Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Kramune @ 2017 02 24, 16:30)
As je isgerciau 750 ml, tai man akyse zalia butu jau po valandos  😄 as gerti pradedu nuvaziavus i klinika, nes kaip taisykle turkai visada veluoja su transferiu. Tai speju isgert pakankamai, ir tai jau pries transferi vos iskenciu 😆

KriuKriu, kuo didziausios sekmes tau! Sloga-geras dalykas 😆 as abu kartus per transferi gripavau ir abu kartai sekmingi! Taip kad gera pradzia jau yra,dabar geros pabaigos lauksim 😍

Nu matai tu jau patyrusi buvai, o man liepe nuo triju neeiti i WC ir isgerti ta kieki, bet nepasake per kiek laiko, tai as bevaziuodama i ligonine ispliumpinau 0.5 ir paskui likusi ir teko viska nuleisti ir vel is naujo gerti, nes sake transferis bus 16.00, o buvo tik 18.00, tai neblogai prasivaliau organizma biggrin.gif

KriuKriu, o del persalimu, turbut, kad gerai, nes imunitetas silpnesis ir zirniukams lengviau isitvirtinti. As taip pat buvau su skaudancia gerkle ir visiskai begancia nosim ir net temp turejau. mirksiukas.gif Mastura sake viskas ok, o jei pakiltu temp iki 38 tiesiog isgerti paracetamolio ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 24 vasario 2017 - 16:38
QUOTE(heditt @ 2017 02 24, 00:35)
Sveikos turkaites,

Senokai buvau pasirodžiusi, bet galiausiai jau planuoju gandru paieškas. Turiu klausimėlį - sulaukusi mmm turiu pradėti gerti kontraceptikus, gal galite patarti kokius? Turkai parašė kad nesvarbu kokius, o pati tokios patirties neturiu  unsure.gif
Kol kas planuojam kovo gale skristi į Stambula  wub.gif

Labas, turiu pakuotę KT iš Stambulo, tik pavadinimo dabar neatsimenu - man buvo skyrę, bet nevartojau. Jei norėsi, parašyk a.ž. 4u.gif
Atsakyti
Sėkmės jums šiandien merginos tapti nėštukėm smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 24, 17:37)
Nu matai tu jau patyrusi buvai, o man liepe nuo triju neeiti i WC ir isgerti ta kieki, bet nepasake per kiek laiko, tai as bevaziuodama i ligonine ispliumpinau 0.5 ir paskui likusi ir teko viska nuleisti ir vel is naujo gerti, nes sake transferis bus 16.00, o buvo tik 18.00, tai neblogai prasivaliau organizma  biggrin.gif

taip taip,viskas is praktikos 😂 As ana karta irgi geriau, kaip sake, tai iskentet beveik nebegalejau, o dar kai velavo (irgi 2 val velavo),galvojau numirsiu, net negirdejau, ka embriologe sake apie blastutes, nes akyse tik tualetas buvo 😂 ir trasferis nemalonus buvo, skaudejo net tas echoskopas per pilva, nes labai jau i tualeta norejau. Si karta ramiausiai gert tik klinikoj pradejau ir patikrinus pusle buvo puiki 🖒 ir su embriologe pakalbejom, ir transferi ramiai stebejau, viskas ciki 😄
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 02 24, 16:34)
O jūs dar Stambule, ar jau nuimt spalvytę pink? ax.gif

Jau galit nuimti smile.gif grizom, pirmadieni manailu zinosiu ar startuosiu greitu laiku ;) gal kas nors vartojo is mergaiciu Lucrin? Ar yra skirtumas kokiu laiku ji leistis? Aciu
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 02 24, 17:00)
Jau galit nuimti  smile.gif grizom, pirmadieni manailu zinosiu ar startuosiu greitu laiku ;) gal kas nors vartojo is mergaiciu Lucrin? Ar yra skirtumas kokiu laiku ji leistis? Aciu

Man buvo skirtas Lucrin vietoj ovitrelle per IVF, bet tiksliai pasake kada, nes nuo to priklause ov ir punkcija. Lucrin man skyre delto, kad paskui neturejo buti transferio (atseit po jo transferio jau nebegali buti tame paciame cikle), seip jei transferis planuotas po IVF skiria Ovitrelle.
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 24, 17:13)
Man buvo skirtas Lucrin vietoj ovitrelle per IVF, bet tiksliai pasake kada, nes nuo to priklause ov ir punkcija. Lucrin man skyre delto, kad paskui neturejo buti transferio (atseit po jo transferio jau nebegali buti tame paciame cikle), seip jei transferis planuotas po IVF skiria Ovitrelle.

