Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Kramune @ 2017 01 23, 18:40)
Na ką,šeštadienį lekiam į TR 🤗 Galima mane pinkinti  bus😊

yahoo.gif
Kumštukai už jus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jus2lis @ 2017 01 23, 20:33)
<p>Sveikos. Vis kas kiek laiko paskaitineju tai Stambulo kliniku tai IVF su donorinemis kiausialastemis temas, pagaliau susikaupiau parasyti patarimo. Su vyru miname nevaisingumo skausma penktus metus - as su endometrioze, 2 laparoskopijos,AMH <0.2, FSH pvz siandien 11.3, buna ir apie 16 pakyla, 35 metai ant nosies; vyras bendraamzis, pasidziaugti kokybe irgi negali. Pries kokius 3 metus darem 1 IVF, siaip ne taip 1 embiona uzauginom, nebuvo geriausios kokybes, na ir nepavyko, po to visas procesas apskritai baigiasi ties punkcija- jei 1 folikula pavyksta uzauginti prie visu stimuliaciju, buna arba tuscias arba kiausialaste negyvybinga (tiesa, VK mate 3 folius bet nieko neistrauke). Bandau pratintis donorines kiausialastes minti, bet vajezau, kaip sunku.. Tai paskutine dar pries tai mintis sukaupti visus finansus, parduoti inksta (juokauju) ir pabandyti Stambula. Ar gerai suprantu, kad tos, kurios be rezervo, turetu ieskotis Memorial pagalbos?</p>

Taip. Mažarezervėm labai sekasi Memoriale. Na, mano rezervas truputį didesnis už jūsų (mano 0,5) , bet buvo blogas ciklas, nes fsh per aukštas. Iš dviejų folių užaugino Memorialas du blastukus mums. Vienas pilvelyje spardosi, o kitas snaigiuku virtęs Memoriale laukia mūsų. Lt vk iš 8 kiaušialąsčių 5 embrionus turėjome iš kurių nė nėštumo, nė blastuko neturėjome
Papildyta:
QUOTE(Pagre @ 2017 01 23, 20:38)
Kaip sutapo 🤗 Mes irgi sestadieni skrendam  4u.gif

Kumštukai ir už jus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 23 sausio 2017 - 20:51
QUOTE(J01 @ 2017 01 23, 20:35)
Saunu, geros keliones  mirksiukas.gif
kokiom avialinijom skrendat?

Skrendam su IUA,nes i prieki per turkishairlines nera bilietu,o atgal gavosi 170€ brangiau. Tai deja su persėdimu į abi puses skrisim 🛫🛬🛫
QUOTE(Pagre @ 2017 01 23, 21:38)
Kaip sutapo 🤗 Mes irgi sestadieni skrendam  4u.gif

Labai smagu!! Tikiuosi mums abiems bus sėkminga kelionė! 🤗

Ačiū visoms už kumštukus ir palaikymą! Tikėkimės grįžusios su Pagre galėsim virusiukų didelių parvežti ir užkrėsim epidemija 😄
Papildyta:
Jus2lis, dar nenuleisk rankų,parduok abu inkstus, bet važiuokit į Stambulą! 😄 tikrai žinau ir ne vieną atvejį,kai praradusios viltį betbkur kitur vos ne su nuliniu rezervu grįžo nestuke.gif
Štai mūsų Tino-jei neklystu, išpunktavo vieną,apsivaisino vienas,išaugo 1 blastutė, kuri pasidalijo į dvi dalis ir dabar turi dvi identiškas dvynes 😍ar gali būti geresnis pavyzdys ir gražesnė istorija 😍 ir jums taip bus! Tik nenuleiskit rankų ir tikėkit ❤
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 24 sausio 2017 - 01:01
QUOTE(Kramune @ 2017 01 24, 01:04)
Skrendam su IUA,nes i prieki per turkishairlines nera bilietu,o atgal gavosi 170€ brangiau. Tai deja su persėdimu į abi puses skrisim 🛫🛬🛫

Labai smagu!! Tikiuosi mums abiems bus sėkminga kelionė! 🤗

Ačiū visoms už kumštukus ir palaikymą! Tikėkimės grįžusios su  Pagre galėsim virusiukų didelių parvežti ir užkrėsim epidemija 😄

Tikrai labai keista, kad tokiu metu laiku kazkaip komplikuota su TR airlines, nors pries kelis menesius buvo uz padoria kaina likus ir savaitei iki skrydzio su TR airlines... rolleyes.gif mes irgi su persedimu, nors labai norejosi tiesioginio rolleyes.gif

Labai tikiuosi, kad tavo zodziai nuveisti ten, kas tokius prasymus isklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 01 23, 21:33)
<p>Sveikos. Vis kas kiek laiko paskaitineju tai Stambulo kliniku tai IVF su donorinemis kiausialastemis temas, pagaliau susikaupiau parasyti patarimo. Su vyru miname nevaisingumo skausma penktus metus - as su endometrioze, 2 laparoskopijos,AMH <0.2, FSH pvz siandien 11.3, buna ir apie 16 pakyla, 35 metai ant nosies; vyras bendraamzis, pasidziaugti kokybe irgi negali. Pries kokius 3 metus darem 1 IVF, siaip ne taip 1 embiona uzauginom, nebuvo geriausios kokybes, na ir nepavyko, po to visas procesas apskritai baigiasi ties punkcija- jei 1 folikula pavyksta uzauginti prie visu stimuliaciju, buna arba tuscias arba kiausialaste negyvybinga (tiesa, VK mate 3 folius bet nieko neistrauke). Bandau pratintis donorines kiausialastes minti, bet vajezau, kaip sunku.. Tai paskutine dar pries tai mintis sukaupti visus finansus, parduoti inksta (juokauju) ir pabandyti Stambula. Ar gerai suprantu, kad tos, kurios be rezervo, turetu ieskotis Memorial pagalbos?</p>

