Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

KriuKriu puikūs pojūčiai :) aš nieko daugiau per visą nėštumą ir nejaučiau.

Aš jau PUPO. Įsodino 5AA blastutę, o 5AB užšaldė. Dar niekada nebuvom tokie turtingi :) Nebespėjau nusipirkti leidžiamo progesterono. Ryt išsiaiškinsiu su Mastura ar receptinis, Jus2lis gal galėtumėte ir man atvežti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiliux: 02 kovo 2017 - 18:51

Sveikinu, super!!! Šaunuoliai embroniukai!!!

sekmės!!

Progestan parduoda be recepto,bet daugiau vežantis gali prisikabinti oro uoste

Aš jau PUPO. Įsodino 5AA blastutę, o 5AB užšaldė. Dar niekada nebuvom tokie turtingi :) Nebespėjau nusipirkti leidžiamo progesterono. Ryt išsiaiškinsiu su Mastura ar receptinis, Jus2lis gal galėtumėte ir man atvežti?

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 02, 18:49)
<p>KriuKriu puikūs pojūčiai smile.gif aš nieko daugiau per visą nėštumą ir nejaučiau.</p>
<p> </p>
<p>  Aš jau PUPO. Įsodino 5AA blastutę, o 5AB užšaldė. Dar niekada nebuvom tokie turtingi smile.gif Nebespėjau nusipirkti leidžiamo progesterono. Ryt išsiaiškinsiu su Mastura ar receptinis, Jus2lis gal galėtumėte ir man atvežti?</p>

Didžiausi sveikinimai tapus PUPO yahoo.gif clap.gif clap_1.gif Tikri šaunuoliai embrionukai clap_1.gif
Atsakyti
<p>  Aš jau PUPO. Įsodino 5AA blastutę, o 5AB užšaldė. Dar niekada nebuvom tokie turtingi smile.gif

Sveikinimai - PUPienei!!!! oro_buckis.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
<p>KriuKriu puikūs pojūčiai smile.gif aš nieko daugiau per visą nėštumą ir nejaučiau.</p>
<p> </p>
<p>  Aš jau PUPO. Įsodino 5AA blastutę, o 5AB užšaldė. Dar niekada nebuvom tokie turtingi smile.gif Nebespėjau nusipirkti leidžiamo progesterono. Ryt išsiaiškinsiu su Mastura ar receptinis, Jus2lis gal galėtumėte ir man atvežti?</p>

Kokios geros nuaujienos ;) wub.gif tai ryt jau i LT? mirksiukas.gif
Atsakyti

Aga. Kiek cia pinigu pasiruost?

Atsakyti

Man reikėtų 2 vnt progestan ir dviejų dėžučių folicade (folio rūgšties). Idil vaitinėje buvo 87 liros, tai neturėtų ir kitur virš 100 lirų būti už viską (apie 25 eur). Aš Jums ryt atsiųsiu į až tikslius pavadinimus, dabar jau viską susipakavau. 

Šiandien po užmokesčio už šaldymą nebeliko mano kortelėje pinigų, o atsarginė buvo viešbutyje. Kol grįžau šalia viešbučio vaistinė nebeveikė.

Atsakyti

Ačiū labai už palaikymą visoms. Pavargau šiandien, jau einu miegot. Ryt anksti ryte į Vilnių!

Atsakyti

O kaip, beje, su vizom? Skaitau, kad jei turizmo tikslais tai nereikia, bet neplanavau meluot, kad varau turistaut, o ne i klinika, ypac, kai grizinesiu su kruva vaistu visoms :D Kaip jus darot?

Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 03 02, 21:14)
<p>O kaip, beje, su vizom? Skaitau, kad jei turizmo tikslais tai nereikia, bet neplanavau meluot, kad varau turistaut, o ne i klinika, ypac, kai grizinesiu su kruva vaistu visoms biggrin.gif Kaip jus darot?</p>

nereikia vizu
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2017 03 02, 21:25)
nereikia vizu

Laba visoms! Senai lankemes cia:) Turiu prasyma savo draugei, kuri seka musu pedom ir planuoja vaziuot FET'ui, bet nesilanko cia:) Gal kas turite parduoti Rulid, Folbiol, Estrofem ir Elevit? P.S. Sauleti linkejimai visoms nuo 2 vienuolikos menesiu pasiuteliu:)smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 03 02, 20:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Wiliux" data-cid="71479232" data-time="1488473375"><div><p>KriuKriu puikūs pojūčiai smile.gif aš nieko daugiau per visą nėštumą ir nejaučiau.</p><p></p><p>  Aš jau PUPO. Įsodino 5AA blastutę, o 5AB užšaldė. Dar niekada nebuvom tokie turtingi smile.gif Nebespėjau nusipirkti leidžiamo progesterono. Ryt išsiaiškinsiu su Mastura ar receptinis, Jus2lis gal galėtumėte ir man atvežti?</p></div></blockquote><p>Aga. Kiek cia pinigu pasiruost?</p>

Gero skrydzio smile.gif gal susitiksim kita savaite mirksiukas.gif
Atsakyti