O tau ji skyre irgi nuo 19 c.d.?
Atsakyti

Kriu kriu jau po visko? 

Tai dabar kumstukai suspausti 2 sav bus!

Del pusles... Man tiesa pasakius, viso ivf metu tiek neskaudedavo ir nebijodavau per punkcija kiek per transferi tos pusles.as esu is tu, kur streso mtu gali eit i wc kas kelias min ir vistiek bus kazkas...

Didziausiam skausme kas kart, ir dar pasako kad pusle net ne pilna, o pusr, bet is streso atrodo kad pilna 🙄 ir echo metu atrodi tik kad nespaustu :( as girdejau kitur nepraso, tai labai tikejaus, kad turkai irgi ne, pasirodo antraip..

Bet man toks sutapimas buvo, bet tuo antru sekmingi kartu nebeiskenciau ir nuejau i wc ir nieko nisejo sulaikyt viska isleidau lauk, bet gyd nieko nesake.sako sunkiau matyt, bet vat idejo ir tuo kartu isitvirtino.toks jausmas, kad man taip suveike geriau.nors tas nieko bendro neturi...bet po transferio as tiesiu taikymu lekdavau i wc tai jei dar reikia 30min isgules nzn kaip bus, nezinau ar realiai imanoma kad skausmai pakenktu, bet atrodo kad sprogsi..

Atsakyti

KriuKriu ramaus vakaro ir ateinančių dienų. Glostink ir kalbink savo pilvinuką :) Ar vieną perkėlė?

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 24, 20:44)
<p>KriuKriu ramaus vakaro ir ateinančių dienų. Glostink ir kalbink savo pilvinuką smile.gif Ar vieną perkėlė?</p>

Dėkinga visam SM palaikymo suoleliui smile.gif
Išgėriau vandens pakeliui 0.5l, kol dar palatoj pralaukiau, tai puslė per pilna buvo ir pasakė kiek patuštint.
Įkėlė 1, dar paklausiau ar gera gleivinė, sakė labai gera.
O sloga didelė ir kosėjau belaukiant, bet mastura sakė,kad nieko baisaus. Bijojau per transferį užsikosėt, kad tik ramiai būt. Paskui pagulėjau pusvalandį ir išėjau tiesiu taikymu į vaistinę crinono ir estrofem pirkt. Jokių skystinančių kažkodėl neliepė vartot.
Taigi, sekmadienį namo, o rezultato dar teks palaukt, sakė kovo 5 atsiųst kraujo testo rezultatą.
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 02 24, 17:27)
O tau ji skyre irgi nuo 19 c.d.?

As nelabai suprantu kodel tau Lucrin skirtas 19cd, bet man atrodo skirtingais tikslais mes ji vartojom. As ji per IVF stimuliacija susileidau 9 cd, o 11cd buvo punkcija. Lucrin yra sprogdukas, kaip ir Ovitrelle.

Jei kokie neaiskumai drasiai rasyk koordinatorei su kuria bendrauji. Bent jau Mastura visada atsako.
mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 02 24, 20:12)
Taigi, sekmadienį namo, o rezultato dar teks palaukt, sakė kovo 5 atsiųst kraujo testo rezultatą.

Sveikinu tapus PUPO! wub.gif
Iki pasimatymo sekmadieni! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 24 vasario 2017 - 22:00
Jo1, man buvo paskirtas lucrin, vartojau tol kol prasidejo menesines, roti 13 ar 14 dienu, kai Elis jau man sake max bus 10 dienu, kiek reikjo tiek leidausi :)kam jis skirtas as tiesa sakant nezinau, bet mano galutinis rezultatas dvigubai saunus biggrin.gif 4u.gif

Perziurejau laiskus, tai man reikejo ji pradeti gerti 21 c.d. po 0,10 ml doze (buteliuke 5 ml jo yra) mirksiukas.gif bet pradinis planas irgi buvo 19 c.d. bet pas mane per stresa ciklai labai sutrumpejo pries atvaziuojant, o po to va eme ir pailgejo tai zodziu keitesi mano leidimosi pradzia ir leistis teko ilgokai, ten nei 3V nei niekas nepadejo biggrin.gif uztat jau kaip paskutine opcija ejau i ta turkiska pirti ir pramuse biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 24 vasario 2017 - 22:27