Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Glue @ 2017 02 17, 14:27)
Merginos o buvo kam, kad isodinimo diena 22 CD? Nes kiek zinau, dazniausiai buna 19-21 CD.

O man ruošiasi įsodinti 15 cd unsure.gif
Man pasirodė įtartinai anksti. Ar čia normalu, jei ciklas 26-27 dienos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 18 vasario 2017 - 00:04
QUOTE(Tanga @ 2017 02 18, 01:03)
O man ruošiasi įsodinti 15 cd  unsure.gif
Man pasirodė įtartinai anksti. Ar čia normalu, jei ciklas 26-27 dienos?

Man per IVF sodino 13 ciklo dieną 3 dienų embrionus. Tai gal ir per FET gali taip anksti sodinti.
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 18, 08:27)
Man per IVF sodino 13 ciklo dieną 3 dienų embrionus. Tai gal ir per FET gali taip anksti sodinti.

Ačiū! Nuraminai ax.gif
Man sodins 5 d. blastukes. Belieka tikėtis, kad viskas ten gražiai augs ir dalinsis.
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 18, 07:27)

O jums neaugino turkai iki blastukiu?
Sekmes dideliausios wub.gif
Atsakyti
sakykit, turkišką progesteroną reikia leisti į pilvą, ar į raumenį (užpakalį)?
Atsakyti

J01 ačiū! Per mūsų pirmą IVF Turkijoje mums apsivaisino trys embrionai, trečią dieną liko du ir jie nebuvo geros kokybės. Šiandien su Emre kaip tik kalbėjom apie pirmą IVF, tada neaugino iki 5 dienos ir sodino trečią. Paskui visi pažiūrėjom į dukrytę, sėdinčią man ant kelių, ir nusprendėm kad nuostabūs vis dėl to tie embrionai buvo :D Šiandien antras scan'as du 11 mm ir du 10,5 mm, tai kaip man visai liuks. Tikėtina, kad punkcija bus penktadienį arba šeštadienį. Šį kartą turbūt truputį ilgiau užtruksime. Vakar buvom Stambulo akvariume, labai patiko, ačiū už rekomendacijas! Stambule šviečia saulė, gana šilta ir panašu, kad artimiausiom dienom ir vėl nereiks į kliniką! Jei manęs atmintis nepaveda , prieš tris metus mes dažniau važiuodavom😕. Na bet belieka pasitikėti turkais ir tikėtis geriausio! Tapsnokle mūsų šiek tiek aukštesnis biudžetas, tai nepatarsiu... KriuKriu sėkmės su gleivine!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiliux: 18 vasario 2017 - 13:07
QUOTE(arlauskute @ 2017 02 18, 14:00)
sakykit, turkišką progesteroną reikia leisti į pilvą, ar į raumenį (užpakalį)?

i užpakalį su 10 ml adata, bet švirkštą imame 5 ml, nes su juo lengviau susileidžia. Po to pamasažuojam su vatyte dūrio vietoj ir turiu grikiu pagalvėlę pasisiuvusi, tai truputį pakaitinu atsargiai. Deja guzų išvengt nepavyksta, tai nakčiai tepu medumi ir dedu kopūsto lapą. 18 savaitė ir vis dar leidžiuosi. Su tais guzais nejuokas, jie gali neišsivaikščioti, būtinai gydykit, o tai net operuoti gali reikėti.
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 18, 13:02)
<p>J01 ačiū!  Jei manęs atmintis nepaveda , prieš tris metus mes dažniau važiuodavom😕. Na bet belieka pasitikėti turkais ir tikėtis geriausio! </p>

Pasitikekit jais, as manau jie i pacientus labai individualiai ziuri ir netaiko identiskai vienodu schemu, kaip pvz Lt... ax.gif As Menorial pas Emre IVF turejau praeitu metu spalio gale, tai mane pirmom dienom kas dvi dienas kvietesi, o paskui, kas diena vaziavau, bet man hyper rizika buvo, tai atitinkamai jie tikrino ir mazino gonali.
Sekmes Jums! Kaip smagu, kad jau antras kartas 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2017 02 18, 13:41)
i užpakalį su 10 ml adata, bet švirkštą imame 5 ml, nes su juo lengviau susileidžia. Po to pamasažuojam su vatyte dūrio vietoj ir turiu grikiu pagalvėlę pasisiuvusi, tai truputį pakaitinu atsargiai. Deja guzų išvengt nepavyksta, tai nakčiai tepu medumi ir dedu kopūsto lapą. 18 savaitė ir vis dar leidžiuosi. Su tais guzais nejuokas, jie gali neišsivaikščioti, būtinai gydykit, o tai net operuoti gali reikėti.

