Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(kreta2015 @ 2017 03 02, 22:19)
Laba visoms! Senai lankemes cia:) Turiu prasyma savo draugei, kuri seka musu pedom ir planuoja vaziuot FET'ui, bet nesilanko cia:) Gal kas turite parduoti Rulid, Folbiol, Estrofem ir Elevit? P.S. Sauleti linkejimai visoms nuo 2 vienuolikos menesiu pasiuteliu:)smile.gifsmile.gif

Aš ryt paskaičiuosiu,kiek man reikės, bet turiu Folbiol,Rulid (3 tabl.yra-padovanosiu, bet truks dar vienos, gal dar kas padovanos), Estrofem irgi man rodos turesiu. Elevit negeriu,nes pykino mane seniau nuo jo 😜 o kokių kiekių jums reikia?

Wiliux
, sveikinu tapus PUPO wub.gif wub.gif
Gero skrydžio namo!!
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 02, 21:12)
<p>Ačiū labai už palaikymą visoms. Pavargau šiandien, jau einu miegot. Ryt anksti ryte į Vilnių!</p>

Wiliux, gero skrydzio!:)

Merginos, kai kalbejom apie gines apziuroms, jus saket apie "Grybo". Gal as ne ta kazka ziuriu, nes nedirba sekmadieniais, o man 90%, kad iseis sekmadienis, nes jau ir taip tiketina, kad kovo 11 tureciau eit, bet smile.gif Nerandu, kad kas dirbtu sekmadieni..
Atsakyti

Mane Rogalskis ir sekmadienį yra priėmęs ir vasario 16d :) dirba keliose vietose,bet man patogiausia Šimulionio g.

jeigu domina,parašykit į až duosiu konktaktus

Wiliux, gero skrydzio! :)

Merginos, kai kalbejom apie gines apziuroms, jus saket apie "Grybo". Gal as ne ta kazka ziuriu, nes nedirba sekmadieniais, o man 90%, kad iseis sekmadienis, nes jau ir taip tiketina, kad kovo 11 tureciau eit, bet smile.gifNerandu, kad kas dirbtu sekmadieni..

Atsakyti

Gero skrydzio smile.gifgal susitiksim kita savaite mirksiukas.gif

Dekui :) as ten tik savaitgaliui - sian vakare iskrendu, ryt konsultacija, poryt namo.

Atsakyti

kriu kriu pamirsau padekot uz nuoroda autobuso! issiaugojau viska. konspektuotis pradejau :D :) su jusu pagalba bus viskas gerai :) 

ir labai laikau kumscius uz ryskesnius II ir grazius skaiciukus pirmadieni!! kiek cia beliko :) nors zinau, kai lauki, tos dienos atrodo amzinybe.. .

ir nauja PUPO sveikinu, kumstukai uz stipruole blastute  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 03 03, 10:14)
<p>kriu kriu pamirsau padekot uz nuoroda autobuso! issiaugojau viska. konspektuotis pradejau biggrin.gif </p>

4u.gif
Pirmame temos puslapyje prie bendros info irgi yra apie šituos autobusus iš Ataturk ir Sabina Gokcen oro uostų. Aš pasinaudojau smile.gif Tik dabar bilietų kainos pabrangę 1 lira. Sėkmės!

Ir dar pirmame puslapyje paminėta Trafi programėlė labai gera, veikia ir be interneto, per gps. Patogu sužiūrėt miesto autobusus, suplanuoti maršrutą, rasti žemėlapyje stoteles, orientuotis kada išlipt. Žiūrint kur viešbutis, ją turėdama, važiuodavau pro kitur, arba EM1 pro apačią, arba 48T, 37T per Bomonti tunelį. Per Sisli autobusų vengdavau dėl kamščių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 03 kovo 2017 - 10:49
nestukems didziausi sveikinimai bigsmile.gif wub.gif

Wiliux - labai dziugios tavo naujienos ir esu irgi didele jusu seimos sirgale 4u.gif linkiu, kad tas blastukas tvirtai laikytusi nestuke.gif 4u.gif

visoms kitoms procese taip pat sekmes 4u.gif
Atsakyti

Ačiū nuostabiai palaikymo komandai !!!

Šiek tiek žinių. Mastura minėjo, kad vaistai iš tiesų pabrangę. Memorial nebeliko galimybės mokėti už šaldymą dalimis, t.y. viena opcija 550 eur ir viskas. Dabar skiria (bent jau man) nebe Folbiol, o Folidoce (400 mcg Folic asit + 2 mcg B12 vitamini). Klausiau Masturos, sakė dabar gerti pastaruosius, o ne Folbiol.

Atsakyti
Labas vakaras,

Ir aš pagaliau sulaukiau mmm ir pradedu KT, o su kitom mmm lekiu į Stambula wub.gif dabar laukia bilietu ir buto paieškos.
Kol viskas buvo planu lygyje, viskas buvo aišku, o dabar blink.gif atrodo nieko nebežinau, terminai netinka, su atostogom irgi sunku... Ech, bet viskas vardan tikslo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(heditt @ 2017 03 03, 20:40)
Labas vakaras,

Ir aš pagaliau sulaukiau mmm ir pradedu KT, o su kitom mmm lekiu į Stambula  wub.gif dabar laukia bilietu ir buto paieškos.
Kol viskas buvo planu lygyje, viskas buvo aišku, o dabar  blink.gif atrodo nieko nebežinau, terminai netinka, su atostogom irgi sunku... Ech, bet viskas vardan tikslo  wub.gif

Smagu 4u.gif Reiskiasi busiu ne vienisa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 03 03, 23:43)
Smagu  4u.gif  Reiskiasi busiu ne vienisa  mirksiukas.gif

Labas rytas,

O kada jus keliausit?
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 03 04, 08:39)
Labas rytas,

O kada jus keliausit?

Labas rytas.
Kovo 19 isskrendam i Stambula. Pagal plana stimuliaciaja turetu prasideti kovo 20 4u.gif
Atsakyti