Cia ir vel as, bestresuojanti pries IVF Turkijoje
Zvalgausi i lektuvo bilietus. Bet nelabai suprantu vieno dalyko. Kada isskrendu, as tarkim zinau, bet kada skristi atgal, tik apytiksliai. Tai cia, jei viskas klostisis gerai, o jei kazkas blogo nutiktu. Pvz. neleistu startuoti si menesi. Kaip man nusipirkti bilietus su galimybe jos pakeisti? Zvalgausi ir randu tik: "Nurodomos bilieto grąžinimo ir keitimo taisyklės taikomos iki skrydžio". Tai turima omenyje i pirma puse? Tai yra i Stambula? Nieko nesuprantu Ar budama Stambule tureciau galimybe pasikeisti datas skrydziui atgal?
P.S. Kazin ar suprasite ka norejau paklausti
Jei nori keistis bilietus,turi pirkti flexible variantą.
Čia nukopinau is tenos 1 psl.: "Skrydžių bilietai:bilietai pigiausi Turkish Airlines (iš Rygos arba Vilniaus). Economy(nekeičiamus) bilietus galima bandyti pakeisti rašydami vnoops@thy.com (rašyti lietuviškai, čia turkų atstovybė LT), o grąžinti per Stambule esantį Turkish Airlines skambučių centrą: 0090 212 444 0849.
Dar skrendame per Ukrainos avialinijas , Latvijos Airbaltic avialinijas"
I prieki zinai kada skrisi, o atgal as pasiskaiciavau apytiksliai, uzmeciau kelias dienas, tiesiog pailsejom. Ivf nutraukimo atveju tektu bandyti keistis auksciau nurodytais budais 😊
Merginos, noriu paklausti del FET- gal kas domėjosi, kokie rezultatai natūraliam cikle- ta prasme ar labai krinta sekmes procentas? Ir ar as teisingai suprantu, jog FET reikalinga tik gleivine tinkamo storio ir ji auginama vaistais, jei nepakankama?
FET reikalinga gleivinė ir dar stebi užsimezgusius folikulus kaip jie tą mėnesį auga.
Man vieną FET atšaukė, nes įvyko kažkoks nesusipratimas su folikulais ir hormonais. Kitą kartą jau saugojo, kad vėl lietuviai kažko nenugrybautų bematuodami, išsikvietė atvažiuoti pasirodyti savaite anksčiau nei FET perkėlimas, kad viską gerai sužiūrėtų patys kaip ten kas auga.
Merginos, noriu paklausti del FET- gal kas domėjosi, kokie rezultatai natūraliam cikle- ta prasme ar labai krinta sekmes procentas? Ir ar as teisingai suprantu, jog FET reikalinga tik gleivine tinkamo storio ir ji auginama vaistais, jei nepakankama?
Vasarosziedai,turkai ne kartą mums minėjo, kad su fet jie visada duoda didesnę pastojimo tikimybę natūr.cikle, nei per ivf stimuliuotame. Si karta pries transferi mums dave 60% 😊
Zvalgausi i lektuvo bilietus. Bet nelabai suprantu vieno dalyko. Kada isskrendu, as tarkim zinau, bet kada skristi atgal, tik apytiksliai. Tai cia, jei viskas klostisis gerai, o jei kazkas blogo nutiktu. Pvz. neleistu startuoti si menesi. Kaip man nusipirkti bilietus su galimybe jos pakeisti? Zvalgausi ir randu tik: "Nurodomos bilieto grąžinimo ir keitimo taisyklės taikomos iki skrydžio". Tai turima omenyje i pirma puse? Tai yra i Stambula? Nieko nesuprantu Ar budama Stambule tureciau galimybe pasikeisti datas skrydziui atgal?
Kadangi aš irgi nesusigaudžiau tuose keitimuose, tai nepirkau atgalinio bilieto visai, o paskui normaliai parskridom per Kijevą, nusipirkę kai jau žinojom kada išleidžia namo. Kažkaip nebuvo labai stipriai išbrangę. Man pasirodė ramesnis variantas, o ir pigesnis, nei su tais keitimais kai viskas ant klaustuko
Ir mes šį kartą be atgalinio bilieto nusipirkę. Nors va MB su dukryte grįš kaip tik tą dieną, kaip paskaičiavusi buvau. O aš grįšiu pora dienu vėliau, jei bus ką auginsti iki penktos dienos.
Pas mus punkcija numatyta šeštadienį, tikimės turėti tris kiaušialąstes. Ech šiuo metu labai norėčiau turėti didesnį rezervą, ypač kai turkams taip gerai su snaigutėmis sekasi. Pagyvensim pamatysi
KriuKriu kada tau transferis? Gal jau pupo?
Aha, as irgi girdėjus kad organizmas buna pailsėjęs.
As gal ne taip klausiu- ar galima jokiu vaistu nevartoti, atvaziuoti - įdeda ir lauki ar įsitvirtino ar ne?
O jus kada zadat skristi? Dviese?
As gal ne taip klausiu- ar galima jokiu vaistu nevartoti, atvaziuoti - įdeda ir lauki ar įsitvirtino ar ne?
Kiek žinau praktiškai visoms skyrė estrofem tabletytes gleivinės auginimui jei to klausi 😊
Tai vyrui nebutina buti visas trys savaites kaip mums, jei nera galimybes. Aisku tik vienai buti tas trys savaites yra sunkoka ir liudna, smagiau dviese bet gal pvz yra artimas seimos narys ar drauge, kuris gali palaikyti, jei vyrui neisiena visa laika praleisti arba nesinori atvirauti darbe Tai manau paplanuoti ir susidelioti kaip jums palankiau tikrai imanoma
nu jo, ir variantas,bet as tikrai su niekuo negaleciau kitu vaziuot, na nera tokiu, tai turbut arba tektu vienai arba kartu. bet tikrai vienai tiek ir dar svetimoj saly tai per ilgai kazkaip atrodo, nuobodu...
na nebent cia kas is temos irgi viena butu pvz. bendri interesai
Gal galite patarti, kur LT daro turkams tinkančią HSG? Nes man reikia ją padaryti 3-4 d po mm, o mano ciklas svyruoja 24-32 d, neįsivaizduoju kaip pataikyti į TR skirsti pirmam vizitui, kad pas juos pasidaryti HSG. Man Elis atsakė, kad galiu ir LT daryti, bet reikia 4 foto aukštos kokybės.
Sveika, as dariausi Grybo g. Vilniuje ir nuveztos foto tiko TR.