Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Kramune @ 2017 03 01, 10:43)
KriuKriu, kaip jautiesi? Negadinai testuko?  ax.gif

5DPI jokių pojūčių, neskaitant, kad nuo krinono krūtinę šiek tiek tempia, bet silpnai. Tai ir testo nusprendžiau negadint.
Atsakyti

Aš žinokit praėjusį kartą taip ir nepasidariau testo. Taip ir nemačiau kaip tie du brūkšniukai atrodo :D Šį kartą tikiuosi pamatyti :)

Mūsų fronte žinios geros - visi dalinasi ir yra geros kokybės. Augins iki penktos dienos! Likau viena Stambule iki penktadienio. Eisiu shoppintis, nes su vaike be šansų.

Pagre gal jau po pasimatymo?

Atsakyti
Wiliux, labai geros žinios! Tai blastukėms ryt jau 5 diena?

Aš irgi ką tik po vizito. Mūsų širdutė plaka 😍 Širdukui 7 sav. ir 1 d.

O aš testavausi nuo 5dpi, man labai smagu stebėti brūkšnelių ryškėjimą 😎
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 01 kovo 2017 - 12:49

Kramune kaip nuostabu :) Tame mirksinčiame taškelyje telpa visas pasaulio gėris :)

Taip, ryt jau penkta diena!

Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 03 01, 13:47)

Aš irgi ką tik po vizito.  Mūsų širdutė plaka 😍 Širdukui 7 sav. ir 1 d.

Kokios geros zinio Sveikinu wub.gif
Atsakyti

Priminkit, prašau. Crinone po hcg tik ryte reikia vartoti ir iki 14 savaitės? Bandau pasiskaičiuoti kiek nusipirkti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiliux: 01 kovo 2017 - 12:58
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 01, 13:57)
<p>Priminkit, prašau. Crinone po hcg tik ryte reikia vartoti ir iki 14 savaitės? Bandau pasiskaičiuoti kiek nusipirkti.</p>

Aš pirma karta iki 7 sav.naudojau 2 kartus, paskui sunazino iki 1 karto. Si karta Elis sake iki 12 sav.2 kartus. Bet dar siandien parasysiu, paklausiu.

Ačiū už sveikinimus visoms! Linkiu, kad kuo greičiau kiekvieną iš jūsų galėtume sveikinti taip pat 😍
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 01 kovo 2017 - 13:07
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 01, 13:57)
<p>Priminkit, prašau. Crinone po hcg tik ryte reikia vartoti ir iki 14 savaitės? Bandau pasiskaičiuoti kiek nusipirkti.</p>

Man sakė, kad reiktų iki 12 sav. po 2 kartus. Sakė užtektų ir vieno, bet dėl visa ko užsitikrinimui gydytojai skiria po 2. O leistis nereikia jokio, nebent atsirastų kraujo.

Turėkite oro uoste visus vaistų receptus, man buvo problemų, kadangi prisipirkau net 9 dėžutes krinono, jas išardžiau ir susidėjau tūbeles į maišelį. Nes kitaip man į mažą lagaminą būtų netilpę. Gerai, kad pačių pakuočių neišmečiau, o ištiesintas vežiausi taip pat smile.gif 135 vienetai tirštos organinės masės jiems sukėlė kažkokį įtarimą smile.gif Dar nemažai turėjau ir leidžiamo progesterono, estrofemo. Ataturko oro uosto apsauga sulaikė, kilo klausimų, kad kažkokią nenustatytą chemiją vežuosi ir turėjau aiškintis, rodyti visokius gydymo popierius, receptus doh.gif Paskaitė, tik nežinau ar ką suprato, bet pažiūrėjo, kad popieriai su gyd. antspaudais ir paleido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 01 kovo 2017 - 13:25
Aha, as irgi po pasimatymo wub.gif

Musu sirdute plaka heart.gif Musu zirniukui 7 sav. wub.gif

Negaliu net zodziais apsakyti, kaip tai daug reiskia, nes turbut tu zodziu net nera.

Labai banaliai pasakysiu, kad tai tik viena sirdute visam likusiam pasauliui, bet tai visas pasaulis musu seimai wub.gif

Aciu Jums visoms uz palaikyma, pagalba su vaistukais kai ju prireike, informacija, ir visa visa pozityva, kuris cia yra. Jus visos pacios nuostabiausios ir linkiu visoms surasti savo stebukliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 03 01, 15:20)
Aha, as irgi po pasimatymo wub.gif

Musu sirdute plaka heart.gif Musu zirniukui 7 sav. wub.gif

Negaliu net zodziais apsakyti, kaip tai daug reiskia, nes turbut tu zodziu net nera.

Labai banaliai pasakysiu, kad tai tik viena sirdute visam likusiam pasauliui, bet tai visas pasaulis musu seimai  wub.gif

Aciu Jums visoms uz palaikyma, pagalba su vaistukais kai ju prireike, informacija, ir visa visa pozityva, kuris cia yra. Jus visos pacios nuostabiausios ir linkiu visoms surasti savo stebukliukus 4u.gif

Dzidziausi Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 03 01, 12:57)

Williux, labia labai dziaugiuosi, kad jusu trijule taip stipriai laikosi ir turesit blastuku! Laikom uz jusu kumscius friends.gif

Del Crinone, po siandien scano man TR liepe toliau vartoti po 2 iki 12 savaites, tik sumazinti estrofem iki 2 tab per diena (iki siol naudojau 3) ir jas vartoti iki 10 savaites.

Geriau isigyti Crinone daugiau, nes kiek girdejau mergaites palaipsniui ji nutraukia suejus 12 sav, kad nedaryti organizmui soko. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kramune @ 2017 03 01, 12:47)

Kramune, siunciu tau bucki ir cia, mano drauge! oro_buckis.gif
Labai dziaugiuosi, kad busim pakeleives friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 01 kovo 2017 - 14:37
QUOTE(Kramune @ 2017 03 01, 13:47)

Kramune, Pagre - sveikinimai sirdeles "proga"!! 4u.gif Sirdis dziaugiasi...

Kriu Kriu - laikau uz Tave kumstukus nestuke.gif As su abiem nestumais nieko nejauciau (IVf ir FEt pavyke). Pirmo nestumo metu buvo temp uzkiles ir lab kraujavau, tai tokie ir "pozymiai", bet daugiau nei tempe, nei kas didejo bigsmile.gif Dabar po FET is viso "jokiu pozymiu" pradzioje, nu kazkokia nejautra:) Linkiu ir Tau to paties rezultato nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 01 kovo 2017 - 14:52