Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Kovas turėtų būti nuostabus mėnuo Stambule :) Jau dabar ten prasidėjęs pavasaris, o po tiek laiko jau bus įsibėgėjęs :)

Heditt, Akutina sėkmės planuojant kelionę! Sudėtingiausia būna dar Lietuvoje, paskui viskas eis kaip sviestu patepta!

Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 03 04, 09:01)
Labas rytas.
Kovo 19 isskrendam i Stambula. Pagal plana stimuliaciaja turetu prasideti kovo 20  4u.gif

tai gal ir mes dar ten susitiksim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 04, 09:14)
<p>Kovas turėtų būti nuostabus mėnuo Stambule smile.gif Jau dabar ten prasidėjęs pavasaris, o po tiek laiko jau bus įsibėgėjęs smile.gif</p><p></p><p>Heditt, Akutina sėkmės planuojant kelionę! Sudėtingiausia būna dar Lietuvoje, paskui viskas eis kaip sviestu patepta!</p>

kaip tu jautiesi? kada tau HCG? 4u.gif
Atsakyti

Man HCG tik kitą šeštadienį, pojūčių irgi jokių ypatingų nejaučiu. Dabar tiesiog ramiai išlaukti reikia.

Kažin kaip Jus2liui konsultacija praėjo.

Atsakyti

Labutis :) na nedramatizavo Emre mano nulinio AMH, dave KT nes dabar cistu yra, kai baigsiu, sake, 1 ciklo diena padaryti FSH ir jei bus <15 tai galima stulimuliuot Gonaliu, LT galesiu nusipirkt, dar echo pas ka nors pasidaryt ir jie jau skirs dozes. O tada vaziuot punkcijai. Tai nezinau. Nieko nauja nei LT kol kas neisgirdau. Apie antibiotikus abiems pradejus stimuliacija nieko neuzsimine. Tai jei atskrisiu del punkcijos ir taip pat kaip LT nieko neistrauks (o jie neatmeta, kad taip gali atsitikti) tai mano vyras antram bandymui tikrai nepritars. Dar ir cia Kazlauskiene po stimuliacijos tik pagal E2 ir LH rodiklius vis nusprendzia, kad neapsimoka pinkcijai tokiu pinigu mest, nes greiciausiai folis tuscias, tai jei as del to tuscio pabandymo iki paties Stambulo nusitrenksiu, tai nebeturesiu, kaip motyvuot ir racionaliai pagrist kito bandymo butinybe. Zodziu, tokie va mixed feelings..

Wiliux, 04 Kov 2017 - 13:49, parašė: Man HCG tik kitą šeštadienį, pojūčių irgi jokių ypatingų nejaučiu. Dabar tiesiog ramiai išlaukti reikia. Kažin kaip Jus2liui konsultacija praėjo.
Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 03 04, 16:30)
<p>Labutis smile.gif na nedramatizavo Emre mano nulinio AMH, dave KT nes dabar cistu yra, kai baigsiu, sake, 1 ciklo diena padaryti FSH ir jei bus <15 tai galima stulimuliuot Gonaliu, LT galesiu nusipirkt, dar echo pas ka nors pasidaryt ir jie jau skirs dozes. O tada vaziuot punkcijai. Tai nezinau. Nieko nauja nei LT kol kas neisgirdau. Apie antibiotikus abiems pradejus stimuliacija nieko neuzsimine. Tai jei atskrisiu del punkcijos ir taip pat kaip LT nieko neistrauks (o jie neatmeta, kad taip gali atsitikti) tai mano vyras antram bandymui tikrai nepritars. Dar ir cia Kazlauskiene po stimuliacijos tik pagal E2 ir LH rodiklius vis nusprendzia, kad neapsimoka pinkcijai tokiu pinigu mest, nes greiciausiai folis tuscias, tai jei as del to tuscio pabandymo iki paties Stambulo nusitrenksiu, tai nebeturesiu, kaip motyvuot ir racionaliai pagrist kito bandymo butinybe. Zodziu, tokie va mixed feelings..</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Wiliux" data-cid="71482552" data-time="<a href=">Wiliux, 04 Kov 2017 - 13:49, parašė: Man HCG tik kitą šeštadienį, pojūčių irgi jokių ypatingų nejaučiu. Dabar tiesiog ramiai išlaukti reikia. Kažin kaip Jus2liui konsultacija praėjo.</blockquote>

