Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Glue @ 2017 01 22, 12:37)
Sveikos, o tai kiek t.b. LH? cia tikrina LH 2 CD? Koks turi buti LH, kad leistu FET? ax.gif

Glue,jei vaziuoji FET,tai hormonus tikrina skirtingai. Kaip supratau, Mastura neliepia pradzioj darytis,o man Elis lipe visus kartus kartu su echo ir hormonu atsakymus siusti. Tai siunciau 2, 9,13 ir kadangi nepatiko, liepe ir 16 c.d. atsiusti.
Čia yra normos
vartotojo įkelta nuotrauka

Bet nesuprantu aš jų,jei pas mane 12.4,juk aš telou į folikulinės fazės normas,bet turkams netinka vitiek. LH jiems per aukstas.
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 22, 14:18)
Supratau..vadinasi jei ryt leidzia,poryt skrydis..skrydi tektu pirkti rytdienai verysad.gif nesamone..neisivaizduoju,kaip spet viska. Na,teks laukti,tada spresim 😊

o jus kaip suprantu dvynukus turit? rolleyes.gif po pirmo IVF pastojot? 4u.gif
Atsakyti

Tikrai taip, stresiuko užtenka, ypač kai bilietai ×3 :). Na bet taip daug geriau, nei nuskristi ir parskristi dėl atidėtos stimuliacijos. Pirmą kartą mes taip pat vykom konsultacijai ir tik paskui ivf. Tada į IVF skridom iš anksto nusipirkę bilietus, bet ir hormonai dar buvo geresni ir aš jaunesnė. Tikiu, kad ir Jums nustatys tinkamiausią būdą!

Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 01 22, 15:27)
o jus kaip suprantu dvynukus turit?  rolleyes.gif po pirmo IVF pastojot?  4u.gif

J01, ne-ne dvynukus. Vienam mano vaikiukui 9 metai,kitas dar maziukas 😊 bedos pas vyra pas mus. Turejau nesekmingu IUI ir IVF cia LT, viskas eidavosi labai prastai,kiausialasciu budavo sociai, embrionu ne. Iki 3 dienu,ilgiau neisgyvendavo,nesam nei vienos blastutes tureje. TR pavyko is 1 karto, turejom 5 blastutes, 3 dar liko 🤗
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 22, 15:26)
J01, ne-ne dvynukus. Vienam mano vaikiukui 9 metai,kitas dar maziukas 😊 bedos pas vyra pas mus. Turejau nesekmingu IUI ir IVF cia LT, viskas eidavosi labai prastai,kiausialasciu budavo sociai, embrionu ne. Iki 3 dienu,ilgiau neisgyvendavo,nesam nei vienos blastutes tureje. TR pavyko is 1 karto, turejom 5 blastutes, 3 dar liko 🤗

kaip smagu skaityti tokia zinias smile.gif Sekmes jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 01 22, 17:01)
kaip smagu skaityti tokia zinias smile.gif Sekmes jums  mirksiukas.gif

Ačiū! Gaila dabar dėl laiko stokos (mažylis labai aktyvus) nebegaliu susekti visko ir visko perskaityt, bet kai pirma kartą mynėm TR kelią, visų istorijas žinojau,su kiekvienu skausmu ir džiaugsmu gyvenau..
visko buvo ir būna ir TR,bet tiek gerų istorijų žinau jau vien iš savo draugų pusės, kad nenuleiskite rankų! Viskas būtinai bus gerai! Jei ne iš pirmo,tai iš antro karto tikrai! Mano draugė ką tik pagimdė dukrytę po 13 nevaisingumo metų. Praminė visus takus LT ir užsieny, o TR po FET jau supa ant rankų dukrytę. 🤗 taip kad -tikrai visoms pasiseks,pamatysit!!
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 22, 16:43)
Ačiū! Gaila dabar dėl laiko stokos (mažylis labai aktyvus) nebegaliu susekti visko ir visko perskaityt, bet kai pirma kartą mynėm TR kelią, visų istorijas žinojau,su kiekvienu skausmu ir džiaugsmu gyvenau..
visko buvo ir būna ir TR,bet tiek gerų istorijų žinau jau vien iš savo draugų pusės, kad nenuleiskite rankų! Viskas būtinai bus gerai! Jei ne iš pirmo,tai iš antro karto tikrai! Mano draugė ką tik pagimdė dukrytę po 13 nevaisingumo metų. Praminė visus takus LT ir  užsieny, o TR po FET jau supa ant rankų dukrytę. 🤗 taip kad -tikrai visoms pasiseks,pamatysit!!

