Tik primenu, kad šiandien pirma diena skaitysis tik tuo atveju, jei šviežias kraujas pasirodys iki pietų (ar ne 12 h?). Tai ne tiek jau daug ir liko? ;)
Ačiū 😇 Kažkaip galvodavau iki 16h 🤔 Bet jei pirmos dienos pusėje tai liux gal nenustebins dar mmm 😔
Mmm skaitosi kai pasirodo šviežias kraujas,tai jeigu pateplios rusvai tai nesiskaitys
O kada skrendat?antradienį?
Turėsiu omenyje, Jus jei šiandien ateis mmm 😔
Papildyta:
Supratau vėliausiai 3cd 😩 Turėjau vykti ir ten laukti mmm o gaunasi, drebinu kinkas, kad tik šiandien mmm neateitų 😨
Man Mastura sake, kad jei sviezias kraujas pasirodo iki 14:00, tai 1cd yra ta diena, jei po 14:00, tuomet kita diena.
As geriau susisiekciau su koordinatore ir tiksliai paklausciau
As geriau susisiekciau su koordinatore ir tiksliai paklausciau
Kolkas viskas gerai 😇 Tai atėjus mmm iškart ir rašysiu Masturai 🤗
O mums sakė, kad turim būti klinikoje 2cd pradedant IVF
Kadangi jau keliat sparnus į Tr, gal galiu įtraukti pirmoj žinutėj ir pinkinti ? Tik primink poros bėdeles ir kiek ko darę esat
Pagre, dėkui kad teiraujiesi. Vakar buvo punkcija, išpunktavo keturis. Šiandien turim tris embrionus. Kol kas koja kojon su praėjusiu kartu. Jei ir rezultatas toks pats bus, tai tinka . Dar vis neperku bilietų atgal, neatmetu galimybės, kad ir vėl gali būti sodinimas trečią dieną.
Dabar galvoju, kad nepaisant baigties, tai bus paskutinis mūsų IVF. Užteks man ir penkių IVF.
O kaip Tu pati, ar jauti kokius nors požymius?
Kumstukai jus jusu trijule 😍
Taip pat man reikia pasidaryti AMH tuo laiku, ar kontraceptinės neturi šio tyrimo rezultatams įtakos?
Kovo 17 d. keliaujame pirmam vizitui pas Kamrahan ir Sergut neramu, bet labai laukiu
Hmm, o man Mastura nieko nesakė apie KT vartojimą dar prieš pirmą vizitą.. Čia visoms skiria? Penktadienį jau lekiam ten! Wooohoo - negaliu sulaukt!!! ;)