Balandžio mėnesį keliaujam į Mamorial kliniką. Labai gerai, kad yra forumas su tiek daug info. Ačiū, tikrai pravers.
Merginos, gal kas turite ir nereikia, ar šiuo metu esate Istanbule ir galite parvežti CLIMARA PATCHES 3.9 mg. 3 vnt? Man reiks balandžio 8 d.
Aš galėčiau.
pagaliau galiu prisėsti ir ramiai pasidalinti geromis žiniomis: sausio 3 dieną turkų Memorial klinikos dėka mes sulaukėme savo dukrytės. Nueitas kelias buvo ilgas, 4 metai nuolatinio lankymosi pas daktarus, psichologus ir netgi visokio plauko šamanus, kurie leido sau prognozuoti bet ką ir bet kaip. Neneigsiu, kad po kelių nesekmių važiuoti į Turkiją nebuvo lengvas sprendimas, todel tam mintyse ruošiausi gerą pusmetį. Tačiau žinojau, kad privalau nesustoti ir bandyti toliau. O dabar tas mažas stebukliukas guli šalia ir žiūri į mane apvaliom akytėm Tad mergaitės, nesustokite, nes tikrai verta dėl to kovoti, kad ir kaip kartais atrodo sunku!!
pagaliau galiu prisėsti ir ramiai pasidalinti geromis žiniomis: sausio 3 dieną turkų Memorial klinikos dėka mes sulaukėme savo dukrytės. Nueitas kelias buvo ilgas, 4 metai nuolatinio lankymosi pas daktarus, psichologus ir netgi visokio plauko šamanus, kurie leido sau prognozuoti bet ką ir bet kaip. Neneigsiu, kad po kelių nesekmių važiuoti į Turkiją nebuvo lengvas sprendimas, todel tam mintyse ruošiausi gerą pusmetį. Tačiau žinojau, kad privalau nesustoti ir bandyti toliau. O dabar tas mažas stebukliukas guli šalia ir žiūri į mane apvaliom akytėm Tad mergaitės, nesustokite, nes tikrai verta dėl to kovoti, kad ir kaip kartais atrodo sunku!!
Nuostabios zinios!
Didziausi ir silciausi Jums sveikinimai! Bukit sveikos! Nuostabaus Jums kartu laiko
Book2u, dideliausi sveikinimai labai labai dziaugiuosi uz Jusu seimyna.
O as irgi prisiduotu. Jau 8 dienas gyvename trise, turim suneli. Ziuriu i ji ir verkiu, kad toks ilgas kelias buvo iki tokios dideles laimes. Prisidedu prie padrasinimu nesustoti - tas jausmas, kai turi savo kudiki ir matai akeles ir cepsincias lupytes - nepakeiciamas ir nepakartojimas
pagaliau galiu prisėsti ir ramiai pasidalinti geromis žiniomis: sausio 3 dieną turkų Memorial klinikos dėka mes sulaukėme savo dukrytės. O dabar tas mažas stebukliukas guli šalia ir žiūri į mane apvaliom akytėm Tad mergaitės, nesustokite, nes tikrai verta dėl to kovoti, kad ir kaip kartais atrodo sunku!!
O as irgi prisiduotu. Jau 8 dienas gyvename trise, turim suneli. Ziuriu i ji ir verkiu, kad toks ilgas kelias buvo iki tokios dideles laimes. Prisidedu prie padrasinimu nesustoti - tas jausmas, kai turi savo kudiki ir matai akeles ir cepsincias lupytes - nepakeiciamas ir nepakartojimas
vaje kokios smagios gražios Judviejų žinios, didžiausi linkėjimai
ramių jum naktelių ir saldaus pienelio
Mergaitės, kokios gražios naujienos iš jūsų Lai mažiukai auga sveiki ir stiprūs!
sveikinimai, merginos kaip jautru,ir kaip paskatinanciai skamba visi sie zodziai
Dieve,taip norisi tiketi, ir palinketi sau ir kiekvienai tokios laimes.
Sveikinu Jusu seima! Nuostabu ir net zodziais neaprasoma, kokia Jus laime aplanke! Aukit sveiki ir laimingi!
Murkiai, sveikinimai dideliausi!!!
Book2u, sveikinimai ir jusu seimynai
Murke, Book2u sveikinimai! Ramiu naktu, lengvo apsipratimo ir daug daug šypsenų!
Pagre, ačiū kad teiraujiesi. Jokių ypatingų pojūčių nejaučiu, bet kad ir ne kažin ką ir auginu. Kairė kiaušidė neatsako į stimuliaciją, o dešinėje turiu keturis folikulus. Gyvename netoli Jūsų apartamentų, bet viena gatve aukščiau. Man labai patinka, o kai hyper nėra, tai ir kalnas nebaisus Nuo cetrotide pasireiškia nežymi alerginė reakcija - dūrio vietoje parausta ir pradeda niežtėti. Stimuliuoja 187,5 gonalio dozėmis, minėjo kad čia prie mažesnių...
Kramune, o kada Tau echo?