Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Wiliux @ 2017 02 20, 20:35)

<p>Pagre, ačiū kad teiraujiesi. Jokių ypatingų pojūčių nejaučiu, bet kad ir ne kažin ką ir auginu. Kairė kiaušidė neatsako į stimuliaciją, o dešinėje turiu keturis folikulus. Gyvename netoli Jūsų apartamentų, bet viena gatve aukščiau. Man labai patinka, o kai hyper nėra, tai ir kalnas nebaisus biggrin.gif Nuo cetrotide pasireiškia nežymi alerginė reakcija - dūrio vietoje parausta ir pradeda niežtėti. Stimuliuoja 187,5 gonalio dozėmis, minėjo kad čia prie mažesnių...</p>

Svarbiausia gera savijauta, o keturi pas turkus jau visas burys gi 😍 Grazaus jums laiko Stambule 😉 Mes tiesiog isimyleje si miesta. lauksim kitu naujienu is jusu fronto 😉
Atsakyti
Murke, Book2u!!! SVEIKINU!!! jūs visiškai teisios-mažylio gimimas, pirmas žvilgsnis,mažais kumštukais suspaustas tavo pirštas..tai jausmas, kuris atperka viską. Bet ką. Dėl kurio verta stengtis ir minti šį kelią. Labai džiaugiuosi už jus 😘 daug pienuko ir ramių jums naktelių 😍😍

WILLIUX, echo dar neužsirašiau,eisiu irgi kovo pradžioj 😊 šiandien jau pradėjau jausti "malonumus" nėštumo,tai ir sveikatos nėr verysad.gif kada tau punkcija? Savaitgalį nusimato? 🙂 viskas bus gerai, aš tai net neabejoju 😘 4 yra daugiau,nei reikia! Turėsit visas blastutes, dar ir trečiam kartui fet liks 😍😄 aha,man po 250 stimuliavo, paskui po 225.
Atsakyti
Book2u wub.gif Murke wub.gif
Ačiū, kad dalinatės savo džiaugsmu smile.gif sveikatytės ir pačio gražiausio laiko drauge jums wub.gif
Atsakyti
Book2u, Murke victory.gif victory.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif clap_1.gif clap_1.gif
love.gif love.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
Murke, Book2u, dideliausi sveikinimai 💞💞💞💞 Auginkit savo stebuklėlius, ramių naktelių, daug pienelio 😍😍

Wiliux, sėkmės ir kumštukai suspausti, parsivešit broliuką ar sesytę 😊 Beje, man taip pat kai buvom praėjusį sykį, reikėjo lankytis kas trečią dieną. Ėmė nerimas, kad tik viską sužiūrėtų, bet viskas puikiai 😉

Taip pat noriu padrąsinti mergaites, kurios abejoja, turi ne kokių patirčių LT klinikose ar kt. Mes iki šios stebuklingos temutės atsiradimo, 3 kartus bandėm Latvijoj (pilni IVF nuo pradžių iki pabaigos): kiaušialąsčių nemažai būdavo, apsivaisinimas manau normaliai, ko negaliu pasakyti apie embrioniukus - totalus pravalas.Juos augindavo iki 3 dienos. Vieną sykį liko 2 prastoki, antrą sykį-jau sekančią dieną nieko neturėjom (nesidalino),o trečią kartą- taip pat tik 1 ne kokios kokybės embrioniukas.
O pas turkus - pirmą sykį turėjom 2 blastukus (vieną puikios kokybės, kitą prastesnį),abu ir įkėlė, kabinos bet pabėgo. O vat pernai - net šešis ( apie ką tik pasvajoti galėjom). Du puikios kokybės įkėlė, vienas kuičiasi pilvukyje 💖
Taip kad linkiu nenuleisti rankų, nepasiduoti ir siekti savo svajonės. Bučkiai visoms!
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu ObaBoost, galiojimas iki 2017.05. Gal kam reikia, rasykite i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glue: 21 vasario 2017 - 18:02
Sveikos merginos,

Mes taip pat ruosiames siemet i Turkija jei aisku viskas bus gerai. Man del tyrimu iskilo vienas klausimas busi dekinga jei galesit man pagelbet. Tyrima del mutaciju MTHF reikia daryti tik man ar vyrui taip pat?
Atsakyti

Sveikos, gal kuri turit imunoglobulino likusio ar šiaip daug užsipirkę ir galit bent keletà ampoliú parduoti.K šiuo metu nebeturi :( vilniuje  ačiū

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 21 vasario 2017 - 20:12
Parašiau ir aš į memorial. smile.gif Lauksiu atsakymo.
Atsakyti
Gal kam reikia turkiško aspirino Coraspin? Turiu laaaabai daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgaaa @ 2017 02 21, 20:16)
Parašiau ir aš į memorial. smile.gif Lauksiu atsakymo.

Sekmes Jurgaaa! 👍😊
Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 02 21, 19:27)
Sveikos merginos,

Mes taip pat ruosiames siemet i Turkija jei aisku viskas bus gerai. Man del tyrimu iskilo vienas klausimas busi dekinga jei galesit man pagelbet. Tyrima del mutaciju MTHF reikia daryti tik man ar vyrui taip pat?

Sveika prisijungus i musu buri! Tikiuosi turkijoje rasit savo stebukla 😍
MTHFR mutacijas reiktu tik tau pasitikrinti. Vyro sios mutacijos neitakoja nestumo.
Atsakyti