QUOTE(Wiliux @ 2017 01 22, 13:52)
<p>
J01 Aš esu nusiuntusi visus kitus tyrimus turkams ir esam sutarę, kad kai jau važiuosim pirmą dieną turiu pasidaryti FSH ir E2. FSH turi būti mažiau už 15, E2 už 80 (tingiu dabar ieškoti vienetų, jei reikia paieškosiu). Pasidariau ketv. tyrimus, FSH buvo 14,8, E2 109. Parašiau Masturai, kad patvirtintų, jog blogas E2 ir negalim startuoti. Po kurio laiko atrašė, kad E2 geras, nes kiti matavimo vienetai, o FSH kritinis ir pabandyti numušti su vaistais. </p><p>Bet šitas planas pirmą dieną pasidaryti tyrimus, o antrą jau pradėti stimuliaciją man labai nepatinka. Skrydžiai brangūs, ne visada yra, reikalai dėl atostogų vyrui. Žiūrėsim kaip čia dar viskas gausis.</p>
Aišku Mastura sako, kad fsh per aukštas. Jis tikrai toks ant ribos. Bet, jei būtumėt tr, tai manau, kad su tokiu fsh nesiųstų jūsų namo. Aš skridau į tr viena, vyras bilietus pirktis turėjo, kai sužinos ar mane priima. Na ir ką, sulaukiau mm. Fsh buvo 16,8. Neleido startuoti, paverkiau, tada Emre sako, kad jei noriu, tai galiu bandyti, nes nedaug virš normos tas fsh, bet, jei nepavyks, tai atsakomybę už tai turiu prisiimti sau. Na ir ką. Startavau. Sunkiai stimuliavosi. Turbūt dėl to fsh tik du folius užauginau. Bet dabat turiu pilvinuką ir snaigiuką. Manau, kad ir jūsų padėtis nėra labai bloga su tuo fsh. O dėl tų tyrimų 1 cd lt, o po to lėkimo akis išdegus į tr, tai ir man atrodo labai sudėtinga. Protingiau vienai skristi į tr ir ten laukti mm, tirtis ir kviesti vyrą atskristi
Papildyta:
QUOTE(Kramune @ 2017 01 22, 15:26)
J01, ne-ne dvynukus. Vienam mano vaikiukui 9 metai,kitas dar maziukas 😊 bedos pas vyra pas mus. Turejau nesekmingu IUI ir IVF cia LT, viskas eidavosi labai prastai,kiausialasciu budavo sociai, embrionu ne. Iki 3 dienu,ilgiau neisgyvendavo,nesam nei vienos blastutes tureje. TR pavyko is 1 karto, turejom 5 blastutes, 3 dar liko 🤗
Man atrodo, kad tai daug ką pasako apir lt ir tr labes. Lt retai kas blastukų turi, o tr retai kas jų neturi
Papildyta:
QUOTE(J01 @ 2017 01 22, 16:50)
taip, as irgi nenaujoke sioj sferoj, butu 6 procedura, po 1 IVf turiu sunu, o poto nezinia kas nutiko ir 4 kartus nieko, tai vat ir nusprendem kreiptis i TR, jei ir ten nepades, reiskias taip turi buti
Oi kiek kam tr padėjo
neabejokit, kad grįšit
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2017 01 22, 20:07)
Kramune, man panasi situacija buvo. 13cd LH buvo 9.12, 15cd LH buvo 10.72. O folius skirtingai mate skirtingose klinikose, vienur jie neaugo, kitur augo, vieniems gydytojams atrode, kad ovuliuos, kitiems, kad neovuliuos. Transferis buvo planuotas 19-20 cd, bilietai is anksto nupirkti, isskridau i Stambula 16cd, 17cd is pacio ryto lekiau i Memorial, apziurejo (folis paauges buvo), krauja nuleido (rezultatu nepasake), liepe nusipirkti Ovitrelle ir po savaites isodino snaigute
Transferis buvo 24cd. Atgalinius bilietus teko keisti.
Klausk Masturos del Ovitrelle, gal dar nenurasytas ciklas
Kaip jūs augat? Kada tau gimdymas? Ar pilvelis jau didelis?