Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(magute @ 2017 02 28, 15:54)
oro uoste ima pakeitimo mokesti, bet koki neatsimenu, gal 10 lyru. mieste keicia palankesniu kursu ir be mokescio.
Papildyta:

paziurejau, leidzia pirkti ketvirtadieniui is rygos 140eur, is vilniaus 172eur. savaitgaliui brangiau  blink.gif

na taip, 200 eur i viena puse brangu, bet kazkaip susitaikiau, kad teks tiek moketi, kai mano FSH neprognozuojamas  doh.gif

aš visada žiūriu tiesiogiai turkų avial. ir dabar peržiūrėjau, artimiausius du mėnesius pirmyn ir atgal pigiausiai 200eur, o tik pirmyn pigiausias 140eur, tai 200eur jeigu rasit atgal tai tikrai ne kosmosas, tikrai būna ir po 500eur
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 28, 12:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="magute" data-cid="71473133" data-time="1488273195"><div><p>kiek stebejau bilietus is Rygos ir Vilniaus, tai kad ir perkant ta pacia diena ar diena pries nebuvo daugiau nei 200 eur i viena puse. bet cia tik darbo dienom, savaitgaliais sieke gerokai daugiau. kaip alternatyva pigesni bilietai per Kijeva, su persedimu</p></div></blockquote><p>As ne lt gyvenu, tai mes skristume arba is Belgijos arba jei daug pigiau butu, gal is Olandijos, priklausomai kada ir kaip. </p><p>dar labai neieskojau nes gi datu nezinau, bet idomumo delei paziurejau pvz balandziui, tai +-600 eur gaunas abiems. </p><p>nors gal cia nedaug, dabar galvoju jei rasai 200 eur i viena puse vienam zmogui cia?  unsure.gif  tai is vis tada daug. as kazkaip kai perku visus bilietus is anksto ,tai man tokios kainos kosmoas atrodo, bet jei reiks,tai reiks, del sito reikalo paaukosiu daug. huh.gif </p><p>nes visos viltys yra tik ten, nieko daugiau mums nelieka, na nebent per didziausia stebukla ivyks natur. butu idealu, aisku. </p><p>kazkaip grubiai primeciau, kad i 6000 eur turetume sutilpt.  unsure.gif </p><p></p><p></p>

Nelabai suprantu kaip jūs bilietų ieškot. Jei iš Belgijos, taigi iš Briuselio galima skristi. Dabar va tyčia pažiūrėjau, jei skrisčiau šį pirmadienį, tai bilietas kainuotų 60-65 eurai jau su registruotu bagažu 20kg su Pegasus airlines į Gocken oro uostą. Be persėdimų! O iš jo Stambulą pasiekt tas pats, kas iš Ataturko: su tiesioginiu Havabus autobusu, kuris kas pusvalandį nuo oro uosto durų kursuoja į Taksim aikštę. O su Ukrainos avialinijom su 1 persėdimu Kijeve 90 eurų į Atataturk. Dar pigiau negu iš Lietuvos. Nereik bijot to persėdimo. Pavaikštai, kavos pageri, internetas nemokamas visam oro uoste, ir praeina tas laikas. Su Turkish airlines brangiau - kažkur 170Eur į abi puses, bet vistiek nesiekia Lietuvos kainų iš Vilniaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 28 vasario 2017 - 17:34

Labai dekui visoms uz atsakymus. O dar klausimelis - man Mastura nieko del transferio nerase ( gal kad atskrendam penktadieni, o konsultacija sestadieni?..), tai kaip suprantu imam taxi oro uoste ir tiek ziniu. O kai klinika buna uzsakius trasferi, tai tam vairuotojui moket nereikia?

Atsakyti

Aš dar ne PUPO, augins iki ketvirtos dienos bent jau. Turim du gerus ir vieną vidutinės kokybės. Čia linksmoji žinia :)

Bet stipriai nusiskausminau su skrydžiu atgal. Vyras nebeturi atostogų ir su vaike skrenda namo rytoj. Kadangi nebuvo aišku kada man įsodinimas, o būtų aišku visiems smagiau skristi kartu vis nepirkom bilieto man. Tai va šiandien penktadieniui nusipirkau, sumokėjau 250 eur. Pabrango per kelais dienas šimtu eur. Tai čia liūdnoji žinia. 

