Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Hmm, o man Mastura nieko nesakė apie KT vartojimą dar prieš pirmą vizitą.. Čia visoms skiria? Penktadienį jau lekiam ten! Wooohoo - negaliu sulaukt!!! ;)

Man jas reikia gerti, Kad galima būtų HSG daryti, nes bus 15 ciklo diena, tik dėlto   :mirksiukas: Sėkmės!! Lauksime žinių, kaip praėjo konsultacija   :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 26, 18:56)
<p>Pagre, dėkui kad teiraujiesi. Vakar buvo punkcija, išpunktavo keturis. Šiandien turim tris embrionus. Kol kas koja kojon su praėjusiu kartu. Jei ir rezultatas toks pats bus, tai tinka biggrin.gif. Dar vis neperku bilietų atgal, neatmetu galimybės, kad ir vėl gali būti sodinimas trečią dieną.</p><p>Dabar galvoju, kad nepaisant baigties, tai bus paskutinis mūsų IVF. Užteks man ir penkių IVF. </p><p>O kaip Tu pati, ar jauti kokius nors požymius?</p><p></p><p></p>

Labai grazus skaiciukas wub.gif laikom kumcius uz jusu trijule 4u.gif

Kol kas jauciuosi taip pat kaip ir anksciau, pamaudzia pilva ir didelis nuovargis sleep.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes smile.gif
Pagaliau jau atejo mano dienos ir as tiksliai zinau, kada skrendu i TR. Isskrendu kovo 19d. Visgi surizikavau ir nusipirkau bilietus i abi puses. Labai jau didelis skirtumas piniginiu atzvilgiu gaunas, jei pirktis i viena puse unsure.gif O mums kiekvienas euras yra svarbus. Kaip bus - taip. Jei ka, pagaliau pailsesim su vyru ir tiek biggrin.gif Sultanat ir Aigul jau organizavo mums transferi.
Geriu tos kontraceptikus ir tikiuosi, kad viskas bus gerai. Kad gerai viska apskaiciavau, kad stimuliacija pasiseks ir kad butinai turesiu ka saldyti ir sekanti menesi perkelti i savo pilvuka 4u.gif

P.S. Sveikinu Wiliux, puikus rezultatai. Lai ir toliau viskas klostosi puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 26, 19:56)
<p>Pagre, dėkui kad teiraujiesi. Vakar buvo punkcija, išpunktavo keturis. Šiandien turim tris embrionus. Kol kas koja kojon su praėjusiu kartu. Jei ir rezultatas toks pats bus, tai tinka biggrin.gif. Dar vis neperku bilietų atgal, neatmetu galimybės, kad ir vėl gali būti sodinimas trečią dieną.</p><p>

Sveikinu, laikykis taip ir toliau, kad pagal planą būtų smile.gif Kai buvau penktadienį toj operacinėj, mačiau grafiką ateinančių transferių ir punkcijų su tiksliom valandom, tarp viso sąrašo pavardžių ir mūsų lietuviškos pavardės mirgėjo smile.gif

O man jau 3dpi, bet kad nieko nejaučiu verysad.gif nei kad implantuotųsi, nei kad bloga būtų, nei maudžia. Nesuprantu ko ir kada tikėtis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 27 vasario 2017 - 10:10
WILIUX, puikus derliukas! Pas turkus ir vieno gero uztenka, o pas jus net 3 stipruoliai! Laikom kumscius,kad viskas klotusi kuo puikiausiai ir jau koki ketvirtadieni butum pupo 😍

AKUTINA, smagu kad bilietai jau rankose 😍 kazkaip viskas tada realiau atrodo 😊 mes irgi pirkom iskart i abi puses,rizikavom. Nes ir musu atveju kainos skirtumas buvo didziulis, realiai likusias krlias dienas mes gyvenom uz dyka,ka butume sumokeje uz brangesnius bilietus. Todel pasilikom kelias dienas ramiai pasimegauti keptais kastonais ir bachlava 😄