Noriu Jusu paklausti 4u.gif
Del kopusto lapo: ar zalia, ar virta... ? pas mane irgi uzpakalis ant guzu... blush2.gif
Kodel Jums taip ilgai tenka leistis prg? unsure.gif
Atsakyti
Isikysiu is kitos temutes 4u.gif
Bet leidausi irgi turkiska prg.. ir man patare gyliau adata ikisti tiesiog i subiniuka ir jokiu guzu niekada nebuvo poto smile.gif Pries rai rankoje biski ji pasildyti ir letai leisti. Pabandykite gyliau tiesiog ir nebus nei skausmo nei guziuku 4u.gif
Nes po pirmu duriu pamenu sedet net skaudejo unsure.gif
Atsakyti

Pagre aš pirmą IVF irgi beveik kiekvieną dieną važiuodavau, o šį kartą trečiadienį, šeštadienį, o kitas vizitas trečiadienį. O penktadienį jau gal ir punkcija. Tai jaučiuosi mažai dėmesio gaunati :D O kada Jums echo? 😍

Atsakyti
Wiliux, laikau kumščius už tave 4u.gif aš ir prieš du metus tikrai nevažiuodavau dažniau,kas trečią dieną maždaug 4u.gif taip, akvariume laaaabai gražu 😍 dar Vialandas man žiauriau patiko, visi pilni įspūdžių esam po šiai dienai, bet vaikiukas jau didednis truputuką turėtų būti.

Pagre, o tu dar leidiesi prg? blink.gif pas mane jis dar mažesnis nei pas tave ir jis perfect, kam tu badaisi? 😄

P.S., aš adatą subesdavau visą ir jokių guzų nėra buvę 4u.gif tiesa, leidausi su turkiškais švirkštais,kažkas buvo sakęs,kad adatos geresnės.
Atsakyti
QUOTE(Alison @ 2017 02 18, 16:47)
Isikysiu is kitos temutes  4u.gif
Bet leidausi irgi turkiska prg.. ir man patare gyliau adata ikisti tiesiog i subiniuka ir jokiu guzu niekada nebuvo poto smile.gif Pries rai rankoje biski ji pasildyti ir letai leisti. Pabandykite gyliau tiesiog ir nebus nei skausmo nei guziuku  4u.gif
Nes po pirmu duriu pamenu sedet net skaudejo  unsure.gif

Alison, aciu uz patarima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kramune @ 2017 02 18, 19:58)

Pagre, o tu dar leidiesi prg?  blink.gif  pas mane jis dar mažesnis nei pas tave ir jis perfect, kam tu badaisi? 😄

P.S., aš adatą subesdavau visą ir jokių guzų nėra buvę  4u.gif  tiesa, leidausi su turkiškais švirkštais,kažkas buvo sakęs,kad adatos geresnės.

Aha blush2.gif as pameginau ji pamazinti ir jis driokstelejo labai stagiai zemyn... ir paskambinus K ji man sake geriau leistis. Gal nereikejo nuo pradziu leistis, dabar jau nebezinau, bet zinau, kad staigus prg kritinas dabar tikrai nerekomenduojamas, taip kad... blush2.gif aisku minty sau jau suvirskinau, kad kai vaziuosim brolio ar seses antru kartu, net nesitikrinsiu ir nesuksiu del jo galvos, bet turbut mane apeme to pirmo karto panika... ax.gif o gal ir teisingai darau, nes man tas Crinone, iseina kiekviena diena ir ne tik kaip varske, bet ir kreminej konsistencijoje... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Wiliux @ 2017 02 18, 19:37)
<p><strong>Pagre </strong>aš pirmą IVF irgi beveik kiekvieną dieną važiuodavau, o šį kartą trečiadienį, šeštadienį, o kitas vizitas trečiadienį. O penktadienį jau gal ir punkcija. Tai jaučiuosi mažai dėmesio gaunati biggrin.gif O kada Jums echo? 😍</p>

Kovo 1 wub.gif labai sunku laukti ax.gif man cia pirmas kartas gyvenime ir tie 5 laukimo metai padaro savo... tai dabar super pajautrintai reaguoju, bet bandau laikytis salto proto, kiek jo dar liko rolleyes.gif
Atsakyti