4u.gif tik jau blogas mintis ir jausmus i sali...turkai tikrai gali is nieko padaryt kazka,auksciau nosyte.ir daug daug tikejimo viskuo..gydytojais,savim ir t.t.o vyrai...su jais sunkiau...man per ivf tr kai pasake kad ziures tik tu kurie yra didziausi,mano vyras taip nusivyle,kad man net kojas pakirto,kadangi tikejosi jog stengsis isstimuliuot kuo daugiau..teturejau 3-4 folius su 0.81 AMH. Is 4 liko 3 kiausialastes is kuriu 2 buvo5AA ir viena 5AB.isodino 2 embrionukus aa ir ab...- tada nepavyko....bet likusi paskutini ikele rugpjuti...ir mane jau 31ma savaite kaip spardo 2 identiskos mergytes biggrin.gif Dabar vyrui vis prikaisioju,kad mane tada labai nuvyle jo pasitikejimas ir t.t.sakau matai is vieno 2 gavai o tu verkei del daugiau kiausialasciu biggrin.gif
Kai vykau FET tiesiog buvau isitikinus kad sis kartas bus TAS..jokiu kitu minciu neisileidau i galva mirksiukas.gif tiesiog tai buvo labai labai stiprus tikejimas pati savim ir laukiancia manes snaigyte wub.gif
Atsakyti

Jus2lis tikiu, kad labai sunku priimti sprendimą... O jei ne TR tada kas? T.y. ne tai, kad be TR nėra kitų variantų, tiesiog įdomu ką dar svarstote.

Mano AMH prieš tris metus buvo tikrai aukštesnis (1), bet po visiškai nesėkimingos paskutinės stimuliacijos BAK buvau save beveik nurašiusi. Prieš IVF TR labai domėjausi papildais ir visokiom natūraliom programom. Važiuodama IVF žinojau, kad esu padariusi viską iš savo pusės, kad padėti IVF'ui. Mačiau ir Jūs domitės alternatyviais metodais, kurie gali pakelti AMH. Gal mėnuo ar kitas pasiruošimui nesutrukdytų? Gal pati labiau tikėtum sėkme tuomet?

Kitas klausimas, jei Kazlauskienė pagal hormonus mato, kad neverta daryti punkcijos, gal ir turkai matytų? T.y. nereikėtų skristi? 

Mano žiniom antibiotikus skiria visiems. Kaip visoms skiria antibiotikus ir imono slopinančiuosius prieš įsodinimą. 

Įdomumo dėlei, kokiomis gonalio dozėmis stimuliuoja Lietuvoje? 

Mano pažiūriu pats pagrindinis argumentas TR naudai - jei bus tas vienas folis, jam reikia duoti pačią geriausią įmanomą laboratoriją! Mūsų ir daugumos kitų šeimų patirtis tikrai ne LT naudai. 

Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 03 04, 18:30)
<p>Labutis smile.gif na nedramatizavo Emre mano nulinio AMH, dave KT nes dabar cistu yra, kai baigsiu, sake, 1 ciklo diena padaryti FSH ir jei bus <15 tai galima stulimuliuot Gonaliu, LT galesiu nusipirkt, dar echo pas ka nors pasidaryt ir jie jau skirs dozes. O tada vaziuot punkcijai. Tai nezinau. Nieko nauja nei LT kol kas neisgirdau. Apie antibiotikus abiems pradejus stimuliacija nieko neuzsimine. Tai jei atskrisiu del punkcijos ir taip pat kaip LT nieko neistrauks (o jie neatmeta, kad taip gali atsitikti) tai mano vyras antram bandymui tikrai nepritars. Dar ir cia Kazlauskiene po stimuliacijos tik pagal E2 ir LH rodiklius vis nusprendzia, kad neapsimoka pinkcijai tokiu pinigu mest, nes greiciausiai folis tuscias, tai jei as del to tuscio pabandymo iki paties Stambulo nusitrenksiu, tai nebeturesiu, kaip motyvuot ir racionaliai pagrist kito bandymo butinybe. Zodziu, tokie va mixed feelings..

