Sveikos turkaites,
Senokai buvau pasirodžiusi, bet galiausiai jau planuoju gandru paieškas. Turiu klausimėlį - sulaukusi mmm turiu pradėti gerti kontraceptikus, gal galite patarti kokius? Turkai parašė kad nesvarbu kokius, o pati tokios patirties neturiu
Kol kas planuojam kovo gale skristi į Stambula
QUOTE(heditt @ 2017 02 24, 00:35)
Sveikos turkaites,
Senokai buvau pasirodžiusi, bet galiausiai jau planuoju gandru paieškas. Turiu klausimėlį - sulaukusi mmm turiu pradėti gerti kontraceptikus, gal galite patarti kokius? Turkai parašė kad nesvarbu kokius, o pati tokios patirties neturiu
Aš turiu labai panašų klausimą, dėl kontraceptinių. Nespėju ir LT pasidaryti HSG iki 12 c.d., todėl man parašė Elis gerti bet kokias kontraceptines, kad nevyktų ovuliacija. O jas parduoda be recepto kurias nors? Gal galite patarti, kokias gerti?
Taip pat man reikia pasidaryti AMH tuo laiku, ar kontraceptinės neturi šio tyrimo rezultatams įtakos?
Kovo 17 d. keliaujame pirmam vizitui pas Kamrahan ir Sergut neramu, bet labai laukiu
QUOTE(vasarosziedai @ 2017 02 22, 20:22)
Aha, as irgi girdėjus kad organizmas buna pailsėjęs.
As gal ne taip klausiu- ar galima jokiu vaistu nevartoti, atvaziuoti - įdeda ir lauki ar įsitvirtino ar ne?
As gal ne taip klausiu- ar galima jokiu vaistu nevartoti, atvaziuoti - įdeda ir lauki ar įsitvirtino ar ne?
Skiria estrofem, pfogesterono žvakutes ir folio rūgštį.
Wiliux, man perkėlimas numatytas šiandien. 15 val turiu buti klinikoj prisigėrusi vandens. Truputį sloga kabinasi, net nežinau kaip čia bus.
QUOTE(KriuKriu @ 2017 02 24, 11:01)
Wiliux, man perkelimas numatytas siandien. 15 val turiu buti klinikoj prisigerusi vandens.
Didziausios sekmes, kad gydytojo ranka ir si diena butu lemtinga ir laiminga
Laukiam sugriztant
QUOTE(KriuKriu @ 2017 02 24, 12:01)
Skiria estrofem, pfogesterono žvakutes ir folio rūgštį.
Wiliux, man perkėlimas numatytas šiandien. 15 val turiu buti klinikoj prisigėrusi vandens. Truputį sloga kabinasi, net nežinau kaip čia bus.
Aš pakeliui į LV. Šiandien įsodinimas. Ir kaip tik klausimas iškilo: pilna ar tuščia pūsle reikia būti?
Atsiprašau, kad į svetimą temelę įlindau, bet kad tik čia veiksmas vyksta.
QUOTE(heditt @ 2017 02 24, 00:35)
Sveikos turkaites,
Taip pat planuoju skristi i TR kovo gale. Per pirma konsultacija israse man "Yasmin" kontraceptikus, kurios ten ir nusipirkau.
Keista, kad TR nepasake Jums kokius butent pirkti. Kazkaip anksciau galvojau, kad kontraceptiku buna visokiu, o dabar iseina, kad jie visi vienodi
Tik nevisai supratau del pacios pradzios kontraceptiku vartojimo. Lyg visur siulo jos pradeti gerti pirma mm diena, bet rodos, kad man turkai liepe gerti nuo 2-os ciklo dienos. Ar taip gali buti? Gal kas susidures?
KriuKriu, didziausios sekmes Jums
Aš pakeliui į LV. Šiandien įsodinimas. Ir kaip tik klausimas iškilo: pilna ar tuščia pūsle reikia būti?
Atsiprašau, kad į svetimą temelę įlindau, bet kad tik čia veiksmas vyksta.
Taip, turi būti pilna pūslė.
Merginos, linkiu didžiausios sėkmės!!
