QUOTE(Wiliux @ 2017 03 01, 20:46)
<p>Kramune, Pagre gal pamenat kiek mokėjot už Crinone? Pirmo puslapio nuoroda meta 69 liras, Kriukriu minėjo 106 liras, aš radau kažkokį vaistų kainų grafiką, matau kad buvo kainų šuolis nuo 69 iki 106 lirų. Na bet viltis miršta paskutinė
Mes visus vaistus pirkdavome vaistinėje priešais kliniką (kitoje gatvėspusėje, Perpos pastate).</p>
Wiliux,per IVF mes viska pirkdavom IDIL vaistinej, ji yra už klinikos,reikia palipti kelis žingsnius link Taksi stovejimo aiksteles ir ten i apacia eina laiptukai,apacioj visa eile mazu krautuveliu,ten ir sviecia uzrasas IDIL. Bent mes kai buvom, užsukom į Perpos vaistinę ir tada į IDIL,ir čia gavom daug didesnę nuolaidą. Tik jam reikia baksnoti į receptą Memorial ir sakyt "Indirim" 😄 tai mums visus kartus padarė 30% nuolaidą. Angliskai nekalba, bet puikiai jie viską supranta. Svarbu receptą turėt. Paskambino kazkam telefonu,pakalbejo ir man ant lapuko uzrase kaina,nubrauke ir salia parase su nuolaida ir klausia ar ok 😄 mums neiprasta,aisku,vaistinese deretis, bet ten reikia 😄
Labai gaila,dabar nezinau, kiek tiksliai mokejom uz vaistus, nes pirkom sekmadienį, išmaišę pusę Stambulo, nes arba nedirbo vaistinė,arba neturėjo. Tai jau kai gavom, pirkom į kainas nežiūrėdami. Bet tikrai nemokėjau 106TL. Už 9 dėžutes Crinone, 7 dėžutes estrofem, 3 dėžutes leidžiamo Progestan ir 5Folbiol sumokėjau 800TL.
Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2017 03 01, 20:50)
Pagre,
Kramune kaip smagu girdėti geras naujienas. Sveikinimai!
Man tokie pažįstami jūsų nickai. Ar gali būti, kad netiesiogiai esame pažįstamos nuo kokių 2010-ųjų? Maždaug tada prasidėjo mano žygis link IVF.
Tanga, bent jau mano niko tai nikur iki siol nebuvo