Labas. Jus viska gerai apgalvokit, bet as labai noreciau paantrinti Wiliux, nes nemanau, kad Tr prieziura yra tokia pat kaip LT. Gal is pirmo zvilgsnio gali pasirodyti, kad taip pat, bet ju stimuliacijos sekimas yra zymiai atidesnis. Jie remiasi ne aklai nustatytu stimuliacijos planu, bet hormonus skyria individualiai, kas kelias dienas tikrindami hormonus kraujyje ir darydami nuodugnia echo. Lt neteko su tuom susidurti, arba ne ten taikiau.
Antras dalykas, jei jus turesit viena vieninteli foli, TR yra didziausi sansai, kad is jo isaugins blastuka, as tuom 100% garantuota.
Nesakau, buna is ties tokiu atveju kur ir turkams neikandami, bet jie irgi gi ne dievai, taciau ten pabandziusi, tikrai zinosit ar viska ismeginot 4u.gif

Jau vien KriuKriu pvz rodo, kad LT gleivine FET nesistimuliavo, ten nuvykus, kazkaip stebuklingai susideliojo viskas, dbar laukiam negantriai jos hcg wub.gif
Atsakyti

Kitas sansas man yra jau tik donorine kiausialaste. Jau apsipratau su ta mintim, bet kad visos cia tuos TR taip giria susigudziau dar pabandyti. Ale visa beda, kad jei tureciau nors ta viena kiausialaste tai galeciau bandyt, bet kad kiek punkciju per 2 metus buve tai tuose foliuose nieko neranda (1 karta rado, bet kiausialste jau buvo negyvybinga). Tai as bent vertinu, kai Kazlauskiene pasako, kad neverta pagal tyrimu duomenis bandyt tos punkcijos, nes pinigai vis tiek nemazi kaip uz tiesiog pbandyma. Nu labai labai tikiuosi, kad TR irgi ne uzsimerke skirs atvaziuot "pabandyt" punkcija. 

Su gonaliu mane tik Ziobakas yra stimuliaves 2015 gale 5 dienas po 50, tai tik tas vienintelis kartas ir leido ivf su 1 kiausialaste padaryt (nors nekibo). Cia TR as labiau dar tikejaus, kad paskirs kazka kaip cia gerinti ta kokybe ar pan, bet kol kas (iki skatinimo) tai poziuris nekitoks nei LT, del to ir svyruoja labai tas pasitikejimas. Zinoma, merginoms, kurios tiek LT tiek TR gali bent 3-4 folius uzsiaugint, tai TR, tikiu, geriau su jais apsieis ir del to rezultatai geresni bus, bet kaip va mano atveju nors ka nors isgauti, tai jie, taip supratau, specialaus recepto neturi. Na nuo pirmadienio dar siausiu i akipunktura, dar reikes kokiais papildais specialiais apsikaisyt, lenku naprotechnologai pasodino ant kalno vitaminu (mano vit D norma 5 kartus maziau zemutines normos, 10 kartu zemiau pageidaujamo lygmens, o LT niekad niekam tai nerupejo), tai po poros men fingers crossed - gal isspausim kazka, ka bus galima duoti TR pabandyti :)

Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 03 05, 11:04)
<p>Kitas sansas man yra jau tik donorine kiausialaste. Jau apsipratau su ta mintim, bet kad visos cia tuos TR taip giria susigudziau dar pabandyti. Ale visa beda, kad jei tureciau nors ta viena kiausialaste tai galeciau bandyt, bet kad kiek punkciju per 2 metus buve tai tuose foliuose nieko neranda (1 karta rado, bet kiausialste jau buvo negyvybinga).

O nenori pas Karpenko apsilankyti? Ji truputi kitaip zvelgia i viska. Man ji tokia idomi, bet gal tas netradicinis poziuris tiktu.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
darbinga savaitė buvo, vos spėdavau jus paskaityti ir pokyčius pasižymėti biggrin.gif
Beje, atnaujinau Memorial statistiką - ją pagerino Juzula su gimusiu sūneliu, dar kartą sveikinu 4u.gif

Williux, sveikinuuuuu wub.gif nuostabus rezultatas! puikios kokybės pilvelyje ir dar pagrandukas lauks, Tavo žydraakei gražuolei bus su kuo žaisti bigsmile.gif

KriuKriu, kaip tavo testukai? Labai sergu už tave ir tavo pilvinuką nestuke.gif laukiam HCG!
Atsakyti

Galbut ir reiketu, nors jau per tiek visa issitaskius, kad kita karta noris isvis viska mest, bet nu ka, asaras nusisluostai, stojies ir pirmyn toliau ;)

O nenori pas Karpenko apsilankyti? Ji truputi kitaip zvelgia i viska. Man ji tokia idomi, bet gal tas netradicinis poziuris tiktu.

Atsakyti

Jus2lis linkiu priimti geriausią sprendimą! 

KriuKriu sėdu ant palaikymo suoliuko. Noriu pasidžiaugti gražiais hcg :)

Atsakyti