Tikrai taip, taupykit pinigėlius ir važiuokit į Memorialą. Mano AMH 0,68, išpunktavo 5 kiaušialąstes, visos buvo subrendusios, tik su apsivaisinimu buvo reikalų - apsivaisino 2, o iki blastuko užaugo tik 1 kurią ir įkėlė. Deja, bet 9 savaitę nustojo vystytis. Blogą vaisinimosi rezultatą gydytojai nurašė labai prastam vyro turtui (randami tik pavieniai spermatozoidai).
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 23, 19:40)
Na ką,šeštadienį lekiam į TR 🤗 Galima mane pinkinti  bus😊

Geros žinios smile.gif!!!! Gero skrydžio ir rezultato tik nestuke.gif
Papildyta:
Jus2lis, aš taip pat mažarezervė verysad.gif kaip ir jūs.. Iš visos širdies linkiu tapti nestuke.gif, bet mano nuotaikos šiek tiek labiau pesimistiškos šiuo klausimu nei kitų mergaičių. Turint pinigėlių pabandyti verta, bet tikriausiai geresnis rezultatas būtų su donorinėmis. Stiprybės Jums 4u.gif

QUOTE(Jus2lis @ 2017 01 23, 21:33)
Sveikos. Vis kas kiek laiko paskaitineju tai Stambulo kliniku tai IVF su donorinemis kiausialastemis temas, pagaliau susikaupiau parasyti patarimo. Su vyru miname nevaisingumo skausma penktus metus - as su endometrioze, 2 laparoskopijos,AMH <0.2, FSH pvz siandien 11.3, buna ir apie 16 pakyla, 35 metai ant nosies; vyras bendraamzis, pasidziaugti kokybe irgi negali. Pries kokius 3 metus darem 1 IVF, siaip ne taip 1 embiona uzauginom, nebuvo geriausios kokybes, na ir nepavyko, po to visas procesas apskritai baigiasi ties punkcija- jei 1 folikula pavyksta uzauginti prie visu stimuliaciju, buna arba tuscias arba kiausialaste negyvybinga (tiesa, VK mate 3 folius bet nieko neistrauke). Bandau pratintis donorines kiausialastes minti, bet vajezau, kaip sunku.. Tai paskutine dar pries tai mintis sukaupti visus finansus, parduoti inksta (juokauju) ir pabandyti Stambula. Ar gerai suprantu, kad tos, kurios be rezervo, turetu ieskotis Memorial pagalbos?

Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 01 24, 11:36)
Tikrai labai keista, kad tokiu metu laiku kazkaip komplikuota su TR airlines, nors pries kelis menesius buvo uz padoria kaina likus ir savaitei iki skrydzio su TR airlines... rolleyes.gif mes irgi su persedimu, nors labai norejosi tiesioginio  rolleyes.gif

Labai tikiuosi, kad tavo zodziai nuveisti ten, kas tokius prasymus isklauso  4u.gif

Turbūt lėktuve ir susitiksite smile.gif
Gero skrydžio ir sėkmės abiems šeimoms wub.gif
Atsakyti
Kramune ir Pagre, linkiu sėkmės! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos!!
Gal kam nors reikia kokių vaistukų ar kažko parvežti iš TR?
Atsakyti

Kramune, Pagre lengvos kelionės ir visokeriopos sėkmės! Parašykit ne tik apie procesą, bet ir kokios nuotaikos Stambule. Tiesa pasakius nedrąsu važiuoti. Kramune man dar labai aktualu bus kaip Jūsų šeimynai su mažyliu Stambule seksis, rasit kokią gerą žaidimų aikštelę atsiųsk koordinates :)

La Mona ačiū už pasidalinimą savo istorija. Aš kažkaip irgi manau, kad ir nenumušus FSH jie man leistų startuoti. Po ilgo laiko kartojau FSH, bet jei atmintis manęs neapgauna jis visuomet prie aukštesnių būna. Na tikiuosi kažkiek vaistai suveiks ir vasario pabaigoje kelsim sparnus į Stambulą. Aš iš principo irgi važiuočiau viena, bet vyras labai nenori manęs išleisti, ypač jei dar su maže skrisčiau. Aš irgi iš mažarezervių, Lietuvoje 5-8 kiaušialąstes išgaudavo, bet galutinio rezultato nebuvo. Turkijoje įsodino du trijų dienų embrionukus, viena pasiliko. Tada AMH buvo 1. Kažkaip kitoms su tokiu AMH daugiau pavyksta užauginti. Net baisu pagalvoti kas dabar bus. O ir ginė, kuri CP atliko, sakė kad kiaušidės mažos mažulytės, tik užuomazgos. Bet tikrai esu pasiruošusi duoti dar vieną šansą turkams.

Atsakyti
Merginos, reikia Jusu pagalbos. Gal kuri turi Climara pleistru? Paskolinkit arba parduokit, jei nebereikalingi
Atsakyti
EwilGirl,aš nebent tik patvežt galiu kitam pirmadieniui...
Wiliux, važiuojam be mažylio,pabijojau jį vežtis.. ilga kelionė, galvoju ir pats nuvargs,ir mus nuvargins,o su savo aktyvumu dar lėktuvą apvers 😂 ir išvis aš tokia bailė esu,bijau po visų tų įvykių ten išvis važiuoti, nors mano vyras visiškai ramus. Būsiu rami, kai atgal nusileisim ant baltiškos žemės 😊😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 24 sausio 2017 - 23:01
Kramune, kada jums sodinimas nusimato?
Atsakyti