KRIUKRIU,a suprantu tavo rupesti, bet dar tik 3 diena!! Anaiptol ne visos jaucia impkantacijos ir kitus pozymius! Implantacini kraujuka as abu kartus pamaciau gerokai veliau, apie 8dpi. O pozymiai visoms skirtingai buna! As pirma karta isvis nejauciau jokiu nrstumo pozymiu,gal tik koki 9 men, kai paeit buvo sunku 😄 o dabar lavai bloga verysad.gif taip kad ir nestumai skirtingi..arba mums su Pagre isodino beveik vienodai, ji nieko nejaucia,o man nelabai kas :/ taip kad neieskok dar pozymiu, ramiai sau megaukis pilvuku 😘
Ar negadinsi NT? Kada tau hcg priklauso?
Atsakyti
Gal ir teisingai sakai, kad labai skirtingai ir netgi apgaulingai gali būt smile.gif Aš po nepavykusių IVF ir FET, kai Lietuvoj darė, jaučiau ir tempimą, maudimą, ir pavargus, net bloga karts nuo karto, galvojau 100% laukiuosi smile.gif bet jokio kibimo nebuvo ir jokio nėštumo.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 02 27, 14:40)
Gal ir teisingai sakai, kad labai skirtingai ir netgi apgaulingai gali būt smile.gif Aš po nepavykusių IVF ir FET, kai Lietuvoj darė, jaučiau ir tempimą, maudimą, ir pavargus, net bloga karts nuo karto, galvojau 100% laukiuosi smile.gif bet jokio kibimo nebuvo ir jokio nėštumo.

Na va, matai. Kadangi si karta kaip tik nieko nejauti, tai butent si karta ir bus -i kibimas, ir nestumas 🤗🤗
Atsakyti
Merginos, o kiek jums teko susidurti, koks TR požiūris yra dėl 2 embrionų sodinimo? Ar sodina tik išskirtinais atvejais, ar galima prašyti, kad sodintų 2, jeigu suprantame ir įvertiname daugiavaisio nėštumo riziką?
Atsakyti
QUOTE(Artima01 @ 2017 02 27, 15:01)
Merginos, o kiek jums teko susidurti, koks TR požiūris yra dėl 2 embrionų sodinimo? Ar sodina tik išskirtinais atvejais, ar galima prašyti, kad sodintų 2, jeigu suprantame ir įvertiname daugiavaisio nėštumo riziką?

Tikrai sodina ir 2 😊 aisku jie pirmiausia nusprendzia ir pagal kiekvieno individualu atveji jau buna nusiteike,kiek sodins. Bet pirma karta jie buvo pasiruose man sodinti tik 1, bet paprasiau ir isodino 2 😊
Atsakyti

O man iš karto praėjusį kartą du sodino. Nors mūsų blogas pavyzdys -sodino trečią dieną ne puikioskokybės embrionus.

KriuKriu aš nieko tikrai nejaučiau 3DPĮ. Jau artėjant HCG dienai tempė krūtinę ir pilvą kaip prieš mm, bet tas pojūtis buvo labai labai panašus į mm. Vienintelis realesnis pojūtis, kad hcg išvakarėse šventėm gimtadienį ir šokant ale twistą vis sudiegdavo pilvą. Kantrybės :)

Ačiū palaikymo komandai! Šiek tiek neramu prieš rytojų...

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 27, 14:34)
Ačiū palaikymo komandai! Šiek tiek neramu prieš rytojų...</p>

Laikykis, mes su tavim! 4u.gif Laukiam jusu ziniu ax.gif
Atsakyti

Ką tik gavau iš Masturos žinutę, kad turėsim susimokėti 150 už embrioskopą. Hmm kažkaip galvojau, kad visus žiūri per embrioskopą. Ir įdomu kokia čia valiuta. Masturos atsakymo dar negavau.

Atsakyti