QUOTE(Artima01 @ 2017 02 24, 12:24)
<p></p><p></p><p>Taip, turi būti pilna pūslė. </p><p></p><p>Merginos, linkiu didžiausios sėkmės!! </p>
Ačiū! Tikiuosi grįšiu ne viena
Sėkmės ir jums visoms!
Turkai liepia isgerti 750 ml iki transferio ir mazdaug 1.5-2 val iki transferio neeeiti I tualeta. Tada pries transfer sesute kelis kartus tikrina tavo slapimo pulse su echo ir jei reik nusiunciau nuleisti keliu puodeliu I wc, cia jei per pilna buna.
Turkai kazkaip labai atidziai seka pusles dydi ir suvartota skysti ir paskui perkelia ant gulimo vezimo, nuveza i palata ir liepia apie 30 min guleti ant nugaros. Jei neiskenti ir norisi i wc, tai po transferio sesute atnesa basona, bet keltis neleidzia.
O veliau, ta pacia diena liepia ramiai pabuti, pagulineti ir kita ryta gali gyventi normal gyvenima
Turkai kazkaip labai atidziai seka pusles dydi ir suvartota skysti ir paskui perkelia ant gulimo vezimo, nuveza i palata ir liepia apie 30 min guleti ant nugaros. Jei neiskenti ir norisi i wc, tai po transferio sesute atnesa basona, bet keltis neleidzia.
O veliau, ta pacia diena liepia ramiai pabuti, pagulineti ir kita ryta gali gyventi normal gyvenima
QUOTE(Pagre @ 2017 02 24, 12:17)
Turkai liepia isgerti 750 ml iki transferio ir mazdaug 1.5-2 val iki transferio neeeiti I tualeta. Tada pries transfer sesute kelis kartus tikrina tavo slapimo pulse su echo ir jei reik nusiunciau nuleisti keliu puodeliu I wc, cia jei per pilna buna.
Kaip idomiai, stebi labai idemiai
Kriu kriu - grazaus susitikimo
As je isgerciau 750 ml, tai man akyse zalia butu jau po valandos 😄 as gerti pradedu nuvaziavus i klinika, nes kaip taisykle turkai visada veluoja su transferiu. Tai speju isgert pakankamai, ir tai jau pries transferi vos iskenciu 😆
KriuKriu, kuo didziausios sekmes tau! Sloga-geras dalykas 😆 as abu kartus per transferi gripavau ir abu kartai sekmingi! Taip kad gera pradzia jau yra,dabar geros pabaigos lauksim 😍
Po transferio tikrai liepia pagulineti,as dar paklausiau, dake buti ramiai. O man neisejo, iskart po transferio po visa Stambula ieskojom budinciu vaistiniu, kad gaut vaistu, paskui dar i parduotuvytes vietines uzejom ir pardibelem i viesbuyi visai vakare. 2 val.nakties vel kelemes ir skridom namo. Buvom tikrai pavarge, galvojau nieko nebus si karta, bet viskas sekmingai. Tai manau jei jau lemta, tai zirniukas laikysis mamytes isikibes kaip reikiant, o jei nelemta, tai nelemta.
KriuKriu, kuo didziausios sekmes tau! Sloga-geras dalykas 😆 as abu kartus per transferi gripavau ir abu kartai sekmingi! Taip kad gera pradzia jau yra,dabar geros pabaigos lauksim 😍
Po transferio tikrai liepia pagulineti,as dar paklausiau, dake buti ramiai. O man neisejo, iskart po transferio po visa Stambula ieskojom budinciu vaistiniu, kad gaut vaistu, paskui dar i parduotuvytes vietines uzejom ir pardibelem i viesbuyi visai vakare. 2 val.nakties vel kelemes ir skridom namo. Buvom tikrai pavarge, galvojau nieko nebus si karta, bet viskas sekmingai. Tai manau jei jau lemta, tai zirniukas laikysis mamytes isikibes kaip reikiant, o jei nelemta, tai nelemta.
QUOTE(J01 @ 2017 02 23, 16:11)
Mes daremes praeita savaite pas turkus, tai siunte i Echomar klinika, kaina 550 liru, tai kokie 144, procedura visiskai neskausminga, jokiu tepimu poto nebuvo, dariausi 6 c.d., dave israsa ir 6 foto
O jūs dar Stambule, ar jau nuimt spalvytę pink?