KriuKriu, sveikinu tapus PUPO 😍 ramaus vakaro, saldaus miegelio su savo zirniuku ❤ tegu ramiai kuiciasi ir pasilieka iki velyvo rudens 😍
Grange,man lygiai taip pat skausmo atzvilgiu transferis pati skausmingiausia procedura budavo 😊 uztai si karta ramiausiai as to vandens negeriau. Gurksnot pradejau tik klinikoje, o normaliai gerti tik jau kai i palata nuvede, ir buvo liuks 😊
Akutina - mes konsultacijoj buvom pries 1,5 metu, tada apie ivf net kalbos nebuvo. Dabar kai pradejom planuoti parasiau Kubrai, o ji atrase kad pradeciau gerti kontraceptines, uzklausiau kokias - parase kad Yandin geros, bet kur as cia tokias rasiu
KriuKriu sveikinu PUPO linkiu zirniukui isikuisti 9 men
KriuKriu sveikinu PUPO linkiu zirniukui isikuisti 9 men
QUOTE(Krown @ 2017 02 24, 22:13)
Jo1, man buvo paskirtas lucrin, vartojau tol kol prasidejo menesines, roti 13 ar 14 dienu, kai Elis jau man sake max bus 10 dienu, kiek reikjo tiek leidausi :)kam jis skirtas as tiesa sakant nezinau, bet mano galutinis rezultatas dvigubai saunus
Perziurejau laiskus, tai man reikejo ji pradeti gerti 21 c.d. po 0,10 ml doze (buteliuke 5 ml jo yra) bet pradinis planas irgi buvo 19 c.d. bet pas mane per stresa ciklai labai sutrumpejo pries atvaziuojant, o po to va eme ir pailgejo tai zodziu keitesi mano leidimosi pradzia ir leistis teko ilgokai, ten nei 3V nei niekas nepadejo uztat jau kaip paskutine opcija ejau i ta turkiska pirti ir pramuse
Perziurejau laiskus, tai man reikejo ji pradeti gerti 21 c.d. po 0,10 ml doze (buteliuke 5 ml jo yra) bet pradinis planas irgi buvo 19 c.d. bet pas mane per stresa ciklai labai sutrumpejo pries atvaziuojant, o po to va eme ir pailgejo tai zodziu keitesi mano leidimosi pradzia ir leistis teko ilgokai, ten nei 3V nei niekas nepadejo uztat jau kaip paskutine opcija ejau i ta turkiska pirti ir pramuse
Aciu man irgi sake, kad mmm turetu ateiti po 10-11 dienu, bet pamenu diferelin Lt tai man pavelino mmm.ir leidausi irgi ilgiau nei sake, idomiai kaip sie vaistai sureguos
O tau sodino du turbut leliukus? ;)
Kaip idomiai, tai reiskias tas Lucrin skirtingais tikslias vartojamas
KriuKriu
Mergaitės, nespėju visų jūsų susekti tad jei matot, kad kažkurios info trūksta, arba jau reikia pinkinti, drąsiai rašykit a.ž.
Mergaitės, nespėju visų jūsų susekti tad jei matot, kad kažkurios info trūksta, arba jau reikia pinkinti, drąsiai rašykit a.ž.
QUOTE(J01 @ 2017 02 24, 23:20)
Aciu man irgi sake, kad mmm turetu ateiti po 10-11 dienu, bet pamenu diferelin Lt tai man pavelino mmm.ir leidausi irgi ilgiau nei sake, idomiai kaip sie vaistai sureguos
Aha, as norejau labai dvieju ir man Semra pati atejusi pasake kad des du dabar jau kai vaziuosiu, desiu viena, nes noriu patirti vienguba nestuma ir ka reiskia auginti viena leliuka vienu metu ir skirti jam visa demesi ( na aisku kiek jau dvynukai leis ta daryti)
Sveikos merginos. Rasau is kitos temos, bet cia Jus turbut geriausiai atsakysit/patarsit. 16 diena po IUI ir HCG 352,8 (14 diena buvo 119), o progesteronas 67,8 nmol/L (14 diena progesterono netyriau). Nuo IUI vakarais vartoju po 2 Utrogestam tabletes.Sakykit ne per mazas progesteronas? Nes normos ribu tyrimo atsakyme nebuvo... Buciau dekinga uz nuomones, nes Latvijos klinika kurioje lankomes net neliepia progesterono darytis, tik HCG ir sako,kad jis geras.
Sveikos, gal kuri žinosite kelinta cd TR priima ivf vėliausiai? :-(
QUOTE(xernesta @ 2017 02 25, 21:59)
Sveikos, gal kuri žinosite kelinta cd TR priima ivf vėliausiai? :-(
Ka reiskia veliausia? Kada pradeda stimuliuoti?
Papildyta:
Gal kas planuos pradedi stimuliacija Lietuvoje, tai vis dar turiu Gonalio 900 ir Luveri. 😄 ir antibiotikus.
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 26, 08:27)
Xernesta, jei klausi apie stimuliacijos pradžią, tai aš gydytojams šį kartą pasirodžiau 3 c.d., tą pačią dieną ir stimuliaciją pradėjom.
Man mm buvo prasidėję penktadienį per pietus, stimuliuoti pradėjo pirmadienio ryte.
QUOTE(Glue @ 2017 02 25, 23:32)
Ka reiskia veliausia? Kada pradeda stimuliuoti?
Papildyta:
Gal kas planuos pradedi stimuliacija Lietuvoje, tai vis dar turiu Gonalio 900 ir Luveri. 😄 ir antibiotikus.
Papildyta:
Turėsiu omenyje, Jus jei šiandien ateis mmm 😔
Papildyta:
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 26, 09:27)
Xernesta, jei klausi apie stimuliacijos pradžią, tai aš gydytojams šį kartą pasirodžiau 3 c.d., tą pačią dieną ir stimuliaciją pradėjom.
Supratau vėliausiai 3cd 😩 Turėjau vykti ir ten laukti mmm o gaunasi, drebinu kinkas, kad tik šiandien mmm neateitų 😨