Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Tik primenu, kad šiandien pirma diena skaitysis tik tuo atveju, jei šviežias kraujas pasirodys iki pietų (ar ne 12 h?). Tai ne tiek jau daug ir liko? ;)

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 26, 10:01)
<p>Tik primenu, kad šiandien pirma diena skaitysis tik tuo atveju, jei šviežias kraujas pasirodys iki pietų (ar ne 12 h?). Tai ne tiek jau daug ir liko? ;)</p>

Ačiū 😇 Kažkaip galvodavau iki 16h 🤔 Bet jei pirmos dienos pusėje tai liux gal nenustebins dar mmm 😔
Atsakyti

Mmm skaitosi kai pasirodo šviežias kraujas,tai jeigu pateplios rusvai tai nesiskaitys

O kada skrendat?antradienį?

Turėsiu omenyje, Jus jei šiandien ateis mmm 😔
Papildyta:

Supratau vėliausiai 3cd 😩 Turėjau vykti ir ten laukti mmm o gaunasi, drebinu kinkas, kad tik šiandien mmm neateitų 😨

Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2017 02 26, 09:14)
Ačiū 😇 Kažkaip galvodavau iki 16h 🤔 Bet jei pirmos dienos pusėje tai liux gal nenustebins dar mmm 😔

Man Mastura sake, kad jei sviezias kraujas pasirodo iki 14:00, tai 1cd yra ta diena, jei po 14:00, tuomet kita diena.

As geriau susisiekciau su koordinatore ir tiksliai paklausciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 26, 11:40)
Man Mastura sake, kad jei sviezias kraujas pasirodo iki 14:00, tai 1cd yra ta diena, jei po 14:00, tuomet kita diena.

As geriau susisiekciau su koordinatore ir tiksliai paklausciau  mirksiukas.gif

Kolkas viskas gerai 😇 Tai atėjus mmm iškart ir rašysiu Masturai 🤗
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2017 02 26, 11:31)

O mums sakė, kad turim būti klinikoje 2cd pradedant IVF doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2017 02 26, 11:31)

Kadangi jau keliat sparnus į Tr, gal galiu įtraukti pirmoj žinutėj ir pinkinti wub.gif ? Tik primink poros bėdeles ir kiek ko darę esat ax.gif
Atsakyti
Wiliux, kaip jusu reikalai? gal jau buvo punkcija? 4u.gif
Atsakyti

Pagre, dėkui kad teiraujiesi. Vakar buvo punkcija, išpunktavo keturis. Šiandien turim tris embrionus. Kol kas koja kojon su praėjusiu kartu. Jei ir rezultatas toks pats bus, tai tinka :D. Dar vis neperku bilietų atgal, neatmetu galimybės, kad ir vėl gali būti sodinimas trečią dieną.

Dabar galvoju, kad nepaisant baigties, tai bus paskutinis mūsų IVF. Užteks man ir penkių IVF. 

O kaip Tu pati, ar jauti kokius nors požymius?

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 26, 18:56)
<p>Pagre, dėkui kad teiraujiesi. Vakar buvo punkcija, išpunktavo keturis. Šiandien turim tris embrionus. Kol kas koja kojon su praėjusiu kartu. Jei ir rezultatas toks pats bus, tai tinka biggrin.gif. Dar vis neperku bilietų atgal, neatmetu galimybės, kad ir vėl gali būti sodinimas trečią dieną.</p><p>Dabar galvoju, kad nepaisant baigties, tai bus paskutinis mūsų IVF. Užteks man ir penkių IVF. </p><p>O kaip Tu pati, ar jauti kokius nors požymius?</p><p></p><p></p>

Kumstukai jus jusu trijule 😍
Atsakyti
QUOTE(Artima01 @ 2017 02 24, 10:12)
Aš turiu labai panašų klausimą, dėl kontraceptinių. Nespėju ir LT pasidaryti HSG iki 12 c.d., todėl man parašė Elis gerti bet kokias kontraceptines, kad nevyktų ovuliacija. O jas parduoda be recepto kurias nors? Gal galite patarti, kokias gerti?

Taip pat man reikia pasidaryti AMH tuo laiku, ar kontraceptinės neturi šio tyrimo rezultatams įtakos?
Kovo 17 d. keliaujame pirmam vizitui pas Kamrahan ir Sergut smile.gif neramu, bet labai laukiu smile.gif

Hmm, o man Mastura nieko nesakė apie KT vartojimą dar prieš pirmą vizitą.. Čia visoms skiria? Penktadienį jau lekiam ten! Wooohoo - negaliu sulaukt!!! ;)
Atsakyti

Jus2lis tikrai ne visiems skiria kontraceptines.

J01 ačiū :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiliux: 26 vasario 2017 - 19:25