Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Wiliux @ 2017 02 27, 16:40)
<p>Ką tik gavau iš Masturos žinutę, kad turėsim susimokėti 150 už embrioskopą. Hmm kažkaip galvojau, kad visus žiūri per embrioskopą. Ir įdomu kokia čia valiuta. Masturos atsakymo dar negavau.</p>

Wiliux,taip taip, jau uzpernai buvo sis mokestis-Rosita ir pirmoj zinutej ji irasius 😊 150 TL
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 27, 15:40)
<p>Ką tik gavau iš Masturos žinutę, kad turėsim susimokėti 150 už embrioskopą. Hmm kažkaip galvojau, kad visus žiūri per embrioskopą. Ir įdomu kokia čia valiuta. Masturos atsakymo dar negavau.</p>

Lyros smile.gif LT kaina 300€ , mums irgi pasake, kad laikys butent ten
Atsakyti

Ačiū, vis geriau kad lyromis :)

Netikėta man ta žinutė buvo. 

J01 o kodėl Jums būtinai po embrioskopu augins? Aš Masturos klausiau ar mums dėl prastos kokybės, sakė nebūtinai, gali ir dėl to, kad atrinkti geriausius. Bet tai ką ten iš trijų atrinkinėti?

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 27, 18:32)
<p>Ačiū, vis geriau kad lyromis smile.gif</p><p>Netikėta man ta žinutė buvo. </p><p>J01 o kodėl Jums būtinai po embrioskopu augins? Aš Masturos klausiau ar mums dėl prastos kokybės, sakė nebūtinai, gali ir dėl to, kad atrinkti geriausius. Bet tai ką ten iš trijų atrinkinėti?</p>

mum iki blastukiu neauga embrionai, plius 5 procedura bus, nori stebeti kiekviena vystymosi etapa...
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 27, 19:32)
<p>Ačiū, vis geriau kad lyromis smile.gif</p><p>Netikėta man ta žinutė buvo. </p><p>J01 o kodėl Jums būtinai po embrioskopu augins? Aš Masturos klausiau ar mums dėl prastos kokybės, sakė nebūtinai, gali ir dėl to, kad atrinkti geriausius. Bet tai ką ten iš trijų atrinkinėti?</p>

Is idomumo paguglinau apie embrioskopija smile.gif
Pasirodo, sunkumu del geru embrionu turincioms poroms yra didesnis demesys ir tuo embrioskopu embrionai stebimi realiu laiku, kas 20 minuciu ar teisingai auga, kaip dalinasi lasteles, kad identifikuoti ir atrinkti pacius geriausius ir sveikiausius embrionus.
Sekmes! Laikom kumscius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 27 vasario 2017 - 19:10
o IMSI ieina i ta pacia kaina IVF? ar irgi atskirai reikia moketi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 02 27, 20:13)
o IMSI ieina i ta pacia kaina IVF? ar irgi atskirai reikia moketi?  4u.gif

Ieina 😊
Atsakyti

Na tai kaip tik mums irgi reikia embrioskopo. Irgi penktas IVF, net ir turkai neaugino iki blastučių praėjusį kartą.

Aha embrioskopo gėris ir tame, kad nereikia embrionų ištraukti iš inkubatoriaus, kaip paprasto mikroskopo atveju.

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 27, 20:01)
<p>Na tai kaip tik mums irgi reikia embrioskopo. Irgi penktas IVF, net ir turkai neaugino iki blastučių praėjusį kartą.</p><p>Aha embrioskopo gėris ir tame, kad nereikia embrionų ištraukti iš inkubatoriaus, kaip paprasto mikroskopo atveju.</p>

o jums kaip sisyk iki blastuku augins? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 02 27, 11:09)
Sveikinu, laikykis taip ir toliau, kad pagal planą būtų smile.gif Kai buvau penktadienį toj operacinėj, mačiau grafiką ateinančių transferių ir punkcijų su tiksliom valandom, tarp viso sąrašo pavardžių ir mūsų lietuviškos pavardės mirgėjo smile.gif
O man jau 3dpi, bet kad nieko nejaučiu verysad.gif nei kad implantuotųsi, nei kad bloga būtų, nei maudžia. Nesuprantu ko ir kada tikėtis smile.gif

Nesinervuoti tik reikia ir neprisigalvoti, nes man ka tik po isodinimo irgi nebuvo jokiu pozymiu, bet kibimas buvo pgl hcg, taip kad -ramiai 4u.gif
Atsakyti

o jums kaip sisyk iki blastuku augins? 4u.gif

Sužinosim ryt - poryt :) Ryt trečia diena.

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 27, 20:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="J01" data-cid="71472073" data-time="1488219326"><div><p>o jums kaip sisyk iki blastuku augins? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Sužinosim ryt - poryt smile.gif Ryt trečia diena.</p>

Sekmes dideliausios wub.gif
Gal galit pasidalinti kur gyvenat? ar toli nuo klinikos, kadangi vaziuosiu viena arba su vaiku, tai norisi, kad butu cia pat viskas 4u.gif
Atsakyti