Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveika, januari, mes turėjome tik IVF (dėjo iškart), kuris buvo sėkmingas, FET dar tik planuoju kovo mėn. Darysiu nenaturaliame cikle, Bahceci klinikoje 😉

Ot tundra aš, aišku :) Sugebėjau tarp keletas žodžių įskaityti, kad buvo FET  :B 

O dar noriu pasmalsauti, kodėl nusprendėte su snaigiukais pabėgt? Galit ir a.ž., o galit ir visai neatsakyti, jei nenorit  :4u:​ 

Atsakyti

Ot tundra aš, aišku :) Sugebėjau tarp keletas žodžių įskaityti, kad buvo FET  :B

O dar noriu pasmalsauti, kodėl nusprendėte su snaigiukais pabėgt? Galit ir a.ž., o galit ir visai neatsakyti, jei nenorit  :4u:​ 

Na pas mane ten ir parasyta taip keistokai, reiktu iterpti zodeli IVF :D del pasirinkimo atrasysiu asmeniskai :) 

Atsakyti

Spydo kartojai sendiena rezultatus? Kaip jautiesi? :hmm: 

Cola o kaip tu jautiesi? :hmm: 

Atsakyti

laba. ai kazkaip su nedaug optimizmo. Pakilo prg, bet vistiek kazkaip sunkiai, aisku su papildomu panaudojimu. Visas dienas nuo ikelimo maudzia pilva. o vakar tai dar ir nugara tiesiog pjove. siandien atsibudau kaip ranka nueme ta nugara. tai laukiu. nebedaug liko.

Atsakyti

laba. ai kazkaip su nedaug optimizmo. Pakilo prg, bet vistiek kazkaip sunkiai, aisku su papildomu panaudojimu. Visas dienas nuo ikelimo maudzia pilva. o vakar tai dar ir nugara tiesiog pjove. siandien atsibudau kaip ranka nueme ta nugara. tai laukiu. nebedaug liko.

Crinone papildomai pradėjai naudoti? Kiek kartu dienoje? Kada paskirta tau hcg diena?

Atsakyti

Crinone papildomai pradėjai naudoti? Kiek kartu dienoje? Kada paskirta tau hcg diena?

aha crinone dadejau vakare ir vakare dar isgeriu gepretix. man rodos tas geriamas pakele prg. antradieni ta diena :unsure:​ 

Atsakyti

aha crinone dadejau vakare ir vakare dar isgeriu gepretix. man rodos tas geriamas pakele prg. antradieni ta diena :unsure: 

Atsiprasau jei pasikartosiu klausimu, o tau jie buvo paskire crinone tik ryte po viena? Lauksim geru rezultatu  :) 

Atsakyti

Atsiprasau jei pasikartosiu klausimu, o tau jie buvo paskire crinone tik ryte po viena? Lauksim geru rezultatu  :)

aha tik viena ryte :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas Krisstexx, joa kartojau  :)  snd 11dpi ir HCG 411  :4u:  

Zukhra  liepe dabar sausio 3 pasidaryti ultrasound ir atsiusti jiems sirdeles plakima. :4u: 

Cola, nosi aukstyn, pamatysi viskas ok, man irgi jokiu pozymiu apart pilvo diegliu ir pamaudimo nebuvo... ir va paziurek HCG teigiami  :)  laikau kumstukus uz tave  😉

Atsakyti

Labai puikiai augate spydo! 👏 

Cola laikykis! Lauksime naujienų 😊 

Atsakyti

Mergaites :4u:​ 

Atsakyti

Labas Krisstexx, joa kartojau  :)  snd 11dpi ir HCG 411  :4u:  

Zukhra  liepe dabar sausio 3 pasidaryti ultrasound ir atsiusti jiems sirdeles plakima. :4u:

Cola, nosi aukstyn, pamatysi viskas ok, man irgi jokiu pozymiu apart pilvo diegliu ir pamaudimo nebuvo... ir va paziurek HCG teigiami  :)  laikau kumstukus uz tave  😉

Kaip graziai paaugo  :)  dar kartelį sveikinu  :4u: 

Atsakyti