Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 02, 08:38)
Pabandžiau testuką šį rytą, pamačiau vos vos vos ryškų, o gal labiau neryškų vaiduokliuką  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Woohoo oro_buckis.gif clap.gif
Laukiam tolimesniu naujienu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabandžiau testuką šį rytą, pamačiau vos vos vos ryškų, o gal labiau neryškų vaiduokliuką  blink.gif  blink.gif  blink.gif

bigsmile.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti

Aplankiau kokias 10 vaistinių tarp Osmanbay ir Taksim. Visur oficiali kaina 118 lirų. 10 dėžučių pavyko nupirkti po 88 liras. Turbūt buvo galima ir pigiau, bet jau jėgų nebeturėjau. Norėjau dar iki klinikos nuvažiuoti, bet šiandien siaubingi kamsčiai nebebūčiau spėjusi užsakyti prie taksimo, jei prie klinikos būtų blogesnė kaina. Radau ir kažkokį puslapį apie crinone kainas, tai ir jame meta 118 lirų, o dar prieš mėnesį106, o pernai 69.

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 02, 12:50)
<p>Aplankiau kokias 10 vaistinių tarp Osmanbay ir Taksim. Visur oficiali kaina 118 lirų. 10 dėžučių pavyko nupirkti po 88 liras. Turbūt buvo galima ir pigiau, bet jau jėgų nebeturėjau. Norėjau dar iki klinikos nuvažiuoti, bet šiandien siaubingi kamsčiai nebebūčiau spėjusi užsakyti prie taksimo, jei prie klinikos būtų blogesnė kaina. Radau ir kažkokį puslapį apie crinone kainas, tai ir jame meta 118 lirų, o dar prieš mėnesį106, o pernai 69.</p>

Oho, kaip visgi pabrango ax.gif bet vis tiek pigiau nei LT, pas mus jis kainuoja 70 EUR dezute. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 02, 13:50)
<p>Aplankiau kokias 10 vaistinių tarp Osmanbay ir Taksim. Visur oficiali kaina 118 lirų. 10 dėžučių pavyko nupirkti po 88 liras. Turbūt buvo galima ir pigiau, bet jau jėgų nebeturėjau. Norėjau dar iki klinikos nuvažiuoti, bet šiandien siaubingi kamsčiai nebebūčiau spėjusi užsakyti prie taksimo, jei prie klinikos būtų blogesnė kaina. Radau ir kažkokį puslapį apie crinone kainas, tai ir jame meta 118 lirų, o dar prieš mėnesį106, o pernai 69.</p>

Man atrodo, čia tos kainos keičiasi, nes liros kursas nukrito. Anksčiau lira lyg kainuodavo apie 3,15 už eurą, balandį kai buvau, jau 3,5, po tų atakų dar vis krito, lapkritį po 3,84. Dabar vasarį vėl liros kyla, po 3,7.
Tai gal ir už vaistus svyruoja, žiūrint kaip kada vaistinės užsiperka. Tai ir kaina jau 100, nes liros nuvertėjo. Lira vėl atigaus, ,pabrangs, tai ir vaistai liromis vėl mažiau bus.
Užtaai man Mastura sakė, kad IVF ir FET kainą sako būtent eurais, nes sako mūsų lira labai nestabili, vis keičiasi kursas, tai tik turkams pacientams liromis kainos galioja. O kitiems fiksuotos eurais arba doleriais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 02 kovo 2017 - 13:09

Matyt viskas susidėjo.

KriuKriu kaip Tu jautiesi?

Atsakyti
KriuKriu, nu va-sakiau daryk testuka!!! Dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Atsiprasau, kad braunuosi i jusu temute. Pirkciau 2 dezutes turkisko leidziamo PRG.
Gal atsirastu mergaiciu, kurioms jau nenereikia arba siuo metu yra TR ir galetu pervezti.
Is anksto dekoju 4u.gif

I AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltis7777: 02 kovo 2017 - 13:19

Sveikos,
Atsiprasau, kad braunuosi i jusu temute. Pirkciau 2 dezutes turkisko leidziamo PRG.
Gal atsirastu mergaiciu, kurioms jau nenereikia arba siuo metu yra TR ir galetu pervezti.
Is anksto dekoju 4u.gif

I AZ

As ryt lekiu i TR. Jei parasysi, kaip tiksliai vadinas (nes nesu pirkus), galiu parvezt.

Atsakyti

clap.gif Šaunu kriu kriu laukiam didelių hcg skaičiukų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 02, 14:10)
<p>KriuKriu kaip Tu jautiesi?</p>

Nieko labai ypatingo, tik tiek, kad jautresnė krūtinė, bet panašiai kaip nuo pat pirmos įkėlimo dienos. Na, vakar vakare truputį pilvą maudė, bet silpniau negu atėjus mmm. O šiandien kažkas su skrandžiu, lyg seilių daugiau, bet su pilvu vėl nieko.
Man hcg kraują tik primadienį sakė darytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 02, 15:29)
Nieko labai ypatingo, tik tiek, kad jautresnė krūtinė, bet panašiai kaip nuo pat pirmos įkėlimo dienos. Na, vakar vakare truputį pilvą maudė, bet silpniau negu atėjus mmm. O šiandien kažkas su skrandžiu, lyg seilių daugiau, bet su pilvu vėl nieko.
Man hcg kraują tik primadienį sakė darytis smile.gif

Laukiam labai hcg mirksiukas.gif

Merginos, kai sakėt, kad jei apžiūra prieš fet išeitų sekmadienį, eitumėt į "Grybo", tai aš gal kažką ne tą žiūriu, bet rodo, kad nedirba sekmadieniais.. unsure.gif O man 90%, kad išeis sekmadienis pirmai apžiūrai unsure.gif
Papildyta:
KriuKriu, laukiam labai hcg mirksiukas.gif

Merginos, kai sakėt, kad jei apžiūra prieš fet išeitų sekmadienį, eitumėt į "Grybo", tai aš gal kažką ne tą žiūriu, bet rodo, kad nedirba sekmadieniais.. unsure.gif O man 90%, kad išeis sekmadienis pirmai apžiūrai unsure.gif
Atsakyti