Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Labai banaliai pasakysiu, kad tai tik viena sirdute visam likusiam pasauliui, bet tai visas pasaulis musu seimai wub.gif

nei kiek nebanaliai, o labai jautriai ir graziai  :wub:  kiekviena sita isgyvenanti gali pasakyt, ir kiekviena NORI tai pasakyt, kuri dar tik tam kely.. 

Dziugu uz jus abi!

Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 03 01, 14:20)
Aha, as irgi po pasimatymo wub.gif

Musu sirdute plaka heart.gif Musu zirniukui 7 sav. wub.gif

Negaliu net zodziais apsakyti, kaip tai daug reiskia, nes turbut tu zodziu net nera.

Labai banaliai pasakysiu, kad tai tik viena sirdute visam likusiam pasauliui, bet tai visas pasaulis musu seimai  wub.gif

Aciu Jums visoms uz palaikyma, pagalba su vaistukais kai ju prireike, informacija, ir visa visa pozityva, kuris cia yra. Jus visos pacios nuostabiausios ir linkiu visoms surasti savo stebukliukus 4u.gif

Nuostabios žinios!!!!!
lotuliukas.gif lotuliukas.gif victory.gif victory.gif ploja.gif ploja.gif clap.gif clap.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 03 01, 14:20)
Aha, as irgi po pasimatymo wub.gif

Musu sirdute plaka heart.gif Musu zirniukui 7 sav. wub.gif

Negaliu net zodziais apsakyti, kaip tai daug reiskia, nes turbut tu zodziu net nera.

Labai banaliai pasakysiu, kad tai tik viena sirdute visam likusiam pasauliui, bet tai visas pasaulis musu seimai  wub.gif

Aciu Jums visoms uz palaikyma, pagalba su vaistukais kai ju prireike, informacija, ir visa visa pozityva, kuris cia yra. Jus visos pacios nuostabiausios ir linkiu visoms surasti savo stebukliukus 4u.gif

Sveikinimai Pagre, kad viskas taip gerai ir iki pat galo kol išvysi savo taip ilgai lauktą lelių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kramune @ 2017 03 01, 12:47)
Wiliux, labai geros žinios! Tai blastukėms ryt jau 5 diena?

Aš irgi ką tik po vizito.  Mūsų širdutė plaka 😍 Širdukui 7 sav. ir 1 d.

O aš testavausi nuo 5dpi, man labai smagu stebėti brūkšnelių ryškėjimą 😎

Didžiausi sveikinimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 01, 12:29)
<p>Aš žinokit praėjusį kartą taip ir nepasidariau testo. Taip ir nemačiau kaip tie du brūkšniukai atrodo biggrin.gif Šį kartą tikiuosi pamatyti smile.gif. </p><p></p><p>Mūsų fronte žinios geros - visi dalinasi ir yra geros kokybės. Augins iki penktos dienos! Likau viena Stambule iki penktadienio. Eisiu shoppintis, nes su vaike be šansų.</p><p></p><p>Pagre gal jau po pasimatymo?</p>

Super. smile.gif)
Papildyta:
Pagre, Kramune fantastika wub.gif wub.gif
Sveikinimai nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti

Pagre, labai labai sveikinu! 

Atsakyti
Turiu likusias 3 tabl. Rulid. Gal kuriai reikia? Rašykite į a.ž.
Atsakyti
QUOTE(juzula @ 2017 03 01, 19:23)
Turiu likusias 3 tabl. Rulid. Gal kuriai reikia? Rašykite į a.ž.

Aš irgi turiu dar 3,padovanosiu 4u.gif
Atsakyti

Kramune, Pagre gal pamenat kiek mokėjot už Crinone? Pirmo puslapio  nuoroda meta 69 liras, Kriukriu minėjo 106 liras,  aš radau kažkokį vaistų kainų grafiką, matau kad buvo kainų šuolis nuo 69 iki 106 lirų. Na bet viltis miršta paskutinė :D Mes visus vaistus pirkdavome vaistinėje priešais kliniką (kitoje gatvėspusėje, Perpos pastate).

