>
Man kaip tyčia nuo ryto svarbūs seminarai, neturėjau jokių galimybių anksti priduot, tai atsakymas tik rytoj iš ryto Bet net neabejoju, kad bus teigiamas, juk juostelės šiaip sau neatsiranda. Tik pojūčių kartais labai paieškot reikia, kartais truputį jaučiasi lyg po skrandį kažkas laksto, kartais nieko. Žiūrint kokie skaičiukai bus, bijau, kad į kiaušintakį nebūtų nukeliavęs. Nes man jau taip buvę natūraliai ne ivf, hcg skaičiukai buvo per maži ir požymių nebuvo, bet dabar svarbu neprisigalvot ko nereik
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 06, 15:23)
Man kaip tyčia nuo ryto svarbūs seminarai, neturėjau jokių galimybių anksti priduot, tai atsakymas tik rytoj iš ryto Bet net neabejoju, kad bus teigiamas, juk juostelės šiaip sau neatsiranda. Tik pojūčių kartais labai paieškot reikia, kartais truputį jaučiasi lyg po skrandį kažkas laksto, kartais nieko. Žiūrint kokie skaičiukai bus, bijau, kad į kiaušintakį nebūtų nukeliavęs. Nes man jau taip buvę natūraliai ne ivf, hcg skaičiukai buvo per maži ir požymių nebuvo, bet dabar svarbu neprisigalvot ko nereik
Pamaciau, kad atsiuntei zinute ir jau galvojau, kad yra rezultatas, net ikvepiau ir iskvepiau pries astsidarydama SM
Toliau laukiam nekantriai tavo hcg skaiciuku! As irgi manau, kad viskas viskas bus gerai
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 06, 16:23)
Viskas bus gerai, laukiame hcg skaiciuku😉😊
Mergaitės, netikėtai atradau, kad turiu Cycloprogynova 5 dėžutes Gal kam reikia?
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 06, 15:23)
Per IVF tai neimanoma, nes kiausinelis ikeliamas tiesiai i gimda ir viso kelio nekeliauja, tad nerimauti nera ko 😉 sveikinimai! As paantrinsiu wiliux ir priminsiu, kad as su dviem neturejau jokiu pojuciu apskritai
QUOTE(Martina_A @ 2017 03 06, 14:28)
Merginos, gal kas esate ėmę butą iš Airbnb. Norėtųsi didesnio ir su normalia virtuve?
Mes planuojam balandi, tik nežinau kaip viskas susiklostis
QUOTE(Krown @ 2017 03 06, 20:08)
Per IVF tai neimanoma, nes kiausinelis ikeliamas tiesiai i gimda ir viso kelio nekeliauja, tad nerimauti nera ko 😉 sveikinimai! As paantrinsiu wiliux ir priminsiu, kad as su dviem neturejau jokiu pojuciu apskritai
Imanoma,jai yra kiausintakiai ir per IVF,tik aisku labai maza galimybe geriau apie tai net negalvot
QUOTE(unika46 @ 2017 03 06, 20:45)
Imanoma,jai yra kiausintakiai ir per IVF,tik aisku labai maza galimybe geriau apie tai net negalvot
Na taip, bet jau tikimybe tikrai labai maza
Laba ryta,
Kriukriu laukiam graziu skaiciuku
Merginos, toks klausimas, kariotipo tyrima kaip jus gaunat atsakyma? Ta prasme yra kazkoks skaicius ar kas?
Vakar nagrinejaus savo faila, kuri gavau is pirmos klinikos, buvo daryti ten genetiniai tyrimai. Ir prie kariotipo tiek mano, tiek vyro parasyta normal. Tai cia tik tiek? Ar cia jie nepasismulkino