Man transferio irgi nesiūlė, pati užklausiau ir gavom. Vairuotojui tik arbatpinigių vyras paliko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiliux: 28 vasario 2017 - 19:04

Nelabai suprantu kaip jūs bilietų ieškot. Jei iš Belgijos, taigi iš Briuselio galima skristi. Dabar va tyčia pažiūrėjau, jei skrisčiau šį pirmadienį, tai bilietas kainuotų 60-65 eurai jau su registruotu bagažu 20kg su Pegasus airlines į Gocken oro uostą. Be persėdimų! O iš jo Stambulą pasiekt tas pats, kas iš Ataturko: su tiesioginiu Havabus autobusu, kuris kas pusvalandį nuo oro uosto durų kursuoja į Taksim aikštę. O su Ukrainos avialinijom su 1 persėdimu Kijeve 90 eurų į Atataturk. Dar pigiau negu iš Lietuvos. Nereik bijot to persėdimo. Pavaikštai, kavos pageri, internetas nemokamas visam oro uoste, ir praeina tas laikas. Su Turkish airlines brangiau - kažkur 170Eur į abi puses, bet vistiek nesiekia Lietuvos kainų iš Vilniaus.

as kaip ir minejau dar labai daug neieskojau nei skrydziu nei i kur skrist, bendroj paieskoj ziurejau, nezinojau kad nebutinai i Ataturko orouosta reikia skrist. 

is musu pagrindinio i Atat. ziurjeau uz tai tokios kainos...

is kito i ta pamineta Gocken tai visai kitos kainos! super tada. persedimu nebijau. 

Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 02 28, 18:01)
<p>Labai dekui visoms uz atsakymus. O dar klausimelis - man Mastura nieko del transferio nerase ( gal kad atskrendam penktadieni, o konsultacija sestadieni?..), tai kaip suprantu imam taxi oro uoste ir tiek ziniu. O kai klinika buna uzsakius trasferi, tai tam vairuotojui moket nereikia?</p>

jus Aygul parasykit, ji derina visus reikalus su transferiu is oro uosto 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(magute @ 2017 02 28, 15:54)
oro uoste ima pakeitimo mokesti, bet koki neatsimenu, gal 10 lyru. mieste keicia palankesniu kursu ir be mokescio.
Papildyta:

paziurejau, leidzia pirkti ketvirtadieniui is rygos 140eur, is vilniaus 172eur. savaitgaliui brangiau  blink.gif

na taip, 200 eur i viena puse brangu, bet kazkaip susitaikiau, kad teks tiek moketi, kai mano FSH neprognozuojamas  doh.gif

o jus kada skrendat? gal paciai procedurai? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 28, 19:03)
<p>Aš dar ne PUPO, augins iki ketvirtos dienos bent jau. Turim du gerus ir vieną vidutinės kokybės. Čia linksmoji žinia smile.gif</p>
<p> </p>

Kokios geros zinios wub.gif toliau laikom kumstukus wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Šiandien matau diskutuojat kur geriau keisti pinigėlius smile.gif Tai va mano B iš turkijos ir kaip tik iš Stambulo tai o mes gyvenam ir dirbam Švedijoje. Tai kai važiuojam į Turkiją pinigų nekeičiame nei Švedijoj nei Turkijos oro uosto keitiklose. Taip pat neatsiskaitinėjame kortele. Pinigus kiek mums reikia išsigrininame Akbank bankomate. Maniškis sako, kad šis bankas patikimiausiai ir keičia geriausiu kursu. Šio banko bankomatas yra ir Ataturk oro uoste biggrin.gif Mes paskaičiuojam kiek mus reikės tiek ir išsiimam nes mokant ar išsigrininant pinigus užsienyje su švedijos kortelėm bankai taiko vienkartinius mokesčius nesvarbu kokia būtų suma. Šio banko bankomatų yra ir mieste tik aš nepasakysiu kur nes nepažystu miesto 4u.gif Vialand prekybos centre yra nes pati pernais rugpjūti ėmiau:)

