Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveika, aš dariausi Centro poliklinikoj, dienos chirurgijos centre, pas gyd. Bartkevičienę apie 70 eur. Taip pat turkams tiko, gali savo usb turėti ir paprašyti, kad įrašytų.

QUOTE(Pagre @ 2017 02 23, 07:17)
Sveika, as dariausi Grybo g. Vilniuje ir nuveztos foto tiko TR.

Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 02 22, 19:52)
O jus kada zadat  skristi? Dviese? smile.gif

Skrisime dviese ) Vienai butu liudnoka ir siek tiek nejauku )
Noreciau pasakyti tiksliai, kada skrisiu, bet vis dar negaliu. Laukiu (ir vis nesulaukiu unsure.gif ) menesiniu ir tada +21d. kontraceptiku ir pirmyn i Stambula lithuania.gif

Aciu Jums, mergytes.. Manau, kad tikrai bus patogiau pirkti bilieta i viena puse, o ten jau, kaip gausis, taip ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 23, 07:17)
Sveika, as dariausi Grybo g. Vilniuje ir nuveztos foto tiko TR.

QUOTE(Martina_A @ 2017 02 23, 08:51)
Sveika, aš dariausi Centro poliklinikoj, dienos chirurgijos centre, pas gyd. Bartkevičienę apie 70 eur. Taip pat turkams tiko, gali savo usb turėti ir paprašyti, kad įrašytų.

Labai ačiū už atsakymus! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Artima01 @ 2017 02 22, 23:33)
<p>Gal galite patarti, kur LT daro turkams tinkančią HSG? Nes man reikia ją padaryti 3-4 d po mm, o mano ciklas svyruoja 24-32 d, neįsivaizduoju kaip pataikyti į TR skirsti pirmam vizitui, kad pas juos pasidaryti HSG. Man Elis atsakė, kad galiu ir LT daryti, bet reikia 4 foto aukštos kokybės.</p>

O būtinai reikia daryti HSG 3-4 d po mm o kitom netinka? Mat aš ją taip pat planuoju darytis tai dabar įdomu pasidarė. O kitos merginos jus taip pat darėtės būtent tom dienom?Ačiū už atsakymus
Atsakyti
HSG jei gerai prisimenu daroma iki 12 c.d. Prieš porą metų taip pat dariausi Grybo g. turkams tiko.

Dėl skridimo atgal, tai abu sykius bilietus pirkomės po punkcijos-man taip paprasčiau ir ramiau. Sėkmytės visoms, pirščiukai sukryžiuoti 🤗
Atsakyti

O būtinai reikia daryti HSG 3-4 d po mm o kitom netinka? Mat aš ją taip pat planuoju darytis tai dabar įdomu pasidarė. O kitos merginos jus taip pat darėtės būtent tom dienom?Ačiū už atsakymus

Man tai taip jie sake- kad butu butinai tokiu metu, tai pirmai konsultacijai pasakiau, kad tos nuotraukos neturesiu, nes nebus atejes laikas dar, pas juos nenoriu daryt jei 300 e kainuoja (kaip raso temos pirmam psl) tai susitarem, kad veliau padarysiu ir atsiusiu.

Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 02 23, 14:10)

Taip HSG daroma iki 12 dienos as dariausi 10 diena pas turkus.
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2017 02 22, 12:01)

2. Darant IVF nuo pradžių, TR turi atsidurti 1-2cd. Jie patys pasidaro reikiamus tyrimus, ir dar tą pačią dieną pasako, ar galima tą ciklą startuoti. Kitas variantas, mmm sulaukti namie, pasidaryti nurodytus tyrimus, nusiųsti TR rezultatus ir jei jie duoda leidimą strimgalviais lėkti į TR, bet kadangi iš LT tai padaryti gana keblu, tai dauguma mergaičių renkasi mažiau streso keliantį planą: mmm sulaukti jau TR. Visas laikas (apie 20 d.) nuo starto iki įsodinimo turi būti praleidžiamas TR, nes proceso metu labai dažnai tenka lankytis klinikoje, stebėti kaip vyksta augimas, koreguoti vaistų dozes.

kadangi man pasiimti atostogas 3 savaitems nera sansu, tai su Tr tariausi ir jie leido pradeti stimuliacija Lietuvoje ir atskristi pas juos kokia 10 CD. Tai sulaukus mm, pasidaryti hormonus, pasidaryti echo, ar nera cistu. Tada nusiusti jiems, ir jie paskiria stimuliacija, po kiek dienu, pagal Tr nurodymus daryti echo ir siusti jiems, ji koreguotu vaistu dozes. Tai budama Tr susideliojo jie plana, nusipirkau vaistus...
tai kam neiseina 3 savaites atostogu, manau ir Tr gali sudaryti plana smile.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Martina_A @ 2017 02 23, 08:51)

As ir dariausi Centro poliklinikoje, tik butina juos perspeti, kad reikia geru nuotrauku, kad noresi i diskeli isirasyti ir vešies nuotraukas rodyti kitiems gydytojams.

ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite atliekamo Crinone?
Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 02 23, 13:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aisaliukas" data-cid="71461963" data-time="1487848221"><div><p>O būtinai reikia daryti HSG 3-4 d po mm o kitom netinka? Mat aš ją taip pat planuoju darytis tai dabar įdomu pasidarė. O kitos merginos jus taip pat darėtės būtent tom dienom?Ačiū už atsakymus</p></div></blockquote><p>Man tai taip jie sake- kad butu butinai tokiu metu, tai pirmai konsultacijai pasakiau, kad tos nuotraukos neturesiu, nes nebus atejes laikas dar, pas juos nenoriu daryt jei 300 e kainuoja (kaip raso temos pirmam psl) tai susitarem, kad veliau padarysiu ir atsiusiu.</p>

Mes daremes praeita savaite pas turkus, tai siunte i Echomar klinika, kaina 550 liru, tai kokie 144€, procedura visiskai neskausminga, jokiu tepimu poto nebuvo, dariausi 6 c.d., dave israsa ir 6 foto
Atsakyti

Kas tai yra HSG?? Dar neteko tokio termino girdeti 

Atsakyti

Dėl HSG aš sutariau, kad pasidarysiu LT ir vešiuosi pas juos. Man taip sakė Elis, kad 3-4 dienos po mm pasidaryti. Dėl HSG Iš pat pradžių parašė, kad daryti nuotrauką ne pas juos, o kitoj klinikoj, registruotis nereikia, pasidaryti reiktų ryte toj kitoj klinikoj HSG, o pas juos po to į konsultaciją.

HSG- gimdos nuotrauka

Atsakyti