Atsakyti
Pagre,Kramune kaip smagu girdėti geras naujienas. Sveikinimai!
Man tokie pažįstami jūsų nickai. Ar gali būti, kad netiesiogiai esame pažįstamos nuo kokių 2010-ųjų? Maždaug tada prasidėjo mano žygis link IVF.
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 01, 20:46)
<p>Kramune, Pagre gal pamenat kiek mokėjot už Crinone? Pirmo puslapio  nuoroda meta 69 liras, Kriukriu minėjo 106 liras,  aš radau kažkokį vaistų kainų grafiką, matau kad buvo kainų šuolis nuo 69 iki 106 lirų. Na bet viltis miršta paskutinė biggrin.gif Mes visus vaistus pirkdavome vaistinėje priešais kliniką (kitoje gatvėspusėje, Perpos pastate).</p>

Aš klausiau keliose vaistinėse. Netoli viešbučio netoli taksimo nuo 106 lyrų nuolaidą siūlė po 100. Galvoju, na brangu, gal kad miesto centras, juk lapkričio mėn. maždaug po 65 mokėjau toj IDIL netoli ligoninės. Nuvažiuoju specialiai, kad sutaupyt, ogi 106 lyros ir ten smile.gif
Atsakyti

KriuKriu o ta Idil vaistinė palipus kalnu jau? Kažkaip pradedu įtarti, kad mes ne toje vaistinėje apsipirkinėjome...

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 01, 20:46)
<p>Kramune, Pagre gal pamenat kiek mokėjot už Crinone? Pirmo puslapio  nuoroda meta 69 liras, Kriukriu minėjo 106 liras,  aš radau kažkokį vaistų kainų grafiką, matau kad buvo kainų šuolis nuo 69 iki 106 lirų. Na bet viltis miršta paskutinė biggrin.gif Mes visus vaistus pirkdavome vaistinėje priešais kliniką (kitoje gatvėspusėje, Perpos pastate).</p>

Wiliux,per IVF mes viska pirkdavom IDIL vaistinej, ji yra už klinikos,reikia palipti kelis žingsnius link Taksi stovejimo aiksteles ir ten i apacia eina laiptukai,apacioj visa eile mazu krautuveliu,ten ir sviecia uzrasas IDIL. Bent mes kai buvom, užsukom į Perpos vaistinę ir tada į IDIL,ir čia gavom daug didesnę nuolaidą. Tik jam reikia baksnoti į receptą Memorial ir sakyt "Indirim" 😄 tai mums visus kartus padarė 30% nuolaidą. Angliskai nekalba, bet puikiai jie viską supranta. Svarbu receptą turėt. Paskambino kazkam telefonu,pakalbejo ir man ant lapuko uzrase kaina,nubrauke ir salia parase su nuolaida ir klausia ar ok 😄 mums neiprasta,aisku,vaistinese deretis, bet ten reikia 😄

Labai gaila,dabar nezinau, kiek tiksliai mokejom uz vaistus, nes pirkom sekmadienį, išmaišę pusę Stambulo, nes arba nedirbo vaistinė,arba neturėjo. Tai jau kai gavom, pirkom į kainas nežiūrėdami. Bet tikrai nemokėjau 106TL. Už 9 dėžutes Crinone, 7 dėžutes estrofem, 3 dėžutes leidžiamo Progestan ir 5Folbiol sumokėjau 800TL.
Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2017 03 01, 20:50)
Pagre,Kramune kaip smagu girdėti geras naujienas. Sveikinimai!
Man tokie pažįstami jūsų nickai. Ar gali būti, kad netiesiogiai esame pažįstamos nuo kokių 2010-ųjų? Maždaug tada prasidėjo mano žygis link IVF.

Tanga, bent jau mano niko tai nikur iki siol nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 01 kovo 2017 - 20:36