Sėkmės visoms kurios kova vykstat į Stambulą, kad jums viskas butų pagal planą ir grįžtumėte su gerom naujienos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2017 02 28, 14:43)
<p>Neglostykit pilvuko,negalima,kai prieš pora metú gulėjau nėštumo potologiniam ir pamatė kaip glostau,taip velniú davė</p><p></p><p>padėkit rankà ir laikykit,neglostykit ;)</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tanga" data-cid="71473628" data-time="1488284518"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukaTikrai? Na, tuomet guliu toliau ir glostau pilvuką!</p></div></blockquote><p></p>

O kodėl negalima glostyti kas blogo gali nutikti, niekada dar to negirdėjau net įdomu pasidarė ax.gif ?
Papildyta:
[quote=Wiliux,2017 02 28, 19:03]
<p>Aš dar ne PUPO, augins iki ketvirtos dienos bent jau. Turim du gerus ir vieną vidutinės kokybės. Čia linksmoji žinia smile.gif</p>

Sėkmės Wiliux, kad tau pasisektu wub.gif laikom kumštukus už tave wub.gif
Atsakyti

Gimda gali pradėti spazmuoti nuo glostymo,o tas nėra gerai,man ligoninėje patarė ne glostyti

O kodėl negalima glostyti kas blogo gali nutikti, niekada dar to negirdėjau net įdomu pasidarė

Atsakyti
Wiliux, puikios žinios!! Laikom kumštukus toliau 😍😍
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 28, 20:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="KriuKriu" data-cid="71474027" data-time="1488295629"><div><p>Nelabai suprantu kaip jūs bilietų ieškot. Jei iš Belgijos, taigi iš Briuselio galima skristi. Dabar va tyčia pažiūrėjau, jei skrisčiau šį pirmadienį, tai bilietas kainuotų 60-65 eurai jau su registruotu bagažu 20kg su Pegasus airlines į Gocken oro uostą. Be persėdimų! O iš jo Stambulą pasiekt tas pats, kas iš Ataturko: su tiesioginiu Havabus autobusu, kuris kas pusvalandį nuo oro uosto durų kursuoja į Taksim aikštę. O su Ukrainos avialinijom su 1 persėdimu Kijeve 90 eurų į Atataturk. Dar pigiau negu iš Lietuvos. Nereik bijot to persėdimo. Pavaikštai, kavos pageri, internetas nemokamas visam oro uoste, ir praeina tas laikas. Su Turkish airlines brangiau - kažkur 170Eur į abi puses, bet vistiek nesiekia Lietuvos kainų iš Vilniaus.</p></div></blockquote><p>as kaip ir minejau dar labai daug neieskojau nei skrydziu nei i kur skrist, bendroj paieskoj ziurejau, nezinojau kad nebutinai i Ataturko orouosta reikia skrist. </p><p>is musu pagrindinio i Atat. ziurjeau uz tai tokios kainos...</p><p>is kito i ta pamineta Gocken tai visai kitos kainos! super tada. persedimu nebijau. </p><p></p>

Gokcen oro uostas yra toliau nei Ataturko, apie 45 km, autobusu trukmė 1,5 val., kaina 15 lirų. Aš nesu į jį skridus, bet mačiau,kad autobusai labai dažnai kursuoja ir iki vėlumos. Tik svarbu per daug ankstaus skrydžio neimt, nes pirmasis autobusas 4 val ryto. Va, grafikas, o taip pat ir iš/į Ataturko nuo Taksimo, kuriuo važiavau ne kartą.
http://www.havabus.c...havalimani.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 01 kovo 2017 - 00:47
KriuKriu, kaip jautiesi? Negadinai testuko? ax.gif
Atsakyti