Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Wiliux @ 2017 03 01, 21:15)
<p>KriuKriu o ta Idil vaistinė palipus kalnu jau? Kažkaip pradedu įtarti, kad mes ne toje vaistinėje apsipirkinėjome...</p>

Aha, palipus į kalniuką ir paskui į apačią laiptukais už tvoros į kiemą.
Gal jis man tos nuolaidos nepritaikė :/ Gal reikėjo griežčiau reikalaut, bet nežinojau kad net 30% galima reikalaut. Nors matė Memorial lapus. Na, kitąkart bent žinosiu, kad baksnot reik.
Bet per IVF lapkritį tai tikrai pigiau buvo ir mokėjau kažkur 65, bet nuolaidos irgi neprašiau. Tai nesuprantu, ar kad nuolaidą tada pritaikė, ar vaistai pabrango.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 01 kovo 2017 - 21:14

Ot kaip kvailai dabar jaučiuosi dėl tos vaistinės. Reiks ryt ieškoti geriausios kainos Crinone. Ačiū!

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 01, 22:14)
<p>Ot kaip kvailai dabar jaučiuosi dėl tos vaistinės. Reiks ryt ieškoti geriausios kainos Crinone. Ačiū!</p>

Tai dar neprisipirkai smile.gif Aš tik dabar susimąsčiau,kad reikėjo spaust:) Kažkaip pripratus kaip Lietuvoj, kad kiek pasako, tiek ir moki nustatytą kainą. Ir tai, daugiau nei dvigubai pigiau išėjo negu čia pirkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 01 kovo 2017 - 21:26
Tanga, bent jau mano niko tai nikur iki siol nebuvo  4u.gif

Soriukas, matyt, kažkokio pamašaus būta ax.gif
Kai kurias iš TR laimingųjų sąrašo puikiai prisimenu iš tų laikų. Ir taip džiugu, kad joms pavyko. Dabar visiems sunkumų turintiems rekomenduoju TR klinikas, nes jiems pavyko padėti net visiškai beviltiškoje padėtyje atsidūrusioms poroms.
Atsakyti
Mergaites, aciu uz sveikinimus ir linkejimus! Labai prireiks visu palinkejimu, dar laukia ilgas kelias mirksiukas.gif 4u.gif laikau kumscius uz jus mergaites kurios dar pirmuose etapuose 4u.gif su TR pagalba ir profesionalumu viskas bus gerai mirksiukas.gif
KriuKriu, mergyt, labai laukiu tavo teigiamo hcg wub.gif

Wiliux, as mokejau per Fet 106,89 trl, o lapkriti 63,42 trl.... pati net dabar issiziojau. O pirkau abu kartus Idil vaistineje kur prie Memorial....tiksliau mano vyras suvaiksciojo iki vaistines, kol laukiau transferio.

Tanga, manes irgi negalejai sutikti, nes prie sios grupes prisijungiau pernai metais, kai pradejau svarstyti apie TR ir nebebandyti daugiau LT. Nors apie TR ir buvau girdejus pries pirma IVF, bet pirma kart pabijojau, atrode viskas kosmosas ir bunant savo sali bus paprasciau. Gaila, kad mokomes dazniausiai is savo klaidu... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 01 kovo 2017 - 21:45
QUOTE(Pagre @ 2017 03 01, 15:30)
Kramune, siunciu tau bucki ir cia, mano drauge!  oro_buckis.gif
Labai dziaugiuosi, kad busim pakeleives  friends.gif

Ačiū tau, mano sėkmės drauge 😘😘 džiaugiuosi už mudvi abi ir už mūsų mažyčius stebuklėlius 😍 bus smagu drauge koja kojon eiti iki galo 😍
Atsakyti
Wiliux, super naujienos!!!! Ryt jau būsi pupo su blastukais 🤗👍👍👍
Vasara uz crinone mokejom 80 lyru berods, Idil vaistinėje.

Pagre, kaip nuostabu 😊💞
Atsakyti
Kramune, Pagre, sveikinimai abiems! Labai džiugios naujienos, tikiu, kad laimė begalinė tai išgirdus smile.gif
Atsakyti
Pabandžiau testuką šį rytą, pamačiau vos vos vos ryškų, o gal labiau neryškų vaiduokliuką blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti

Valio!!!!!! KriuKriu kaip mergaitės sako - šiaip sau ne vaiduokliuoja! Kelk testo nuotrauką, tuoj Tau Kramunė paaiškins apie vaiduokliukus :)

Tau šeštadienį hcg?

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 01, 21:14)
<p>Ot kaip kvailai dabar jaučiuosi dėl tos vaistinės. Reiks ryt ieškoti geriausios kainos Crinone. Ačiū!</p>

Neapsiribok vien šalia klinikos esančiomis vaistinėmis, pabandyk užeiti į bet kurią vaistinę ir paklausti kiek kainuotų tau Crinonas imant didesnį kiekį. Mes vasarą pirkom vyrui papildus, šalia klinikos esančios vaistinės sakė brangesnę kainą, negu Sisli šalia mūsų apartamentų. Tik reikėjo pora valandikių palaukti, kol jie reikiamą kiekį susiorganizavo, ir atsiskaityti prašė grynais, jei norim su nuolaida, o kaina gavosi gerokai pigesnė nei prie klinikos. Aš susidariau įspūdį, kad ten gali į bet kurią vaistinę užeiti, rodyti receptą ir derėtis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 03 02, 08:38)
Pabandžiau testuką šį rytą, pamačiau vos vos vos ryškų, o gal labiau neryškų vaiduokliuką  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Puikios žinios yahoo.gif

Merginos, kam TR skyrė Climara, gal galite pasidalinti patirtimi. Koks jo poveikis mažarezervėms? Ar skiriasi užaugintų foliukų skaičius su ir be Climaros? Kadangi man buvo neaktualu, tai kažkaip nefiksavau tokios informacijos. O va dabar TR man siūlo ciklą prieš IVF jį naudoti. Ir kaip ten su mmm, kada jos ateina? Kadangi gyvenime nesu vartojus jokių kontraceptikų, tai čia man tamsus miškas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvatemala: 02 kovo 2017 - 08:55
Mes už crinoną mokėjom (10dėžučių kai pirkom) po 45lyras, jei nesumeluosiu. Pirkom ne IDIL vaistinėj, o kitoj, bet kokios 1-2 stotelės nuo Memorialo. Šią vaistinę užrodė LaMona, bet tikrai neatsiminsiu, kaip jums papasakot, kaip nusigaut iki jos.
IDIL šalia Memorialo taiko nuolaidos stimuliaciniams vaistams, kitiems ne. Taip vaistininkas išdėstė.
Atsakyti