taip, as irgi nenaujoke sioj sferoj, butu 6 procedura, po 1 IVf turiu sunu, o poto nezinia kas nutiko ir 4 kartus nieko, tai vat ir nusprendem kreiptis i TR, jei ir ten nepades, reiskias taip turi buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 01 22, 17:50)
tai vat ir nusprendem kreiptis i TR, jei ir ten nepades, reiskias taip turi buti  4u.gif

Padės! Net neabejok! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 22, 13:03)
Aš irgi klausinėjau, nes juk iš darbo išsiprašyt reiktų. Tai nieko konkretaus smile.gif Sakė čia viskas pagal situaciją būna, bet tikėtis 19-22 cd.

Mastura sake, kad minimum 5 dienos pries pasko ar skrisi ir ar bus transferis. Tai priklausomai nuo situacijos ir transferio dienos 19-22cd 5 dienos pries informuos, nes atitinkamai reiks vartoti ir prg, antibus ir t.t.

Taip pat gi FET uztenka tik kelioms dienoms isskristi, o jei sutampa su savaitgaliu is vis super gaunasi ax.gif manau sis variantas maziau komplikuotas nei IVF 👍
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 22 sausio 2017 - 19:21
Kramune, man panasi situacija buvo. 13cd LH buvo 9.12, 15cd LH buvo 10.72. O folius skirtingai mate skirtingose klinikose, vienur jie neaugo, kitur augo, vieniems gydytojams atrode, kad ovuliuos, kitiems, kad neovuliuos. Transferis buvo planuotas 19-20 cd, bilietai is anksto nupirkti, isskridau i Stambula 16cd, 17cd is pacio ryto lekiau i Memorial, apziurejo (folis paauges buvo), krauja nuleido (rezultatu nepasake), liepe nusipirkti Ovitrelle ir po savaites isodino snaigute wub.gif Transferis buvo 24cd. Atgalinius bilietus teko keisti.

Klausk Masturos del Ovitrelle, gal dar nenurasytas ciklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2017 01 22, 21:07)

Gummy bear, va va, ir man labai uzkliuvo Elis zodziai,kai as paklausiau del transferio,sako kai gyd.nusprendxia leist startuot ir pradedi crinone,tai ne anksciau po 5 dienu transferis. Bet kazkaip suabejojau as, uztai i paklausiau 😊
Pas LH tada daug aukstesnis,jiems labai nepatiko,nes pas mane 13 c.d. jis 12.24 buvo.
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 22, 20:16)
Gummy bear, va va, ir man labai uzkliuvo Elis zodziai,kai as paklausiau del transferio,sako kai gyd.nusprendxia leist startuot ir pradedi crinone,tai ne anksciau po 5 dienu transferis. Bet kazkaip suabejojau as, uztai i paklausiau 😊
Pas LH tada daug aukstesnis,jiems labai nepatiko,nes pas mane 13 c.d. jis 12.24 buvo.

O folis kokio dydzio? 10% moteru Estrofem nesustabdo folio augimo, tai gal ir jusu organizmas nereaguoja i Estrofem, kyla LH kaip normaliam cikle ir foliukas auga. Jei paskiria Ovitrelle, tai ovuliacija buna po 36-48 val, tada pradedi Crinone ir po 5 dienu isodinimas (nes embrioniukai 5 dienu).
Klausiau, ka daro, jei i Estrofem nereaguoja, tai, atseit, tada naturaliam cikle sodina, tik jie noretu stebeti nuo ciklo pradzios ax.gif
Atsakyti