Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Merginos, gal kas esate ėmę butą iš Airbnb. Norėtųsi didesnio ir su normalia virtuve? ax.gif
Beje, gal kažkas Memorial balandžio viduryje planuojate? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 06, 10:06)
<p>KriuKriu sėdu ant palaikymo suoliuko. Noriu pasidžiaugti gražiais hcg smile.gif</p>

Man kaip tyčia nuo ryto svarbūs seminarai, neturėjau jokių galimybių anksti priduot, tai atsakymas tik rytoj iš ryto smile.gif Bet net neabejoju, kad bus teigiamas, juk juostelės šiaip sau neatsiranda. Tik pojūčių kartais labai paieškot reikia, kartais truputį jaučiasi lyg po skrandį kažkas laksto, kartais nieko. Žiūrint kokie skaičiukai bus, bijau, kad į kiaušintakį nebūtų nukeliavęs. Nes man jau taip buvę natūraliai ne ivf, hcg skaičiukai buvo per maži ir požymių nebuvo, bet dabar svarbu neprisigalvot ko nereik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 06, 15:23)
Man kaip tyčia nuo ryto svarbūs seminarai, neturėjau jokių galimybių anksti priduot, tai atsakymas tik rytoj iš ryto smile.gif Bet net neabejoju, kad bus teigiamas, juk juostelės šiaip sau neatsiranda. Tik pojūčių kartais labai paieškot reikia, kartais truputį jaučiasi lyg po skrandį kažkas laksto, kartais nieko. Žiūrint kokie skaičiukai bus, bijau, kad į kiaušintakį nebūtų nukeliavęs. Nes man jau taip buvę natūraliai ne ivf, hcg skaičiukai buvo per maži ir požymių nebuvo, bet dabar svarbu neprisigalvot ko nereik smile.gif

Pamaciau, kad atsiuntei zinute ir jau galvojau, kad yra rezultatas, net ikvepiau ir iskvepiau pries astsidarydama SM biggrin.gif

Toliau laukiam nekantriai tavo hcg skaiciuku! As irgi manau, kad viskas viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti

Ir aš žinau, kad viskas bus gerai, KriuKriu! Dar kartą pasikartosiu - man jokių apčiuopiamų požymių ir nebuvo :)

Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 06, 16:23)

Viskas bus gerai, laukiame hcg skaiciuku😉😊
Atsakyti
Mergaitės, netikėtai atradau, kad turiu Cycloprogynova 5 dėžutes rolleyes.gif Gal kam reikia?
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 06, 15:23)

Per IVF tai neimanoma, nes kiausinelis ikeliamas tiesiai i gimda ir viso kelio nekeliauja, tad nerimauti nera ko 😉 sveikinimai! As paantrinsiu wiliux ir priminsiu, kad as su dviem neturejau jokiu pojuciu apskritai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martina_A @ 2017 03 06, 14:28)
Merginos, gal kas esate ėmę butą iš Airbnb. Norėtųsi didesnio ir su normalia virtuve?  ax.gif
Beje, gal kažkas Memorial balandžio viduryje planuojate?  bigsmile.gif

Mes planuojam balandi, tik nežinau kaip viskas susiklostis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2017 03 06, 20:08)
Per IVF tai neimanoma, nes kiausinelis ikeliamas tiesiai i gimda ir viso kelio nekeliauja, tad nerimauti nera ko 😉 sveikinimai! As paantrinsiu wiliux ir priminsiu, kad as su dviem neturejau jokiu pojuciu apskritai  mirksiukas.gif

Imanoma,jai yra kiausintakiai ir per IVF,tik aisku labai maza galimybe geriau apie tai net negalvot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2017 03 06, 20:45)
Imanoma,jai yra kiausintakiai ir per IVF,tik aisku labai maza galimybe geriau apie tai net negalvot smile.gif

Na taip, bet jau tikimybe tikrai labai maza mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

Laba ryta, 

Kriukriu laukiam graziu skaiciuku :)

Merginos, toks klausimas, kariotipo tyrima kaip jus gaunat atsakyma? Ta prasme yra kazkoks skaicius ar kas?

Vakar nagrinejaus savo faila, kuri gavau is pirmos klinikos, buvo daryti ten genetiniai tyrimai. Ir prie kariotipo tiek mano, tiek vyro parasyta normal. Tai cia tik tiek? Ar cia jie nepasismulkino  :huh2: 

Atsakyti

Grangepas mus irgi kažkoks toks kariotipo stakyms iš Memorial. Gal ne toks žodis, bet principas tas pats. 

Atsakyti